Yine çok iyi yapmış. Preview sürümü bununla yalnızca alışkanlık kısmında yarışabilir.
Bu daha mı iyi üstad
Performans açısından daha iyi ancak ben ilk çıktığından beridir Belle CFW serisine alışamadım. Hep bir yönü rahatsız edici görünüyor. Genellikle mahrum edilmiş bir uygulama veya hoş görünmeyen temalar ve kilit ekranı oluyor. Sırf performans için elbette daha iyi. Hem görünüm hem performans dengelemesi içinse FP2 Preview eksiksiz.
---------- Eklendi @ 22:38:34 ---------- Yazıldı @ 22:31:25 ----------
Zaten, bu CFW de bize performans sunuyor. Orijinalin dışına çıkmadan görünüm iyileştirmesi yapmadıkları için acemi işi duruyor görüntü. C6 portunu ben de hazırlıyorum fakat bence çok da iyi değil. FP2 nin 6 Belle ana ekranı dururken kim 2 ana ekranla yetinir ki?
rofs2 belleği 108 mb.. bu muazzam dikkat çekerim.. üzerinde çalışmak için birebir ben içini boşaltıp c6 homescreni sorunsuz kurmayı hedefliyorum.. 100 de 70 de başarılı şuan ama öle basit bişey olsun istmiyorum C6 PORT vakit alacak ama temin ederim muazzam olacak..
C6 portu ne zamana çıkar pekiPerformans açısından daha iyi ancak ben ilk çıktığından beridir Belle CFW serisine alışamadım. Hep bir yönü rahatsız edici görünüyor. Genellikle mahrum edilmiş bir uygulama veya hoş görünmeyen temalar ve kilit ekranı oluyor. Sırf performans için elbette daha iyi. Hem görünüm hem performans dengelemesi içinse FP2 Preview eksiksiz.
Zaten, bu CFW de bize performans sunuyor. Orijinalin dışına çıkmadan görünüm iyileştirmesi yapmadıkları için acemi işi duruyor görüntü. C6 portunu ben de hazırlıyorum fakat bence çok da iyi değil. FP2 nin 6 Belle ana ekranı dururken kim 2 ana ekranla yetinir ki?
Performans açısından daha iyi ancak ben ilk çıktığından beridir Belle CFW serisine alışamadım. Hep bir yönü rahatsız edici görünüyor. Genellikle mahrum edilmiş bir uygulama veya hoş görünmeyen temalar ve kilit ekranı oluyor. Sırf performans için elbette daha iyi. Hem görünüm hem performans dengelemesi içinse FP2 Preview eksiksiz.
rofs2 belleği 108 mb.. bu muazzam dikkat çekerim..
6 belle ana ekranı derken belleshelle mi bu?
Eğer öyleyse bize ram kalır mı?
Hata mı? Ne hatası var acabaYükledim Ve Telefonun Yazılımı Berbat Birsürü hatası Var Symbian Turkiyenin Yazılımları daha iyi En Azından az Hata VAr
ev ekranı sorunundan bahsediyo galiba
Ev ekranı sorunu mu?