C5-03 v21.0.003 S^Nimble-PRO V1(fastest CFW 4 Symbian)

Sponsorlu Bağlantılar

srserikrs

srserikrs

Üye
Tüm müzikleri silmeyin. Nokia Tune kalsın.

----------Eklendi @ 18:08:23 ---------- Yazıldı @ 18:03:51 ----------

rofs2 de gömülü olan ramblow ve killme yi silin yer açılır

Masterthone

Masterthone

Üye
Tüm müzikleri silmeyin. Nokia Tune kalsın.

----------Eklendi @ 18:08:23 ---------- Yazıldı @ 18:03:51 ----------

rofs2 de gömülü olan ramblow ve killme yi silin yer açılır
müzikler dışında başka bişey silmek iyi olmaz admlar bu kadar uğraşmışlar.. muzükler iyi fikir hemen deniyorum silmeyi..

srserikrs

srserikrs

Üye
müzikler dışında başka bişey silmek iyi olmaz admlar bu kadar uğraşmışlar.. muzükler iyi fikir hemen deniyorum silmeyi..

Ramblow ve killme uygulamadır. Hafıza kartına yüklenebilir.

----------Eklendi @ 19:15:35 ---------- Yazıldı @ 19:14:49 ----------

Elinde Türkçe dil dosyası olan upload yapabilir mi

Masterthone

Masterthone

Üye
al Kardeşim eklersen muazzam olur bu arada hafıza sorunu yok 6 mb boş alan var ama yüklenmiyor işte nFe İLE şu hatayı veriyo is not valid interger value

srserikrs

srserikrs

Üye
Sağol kardeş. O hata sorun değil. Onu halledebilirm ben. Ama NFE de yeniden paketleme sorunu var ya :(. İşlem yarıda kalıyor. Çözümü bilen var mı

Masterthone

Masterthone

Üye
REPACkt / Rebuild yapacaksın işte işin bitince sana yeni rof2 yi verecek olmadı başka bi nfe sürümü indir

srserikrs

srserikrs

Üye
Türkçe dili ekliyorum ama repack/Rebuild yapamıyorum. Hata veriyor. Diğer NFE sürümlerinde de aynı. Rofs2 dosyasını açıp hiç bir işlem yapmadan Repackt/Rebuild yapınca da yine hata veriyor. Masterthone sende dener misin? Rofs2yi aç hiç bir işlem yapmadan paketle.

Masterthone

Masterthone

Üye
Türkçe dili ekliyorum ama repack/Rebuild yapamıyorum. Hata veriyor. Diğer NFE sürümlerinde de aynı. Rofs2 dosyasını açıp hiç bir işlem yapmadan Repackt/Rebuild yapınca da yine hata veriyor. Masterthone sende dener misin? Rofs2yi aç hiç bir işlem yapmadan paketle.
dostum nFe ile aç paketi sonra çık programdan nfe klasöürüne gir ve roF2 YE oRADAN EKLEYİP programı tekrar aç ardından aynı paketi açıp reload de ve ardından hiç bişey yamadan repack/Rebuild yap bakalım paketi kapatacak mı bende deniyorum şimdi hangimiz daha önce bitirirsek o kadar iyi

srserikrs

srserikrs

Üye
Kardeş olmuyo ya :(. Türkçe dilini eklemede sorun yok. Onu ekleyebiliyorum. Sorun NFE programında. Program paketleme yapmıyo. Gidip başka bi bilgisayarda deniycm.

Masterthone

Masterthone

Üye
Kardeş olmuyo ya :(. Türkçe dilini eklemede sorun yok. Onu ekleyebiliyorum. Sorun NFE programında. Program paketleme yapmıyo. Gidip başka bi bilgisayarda deniycm.
dostum bende yapamadım bi türlü paketleyemedim uğraşıyorum sabahtandır NFE DIŞINDA PAKETLEME YAPABİLECCEĞİMİZ Bİ PROGRAM YOK MU YAA :(

Masterthone

Masterthone

Üye
Cfw yi yapan elemana ulaştım dili yolla sana yapıp link veririm dedi bakalım bekliyorum bende

----------Eklendi @ 20:23:54 ---------- Yazıldı @ 19:44:46 ----------

bi elemaN daha çıktı yolladım Lang paketi bakalım nasıl olacak

srserikrs

srserikrs

Üye
sende paketleme yaparken ne hata veriyo ki?

Masterthone

Masterthone

Üye
yarıya kadar gelio sonra atıo propgramdan... nFe ile yükleyemiosun zaten exploer bakışından ekledim dili fakat paket yapamadım olmuoo cfw harbiden çok güzell yapan elemana ulaştım cevap bekliyorum türkçe dil kodlarını falan yolladım bi sonuc alcaz sanırım

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
bende eklerken not integer value hatası veriyor . ne anlama geliyo bilmiyorum :)

Masterthone

Masterthone

Üye
bende eklerken not integer value hatası veriyor . ne anlama geliyo bilmiyorum :)
aynen not integer value... biraz sabır ben yapan elemanla yazışıyorum.. canDY diyi yeni bi cfw yapıo V22.0.07 versiyonuna göre yapıp verecek Nimble v21.02.03 içinde yapcak rahat olsun hazırlasın ben yeni bir başlık altında koycam iki cfw yide ikiside TürkÇE ve kusursuz olacakk :D

• Beğen
Tepkiler: 05kaptan05
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
çok şeker bir cfw geliyor desene:) ben şuan v21 li baska bir cfw kullanıyorum o çıkınca direkt onu yükleyebilirim dimi :)

Masterthone

Masterthone

Üye
çok şeker bir cfw geliyor desene:) ben şuan v21 li baska bir cfw kullanıyorum o çıkınca direkt onu yükleyebilirim dimi :)
dostum bence önce nimbLe v21 i bi yükleyelim candy v22.0.07 versiyonu yeni yapılıyo gerçi bitmek üzereymiş türkçe dil muhabbeti çıkınca adam erteledi muhakkat onadada hatalar olur yormnlara göre önce teli güncelleyip sonrada candy v22.0.07 yüklücem ben... Nimble bile muazzam zaten adam Flash Player 4.1 i portlamış daha ne alsun :D ve aldığım duyum doğru ise canDy serisi c6 ekran portu ile gelecek :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
dostum bence önce nimbLe v21 i bi yükleyelim candy v22.0.07 versiyonu yeni yapılıyo gerçi bitmek üzereymiş türkçe dil muhabbeti çıkınca adam erteledi muhakkat onadada hatalar olur yormnlara göre önce teli güncelleyip sonrada candy v22.0.07 yüklücem ben... Nimble bile muazzam zaten adam Flash Player 4.1 i portlamış daha ne alsun :D ve aldığım duyum doğru ise canDy serisi c6 ekran portu ile gelecek :D
O zaman ikinizinde agzindan bal damlyo.d eklcekmi kesn tr dil

srserikrs

srserikrs

Üye
oley :)

Masterthone

Masterthone

Üye
merak edenler şu yazşmaya bakabilirler inanın çok ısrar ediyorum v22 nin rofs2 sini ve v22 Tükçe lang. paketini bile ben kendim koydum adamların sitesine Nevar27 adında bi arkdadaş forum bi kaç Türk daha var beraber bastırıyoruz hızlı sonuç için ve eleman ilgilenmeye başladı bugün sırf sunun için 8 saattir online nım mırın kırın etmesinler die ben istediği bütün şartlarıu sağladım paketleri yoladım gerisi beklemek ve adamın verdiği söze kalıo dostlar :D

----------Eklendi @ 18:58:34 ---------- Yazıldı @ 18:56:44 ----------

yazdığı cevapta şuydu [quote author=nevar27 link=topic=61328.msg823313#msg823313 date=1329173655]i solve that problem of real player bro. you will see a proof in CANDY v22. btw i will create a separate copy for turkish and english. please no arguments about language because this cfw is for all. just credit me huh hehehe

the result of turkish language will be posted tomorow same time now, be patient. i have to much project port,rm-719, and finalizing CANDY plus turkish lang. please wait dont hurry me up!
[/quote]

Üst Alt