C5-03 v23✔ Özkan Ç. WP--Son Umut-- 02.02.2013

Sponsorlu Bağlantılar

eertgrl

Üye
topbar bende Problem çıkartıyo telefonu her kapatıp açmamda kapanıp bidaha açılmıyo tekrar kurmak gerekiyo nefret ettim artık böyle küçük hatalardan ofw düşünüyorm resmen :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
topbar bende Problem çıkartıyo telefonu her kapatıp açmamda kapanıp bidaha açılmıyo tekrar kurmak gerekiyo nefret ettim artık böyle küçük hatalardan ofw düşünüyorm resmen :)

ayarlarıyla oynamadığın sürece sıkıntı yapmaz aslında ben bir ay kullandım hergün kapat aç birşey olmuyordu. tabi ek programla bir yere kadar oluyor görselliği çok güzel aslında kullanımıda öyle ama sıkılıyor insan :D

eertgrl

Üye
kaç aydır senin cfw lerini kullandım hakkını vermek lazım iyi yapıyosun :) da bu flash ev ekranı neden kullanmıyosun :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
kaç aydır senin cfw lerini kullandım hakkını vermek lazım iyi yapıyosun :) da bu flash ev ekranı neden kullanmıyosun :)

Onlar boşuna ram ve pil harcıyor sanırım ondan kullanmadı..

- - - Eklendi - - -

:hmmm

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle flash ev ekranları şarjı çok harcıyor ve gömülü olmayan bir ev ekranı çok iyi olmuyor uyuşmazlık oluyor ve görselliği hoşuma gitmiyor hem bu telefonlara fazla yüklenmeye gelmiyor donuyor takılıyor falan en acil durumda takılması sinir bozucu. Neyse sonuç olarak c5 rahmetli yakında :)

LeaD3R

LeaD3R

Üye
ben bu cfw'yi istesem bu cfw beni istemese :D değilde belle topbar olmadan kullanabilme şansım var mı ?

sarj saat ikonunu geri getirmenin bi yolu var mı ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
mesajında cevapladım sorunu dostum :)

LeaD3R

LeaD3R

Üye
sağol dostum :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

metox1

Üye
özkan başkan yeni cfw yapacanmı ?

rerer

Üye
Özkan Ellerıne saglık kardesım :) umarım daha ıyılerı yaparsın bu da hosuma gıtdı :) ve guzel oldu haa :)

- - - Eklendi - - -

Arkehas

Arkehas

Üye
bu yazılımı yüklemeden önce tibiame oynayabiliyordum. Yükledikten sonra oynayamadım yazılımla alakası olabilir mi? Alakalıysa ne yapmalıyım.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Özkan Ellerıne saglık kardesım :) umarım daha ıyılerı yaparsın bu da hosuma gıtdı :) ve guzel oldu haa :)

Rica ederim kardeşim iyi kullanımlar :)

- - - Eklendi - - -

bu yazılımı yüklemeden önce tibiame oynayabiliyordum. Yükledikten sonra oynayamadım yazılımla alakası olabilir mi? Alakalıysa ne yapmalıyım.

doğrudur müdür instal server'de sorun olabilir. başka fw kullanabilirsiniz.

Arkehas

Arkehas

Üye
C5 için sitedeki en iyi fw bu. Diğerleri seninki kadar iyi değil. Bi düzenleme yapamaz misin? Belki başka oyunlarda da sorun çıkartıyordur. Hem fw daha da iyileşmiş olur

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
C5 için sitedeki en iyi fw bu. Diğerleri seninki kadar iyi değil. Bi düzenleme yapamaz misin? Belki başka oyunlarda da sorun çıkartıyordur. Hem fw daha da iyileşmiş olur

maalesef fw üzerinde çalışmıyorum artık aslında en son geliştirilen install server var fw'de ama neden sorun yaptı bilmiyorum, kusura bakma dostum

Arkehas

Arkehas

Üye
önemli değil dostum.yinede teşekkürler

ByJee

ByJee

Üye
cfw çok güzel yapmıssın eline sağlık...
Özkan, kardeşim benim tel c5-03 cfw yi attım ama müzik çalarda yenile diyorum hiç müzik bulmuyor ? bi yardım et.

- - - Eklendi - - -

cfw çok güzel yapmıssın eline sağlık...
Özkan, kardeşim benim tel c5-03 cfw yi attım ama müzik çalarda yenile diyorum hiç müzik bulmuyor ? bi yardım et.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına music diye bir klasör oluştur ve müziklerini o klasör içine at sonra müzik çaları aç yenile de :oke:

• Beğen
Tepkiler: ByJee

Üst Alt