C5 03 uygulama çalıştırırken memory yetersizliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quantanamo27

quantanamo27

Üye
    Konu Sahibi
C5 03 uygulama çalıştırırken memory yetersizliği
Mrb arkadaşlar yaklaşık 2 ay kadar önce nokia nın c503 model cep telefonunu aldım ve 2 gün önce 83 mb boyutunda:d: nfsshift:d: oyunu yükledim yüklemeyi hafıza kartına uyguladım ancak oyunu çalıştırdığımda hafıza yetersiz diye bi uyarı geliyor . tlf hafızası telefonun özelliklerinde 40 mb olarak görünüyor ama benim şuan görünürdeki tlfnun boş hafızası 41 mb ve hafıza kartinda da oldukça yer boş buna rağmen oyunu çalıştıramıyorum herhangi gereksiz uygulama vs hiçbirşey açıkta değil bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ne yapmamı öneriyorsunuz:yuru

nonamex

Üye
C5-03 te o oyunu çalıştırabilecek grafik işlemcisi yok.

celatx

celatx

Üye
83 mb nfs shift nerden buldun onun 5 mblıkları var onlardan oyna :D

quantanamo27

quantanamo27

Üye
    Konu Sahibi
:D oyun çalışıyor başlıyor sorunsuz olarak ama daha sonra memory yetersiz diyip kapanıyor sorunun tlfnun işletim sistemindeki yetersiz olan hafızadan kaynakladığını düşünüyorum başka hiçbir sorun yok onun haricinde grafik yetersizliği durumu olsa hiç açılmazdı bence :) uzantısı sis başka formata çevirsem çalışır mı diye düşünüyorum :hmmm

----------Eklendi @ 14:46:49 ---------- Yazıldı @ 14:45:31 ----------

:D oyunu bulmak baya zamanımı aldı zaten ama gerçekten tavsiye edeceğim çok harika bir oyun boyutuna bakılınca anlaşılır hd görüntü ve sensör kontrolü var :hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
O Oyunu Bende Yükledim Açınca Ekrana Yazısı Belli Olmayan Bi Şey Geliyor Basıyorum Atıyor Oyundan

quantanamo27

quantanamo27

Üye
    Konu Sahibi
:off:anlamıyorum yaaa ilk yükledim memory is dedi şimdi de failed diyor tlf nu mu değiştirsem yoksa oyunun uzantısını mı

quantanamo27

quantanamo27

Üye
    Konu Sahibi
memnunum tlfdan başka çarem yok vazgeçicem galiba oyundan :angry:başka öneriniz varmı bu tarz oyunlardan

celatx

celatx

Üye
raging thunder ben zamanında yüklemiştim ama simgenin üstüne 1000lerce tıklamama rağmen açılmadı silmiştim belki sende çalışır o da 5 mb civarı bişey sensörle oynanıyor

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeşim senin bi uygulamayı çalıştırabilmen için o uygulamanın boyutu kadar telefon hafızasında da yer olması lazım senin o oyunu açman imkansız:)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nereye kurdugun farketmez telefon hafızan yüksek olmalı.40 mb falan var c5'te çok düsük:sarıl:

lolaman

lolaman

Üye
bi oyun yüzünden telefon degiştirilirmi ya abartma raging thunder oyna mesela

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Symbian Os 9.4'e en güzel oyun yapan firma polarbit ama bu oyunlar da C5-03'te oynanmıyor :pro:

smh_yasar

Üye
Symbian Os 9.4'e en güzel oyun yapan firma polarbit ama bu oyunlar da C5-03'te oynanmıyor :pro:
Arkadaşlar kartvızıte zil sesi atamak istediğimde tercihler den hafıza kartında ki şarkıyı seçmek istiyorum ama yeterli hafiza yok salt okunurlar gösterilecek diyor ama normalde şarkının üzerine gelip kartvızıte atama yapabiliyorum istediğim şarkıyı acaba nerde sorun var bana yardım edin lütfen

y n s c n

y n s c n

Üye
Symbian malesef istediğin tarzda oyunları calıstırmıyo daha ufak java şeklinde oyunlar, yeni sürümde neler var bilmiyorum ama java'dan vazgeçmedi bu güne kadar kullanıcılarına hep o tarz oyunlar sundu neyseki zamanında satmışım telefonumu :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt