C5-03 v23✔ Özkan Ç. WP--Son Umut-- 02.02.2013

Sponsorlu Bağlantılar

artos1

Üye
Arkadaşla bellesiz sade her şeyi hafıza kartına ayarlanmış,en azında ram yetersiz uyarısı alamayacağım bir cfw varmı,yani kısacası orjinal olan yazılım biraz ram ı fazla olsa işimi gürür,Saygılarımla.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
ram konusunda bundada sıkıntı yok ama istediğin sadelik orjinal olması sanırım öyle bir fw yok ama bunu öneririm ben elbette :)

artos1

Üye
ram konusunda bundada sıkıntı yok ama istediğin sadelik orjinal olması sanırım öyle bir fw yok ama bunu öneririm ben elbette :)
İlginize tşk bu ve diğer fw lerinizde ram konusunda sıkıntı yaşamadım,sıkıntı yaşadığım taraf ise mesela yüklü olan programlar için gereken ayarları yapamadığım için sağlıklı çalışmıyor, cfw mesal belle açılışta aktif oluyor,kilit açma tuşu sağlıklı çalıştırmadım gelen aramalar ses yok düğmeler geç cevap veriyor ağır ve bayağı hantal,ki adım gibi eminim ben gereken ayarları yapmadığımdandır,7.12.12 tarihli cfw nizide denedim işin içinde çıkamadım ayar yapamadığımdan çok donma oluyordu bataryayı sökerek düzeltiyordum,istediğim türden bir cfw bulamazsam mecburen orjinala dönecem.Saygılarımla.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
belle shell görünüm olarak güzel ama çok yoruyor telefonu ki bu çok normal tam performans ram çalışıyor sürekli buda zamanla sorunlara nden oluyor. Son iki ofw'mde bu tarz şeyler yok denecek kadar az yani uygulamalar sıkıntı yapmıyor çünkü hem tel hafızası yüksek hemde ram miktarı kendisini koruyor. Elbette kendi tercihinizdir yüklemek yada yüklememek.

semihshin

Üye
bu cfw de hack varmı yoksa bizmi yapacağız hack varsa nasıl yaparız

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
hack var birşey yapmana gerek yok istediğin uygulamayı yükleyebilirsın

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Hocam c5 e 5800daki gold star gibi bişi olmazmı inceledim süper bişeyyyy

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
hangi özelliğini kast ediyorsun?

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
hepsini onu c5 e uyarlasan

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
o c6 portu üzerine kurulu yalnız

samet0311

samet0311

Üye
arkadaşım ellerine sağlık güzel bi çalışma olmuş. indirdim kurdum beğendim ama bi sorun var.. ovi mağazadan yada başka bi yerden indirdiğim programları yüklemiyor bunun caresi nedir??

- - - Eklendi - - -

bide ikl yüklediğimde sistem hatası uyarısı aldım onun sebebi ne olabilir ?

metox1

Üye
arkadaşım ben çok begendim ama kuramadım telefonum şuanda açılmıyor :( -Dead phone usb'yi işaretliyorum sonra options tıklıyorum dosyaları nasıl degiştirecem anlamadım lütfen yarım..

pelenk_037

Üye
dayı sana söylenecek söz dahi bulamıyorum emegine saglık cok güzel olmus tebrikler diyorum

metox1

Üye
pelenk-037 nasıl kurdun anlatırmısın lütfen ben hata alıyorummm

- - - Eklendi - - -

ya yardım eden yokmu

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Ozkan anna ikonlu browser calismiyor demi..

- - - Eklendi - - -

pelenk-037 nasıl kurdun anlatırmısın lütfen ben hata alıyorummm

- - - Eklendi - - -

ya yardım eden yokmu

Dosyalari ellemeyeceksin Rm697 attiysan dosyalari direk refublish basip flahlayacaksin...

sena5135

sena5135

Üye
hayırlı olsun. 3 link var farkı ne

PremiumWork

PremiumWork

Üye
hayırlı olsun. 3 link var farkı ne

1. Olanı ilk çıkan teması farklı ve kamera ayarları tamamlanmamış
2. Olanı ilk çıkanın aynısı tuş kilidi sürüklemeli
3. Olan ise en son çıkan kamara düzenlendi ve tema değiştirildi

- - - Eklendi - - -

Arkdaşlar sorunu olan varsa özelden ulaşabilirsiniz elimden geldiğince yardım ederim.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ellerine sağlık güzel bi çalışma olmuş. indirdim kurdum beğendim ama bi sorun var.. ovi mağazadan yada başka bi yerden indirdiğim programları yüklemiyor bunun caresi nedir??

- - - Eklendi - - -

bide ikl yüklediğimde sistem hatası uyarısı aldım onun sebebi ne olabilir ?

Ovi kullanmıyorum ama sistem hackli uygulamalarda nasıl bir sıkıntı yapıyor ?
Ilk açılış'a mahsus bir hata daha sonra almazsıniz.

- - - Eklendi - - -

arkadaşım ben çok begendim ama kuramadım telefonum şuanda açılmıyor :( -Dead phone usb'yi işaretliyorum sonra options tıklıyorum dosyaları nasıl degiştirecem anlamadım lütfen yarım..

Ilk sayfada kurulum yazıyor options'la ilgili birşey anlatılmamis zaten orda yazanları yapmalısınız.

- - - Eklendi - - -

dayı sana söylenecek söz dahi bulamıyorum emegine saglık cok güzel olmus tebrikler diyorum

Rica ederim kardeşim iyi kullanımlar

Üst Alt