müzikler dışında başka bişey silmek iyi olmaz admlar bu kadar uğraşmışlar.. muzükler iyi fikir hemen deniyorum silmeyi..Tüm müzikleri silmeyin. Nokia Tune kalsın.
----------Eklendi @ 18:08:23 ---------- Yazıldı @ 18:03:51 ----------
rofs2 de gömülü olan ramblow ve killme yi silin yer açılır
müzikler dışında başka bişey silmek iyi olmaz admlar bu kadar uğraşmışlar.. muzükler iyi fikir hemen deniyorum silmeyi..
dostum nFe ile aç paketi sonra çık programdan nfe klasöürüne gir ve roF2 YE oRADAN EKLEYİP programı tekrar aç ardından aynı paketi açıp reload de ve ardından hiç bişey yamadan repack/Rebuild yap bakalım paketi kapatacak mı bende deniyorum şimdi hangimiz daha önce bitirirsek o kadar iyiTürkçe dili ekliyorum ama repack/Rebuild yapamıyorum. Hata veriyor. Diğer NFE sürümlerinde de aynı. Rofs2 dosyasını açıp hiç bir işlem yapmadan Repackt/Rebuild yapınca da yine hata veriyor. Masterthone sende dener misin? Rofs2yi aç hiç bir işlem yapmadan paketle.
dostum bende yapamadım bi türlü paketleyemedim uğraşıyorum sabahtandır NFE DIŞINDA PAKETLEME YAPABİLECCEĞİMİZ Bİ PROGRAM YOK MU YAAKardeş olmuyo ya. Türkçe dilini eklemede sorun yok. Onu ekleyebiliyorum. Sorun NFE programında. Program paketleme yapmıyo. Gidip başka bi bilgisayarda deniycm.

aynen not integer value... biraz sabır ben yapan elemanla yazışıyorum.. canDY diyi yeni bi cfw yapıo V22.0.07 versiyonuna göre yapıp verecek Nimble v21.02.03 içinde yapcak rahat olsun hazırlasın ben yeni bir başlık altında koycam iki cfw yide ikiside TürkÇE ve kusursuz olacakkbende eklerken not integer value hatası veriyor . ne anlama geliyo bilmiyorum![]()

dostum bence önce nimbLe v21 i bi yükleyelim candy v22.0.07 versiyonu yeni yapılıyo gerçi bitmek üzereymiş türkçe dil muhabbeti çıkınca adam erteledi muhakkat onadada hatalar olur yormnlara göre önce teli güncelleyip sonrada candy v22.0.07 yüklücem ben... Nimble bile muazzam zaten adam Flash Player 4.1 i portlamış daha ne alsunçok şeker bir cfw geliyor deseneben şuan v21 li baska bir cfw kullanıyorum o çıkınca direkt onu yükleyebilirim dimi
![]()
ve aldığım duyum doğru ise canDy serisi c6 ekran portu ile gelecek 
O zaman ikinizinde agzindan bal damlyo.d eklcekmi kesn tr dildostum bence önce nimbLe v21 i bi yükleyelim candy v22.0.07 versiyonu yeni yapılıyo gerçi bitmek üzereymiş türkçe dil muhabbeti çıkınca adam erteledi muhakkat onadada hatalar olur yormnlara göre önce teli güncelleyip sonrada candy v22.0.07 yüklücem ben... Nimble bile muazzam zaten adam Flash Player 4.1 i portlamış daha ne alsunve aldığım duyum doğru ise canDy serisi c6 ekran portu ile gelecek
![]()