C5-03 v21.0.003 S^Nimble-PRO V1(fastest CFW 4 Symbian)

Sponsorlu Bağlantılar

muxo

muxo

Üye
tüh haritaların ve maili niye sildilerki.

05kaptan05

05kaptan05

Üye
Adamlar yapmışlar ben yükledim güzel baya :) türkçeye ceviren olursa süper olur :))

----------Eklendi @ 21:10:26 ---------- Yazıldı @ 21:06:09 ----------

ya t9da türkçeyi eklemenin bi yolu var mı?

----------Eklendi @ 21:10:49 ---------- Yazıldı @ 21:10:26 ----------

ya t9da türkçeyi eklemenin bi yolu var mı?

meftuni

meftuni

Üye
Onu bilmem de adam 3 sayfa homescreen PRO-CANDY diyebişey yayınlamaya hazırlanıyor

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Finlandiyalı bir forum sitesi:

BU ARADA TEL HAFIZASI 111MB :D

KAYDIRMA KİLİT EKLENMİŞ

NOKIA STORE,HARİTALAR,SHAZAM,PODCASTİNG,ADOBE READER,E-MAİL SİLİNMİŞ

MEM CHECK,RAM BLOW,GOOGLE MAPS,WİNRAR,ROMPATHCER VE YAMALAR,WİNZİP,KİLL ME,AUTO INSTALLER,ADOBE FLASH LİTE 4.01.1 EKLENMİŞ

TEMA EFEKLERİ DEĞİŞTİRİLMİŞ, SES ARTMIŞ,BİR ÇOK EV EKRANI TEMASI EKLENMİŞ,KİNETİK KAYDIRMA ARTTIRILMIŞ,OYUN PERFORMANSI ARTTIRILMIŞ.Arkadaşlar Belirtmek isterim CFW yi ben gayet iyi buldum.

1.İlk Olarak RM-697 Klasörünü İndirin:

2.İkinci Olarak
S^Nimble-PRO V1 Dosyalarını İndirin:

3.Neler yapılacak:

Arkadaşlar Tek Sorun Dilin Türkçe Olmaması

Nasıl türkçe yapılacağını bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim

İLERDE C6 EV EKRANI GELEBİLİR:D

Sanırım bu cfw CTR VIETNAM VE CTR INDIA dillerinden biri ile hazırlanmış bu nedenle dil dosyası eklemek zor Nfe ile olmuyor daha önce de bu tip Cfw ile denemiştim ama olmamıştı belki bunu yapabilecek biri vardır

lecce

lecce

Üye
kardeş bunu görmüştüm ama ingilzce olduğu için pek anlayamamıştım .
şuan yükledim ve olağan üstü yok böyle birşey. telefon 10 kat daha hızlı.
ev ekranları teması fln mükemmel. Tek sorun olarak evet ingilizce ama okadarda dert etmeye gerek yok :)

birde bunun klavyesini türkçe yapabilrmiyiz ?

cem720

cem720

Üye
Swype ve swype türkçe dil dosyası yüklersen türkçe klavye kullanabilirsin ama alfanumerik olmaz.

lecce

lecce

Üye
onu denedim ama c5-03 te biraz zor oluyor başka alfabetik tuş takımlı klavye varmı telefonda ö ü ş ı gözüküyor ama ç gözükmüyor onu nasıl yapıcaz?

Krofessional

sadece rofs2.V02 dosyasını upload yapıp link atın türkçe yapayım

vedatvedat

vedatvedat

Üye

NFE ile sadece dil dosyası ekenemiyor

adamlarwar

Üye
Benim rm zaten697

srserikrs

srserikrs

Üye
teşekkürler. Symbian Türkiye ekibi bi el atıp Türkçe yapamazlar mı?

Masterthone

Masterthone

Üye
CTR VIETNAM VE CTR INDIA DİLLERİ İLE YAZILDIĞI için arkadaşlar türkçe yapamadım ben bi hal çaresi, yok mu adminlerden destek bekliyoruz

vedatvedat

vedatvedat

Üye
CTR VIETNAM VE CTR INDIA DİLLERİ İLE YAZILDIĞI için arkadaşlar türkçe yapamadım ben bi hal çaresi, yok mu adminlerden destek bekliyoruz

NFE ile açıp içinden birşey degiştirdiginde yeniden paketlerken hata uyarısı veriyor mu ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
şimdi deniyeceğim türkçe yapmayı yapabilirsem uplarım

Masterthone

Masterthone

Üye
NFE ile açıp içinden birşey degiştirdiginde yeniden paketlerken hata uyarısı veriyor mu ?
evet.. söyleki 1.6 mb boş bellek var rof2 de fakat Türkçe dil 2.46 mb dolayısı ile olmuyo fakat tek dil olan ingilizceyi silince 3 mb yer oluo sadece türkçeyi yüklemek istediğimizdede hata veio sanırsamn rof2 belleiğinde bi uygulama vb bişey silerek yer açarsak 2 dil olarak ing tükçe kullanabiliriz bende bu kısımda etkisiz kalıyorum bu yüzden destek bekliyoruz

----------Eklendi @ 17:19:34 ---------- Yazıldı @ 16:57:24 ----------

sitesine üye olup yazdım adminlerine bakalım ne cevap gelecek

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
evet.. söyleki 1.6 mb boş bellek var rof2 de fakat Türkçe dil 2.46 mb dolayısı ile olmuyo fakat tek dil olan ingilizceyi silince 3 mb yer oluo sadece türkçeyi yüklemek istediğimizdede hata veio sanırsamn rof2 belleiğinde bi uygulama vb bişey silerek yer açarsak 2 dil olarak ing tükçe kullanabiliriz bende bu kısımda etkisiz kalıyorum bu yüzden destek bekliyoruz

şuan bende bu durumdayım :)

vedatvedat

vedatvedat

Üye
rofs2 içindeki sound/digital bulunan müzikleri silerek de yer açabilirsiniz yeterli olacak mı bilemiyorum ama

Üst Alt