_K@YIP_
Üye
çok teşekkür ederim fakat options a tıkladığımda memory gibi bi ibare var kırmızı yazılya yazılmış ?? ben bi şe anlamadım doğrusu![]()
o dosyayı sil
çok teşekkür ederim fakat options a tıkladığımda memory gibi bi ibare var kırmızı yazılya yazılmış ?? ben bi şe anlamadım doğrusu![]()
türkçeye ceviren olursa süper olur
)Onu bilmem de adam 3 sayfa homescreen PRO-CANDY diyebişey yayınlamaya hazırlanıyor
Finlandiyalı bir forum sitesi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BU ARADA TEL HAFIZASI 111MB
KAYDIRMA KİLİT EKLENMİŞ
NOKIA STORE,HARİTALAR,SHAZAM,PODCASTİNG,ADOBE READER,E-MAİL SİLİNMİŞ
MEM CHECK,RAM BLOW,GOOGLE MAPS,WİNRAR,ROMPATHCER VE YAMALAR,WİNZİP,KİLL ME,AUTO INSTALLER,ADOBE FLASH LİTE 4.01.1 EKLENMİŞ
TEMA EFEKLERİ DEĞİŞTİRİLMİŞ, SES ARTMIŞ,BİR ÇOK EV EKRANI TEMASI EKLENMİŞ,KİNETİK KAYDIRMA ARTTIRILMIŞ,OYUN PERFORMANSI ARTTIRILMIŞ.Arkadaşlar Belirtmek isterim CFW yi ben gayet iyi buldum.
1.İlk Olarak RM-697 Klasörünü İndirin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.İkinci Olarak S^Nimble-PRO V1 Dosyalarını İndirin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3.Neler yapılacak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar Tek Sorun Dilin Türkçe Olmaması
Nasıl türkçe yapılacağını bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim
İLERDE C6 EV EKRANI GELEBİLİR![]()
CTR VIETNAM VE CTR INDIA DİLLERİ İLE YAZILDIĞI için arkadaşlar türkçe yapamadım ben bi hal çaresi, yok mu adminlerden destek bekliyoruz
evet.. söyleki 1.6 mb boş bellek var rof2 de fakat Türkçe dil 2.46 mb dolayısı ile olmuyo fakat tek dil olan ingilizceyi silince 3 mb yer oluo sadece türkçeyi yüklemek istediğimizdede hata veio sanırsamn rof2 belleiğinde bi uygulama vb bişey silerek yer açarsak 2 dil olarak ing tükçe kullanabiliriz bende bu kısımda etkisiz kalıyorum bu yüzden destek bekliyoruzNFE ile açıp içinden birşey degiştirdiginde yeniden paketlerken hata uyarısı veriyor mu ?
evet.. söyleki 1.6 mb boş bellek var rof2 de fakat Türkçe dil 2.46 mb dolayısı ile olmuyo fakat tek dil olan ingilizceyi silince 3 mb yer oluo sadece türkçeyi yüklemek istediğimizdede hata veio sanırsamn rof2 belleiğinde bi uygulama vb bişey silerek yer açarsak 2 dil olarak ing tükçe kullanabiliriz bende bu kısımda etkisiz kalıyorum bu yüzden destek bekliyoruz