Sadrazammm
Üye
neyse hocam canın sağolsunbilmiyorum hafız

neyse hocam canın sağolsunbilmiyorum hafız

neyse hocam canın sağolsun![]()

İlginize tşk bu ve diğer fw lerinizde ram konusunda sıkıntı yaşamadım,sıkıntı yaşadığım taraf ise mesela yüklü olan programlar için gereken ayarları yapamadığım için sağlıklı çalışmıyor, cfw mesal belle açılışta aktif oluyor,kilit açma tuşu sağlıklı çalıştırmadım gelen aramalar ses yok düğmeler geç cevap veriyor ağır ve bayağı hantal,ki adım gibi eminim ben gereken ayarları yapmadığımdandır,7.12.12 tarihli cfw nizide denedim işin içinde çıkamadım ayar yapamadığımdan çok donma oluyordu bataryayı sökerek düzeltiyordum,istediğim türden bir cfw bulamazsam mecburen orjinala dönecem.Saygılarımla.ram konusunda bundada sıkıntı yok ama istediğin sadelik orjinal olması sanırım öyle bir fw yok ama bunu öneririm ben elbette![]()
pelenk-037 nasıl kurdun anlatırmısın lütfen ben hata alıyorummm
- - - Eklendi - - -
ya yardım eden yokmu
hayırlı olsun. 3 link var farkı ne
arkadaşım ellerine sağlık güzel bi çalışma olmuş. indirdim kurdum beğendim ama bi sorun var.. ovi mağazadan yada başka bi yerden indirdiğim programları yüklemiyor bunun caresi nedir??
- - - Eklendi - - -
bide ikl yüklediğimde sistem hatası uyarısı aldım onun sebebi ne olabilir ?
arkadaşım ben çok begendim ama kuramadım telefonum şuanda açılmıyor-Dead phone usb'yi işaretliyorum sonra options tıklıyorum dosyaları nasıl degiştirecem anlamadım lütfen yarım..
dayı sana söylenecek söz dahi bulamıyorum emegine saglık cok güzel olmus tebrikler diyorum