C5 -03 RM-697_22.0.007_bM_Nimble_Pro__XtrEmE

Sponsorlu Bağlantılar

Avunyali

Üye
Aynen Arkadaşımzın dedği gibi Açtığım An Hiçbirşey gorunmuo menuye basıom yeniliyip duruo

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
arkadaşlar ben bunu hatasız bir şekilde kurdum ve kullandım. Lütfen emeğe saygı gösterin. Cfw yi yapan adam zaten burda paylaşan arkadaşımız değil. O sadece dil ekliyor ve size sunuyor

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
Ilk sayfayı aç oku Orada Yönlendirme VaR.. Kimse burda sidik yarışı yapmıyor ! Saygı duy yapabiliyorsan kendin yap paylaş.. Smbian Türkiye ve ya herhangi biri yapılan bütün cfw ler için teşekkür ediyorum kimse kullanır veya kullanmaz o sizin bileceğiniz iş bundan sonra yok paylaşım falan C6 Portta Rüyalara kalsın ben kendim kullanırım.. Iyi kötü bi yararım olduysa mutluyum ama artık buraya kadar elveda maxicep...

Çok triplısın

Del Rey

Del Rey

Üye
Ilk sayfayı aç oku Orada Yönlendirme VaR.. Kimse burda sidik yarışı yapmıyor ! Saygı duy yapabiliyorsan kendin yap paylaş.. Smbian Türkiye ve ya herhangi biri yapılan bütün cfw ler için teşekkür ediyorum kimse kullanır veya kullanmaz o sizin bileceğiniz iş bundan sonra yok paylaşım falan C6 Portta Rüyalara kalsın ben kendim kullanırım.. Iyi kötü bi yararım olduysa mutluyum ama artık buraya kadar elveda maxicep...

Pardon da ne oluyor ya? Derdin kiminle anlayabilmiş değilim. CFW çevirdin ve teşekkür ettik. Ne oluyor sana? C6 portunu çevirmeyeceksin diye bizi tehdit mi ediyorsun? Üstüne bir de hakaret mi ediyorsun?

Üzgünüm fakat bu davranışların bana yapılmasından nefret ederim. Git sen ana ekranına 6 widget ekle Türkçe olarak, böyle söylersem biraz egoizme girecek fakat aslında diğerlerinin de dediği gibi bu CFW FP2 önizleme sürümünün bile yanından geçemez. Benden sana öneri, gelecek sürümleri çevirmeye bile kalkışma, değmez.

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Pardon da ne oluyor ya? Derdin kiminle anlayabilmiş değilim. CFW çevirdin ve teşekkür ettik. Ne oluyor sana? C6 portunu çevirmeyeceksin diye bizi tehdit mi ediyorsun? Üstüne bir de hakaret mi ediyorsun?

Üzgünüm fakat bu davranışların bana yapılmasından nefret ederim. Git sen ana ekranına 6 widget ekle Türkçe olarak, böyle söylersem biraz egoizme girecek fakat aslında diğerlerinin de dediği gibi bu CFW FP2 önizleme sürümünün bile yanından geçemez. Benden sana öneri, gelecek sürümleri çevirmeye bile kalkışma, değmez.

kendine nasıl pay çıkarttın şaşıyorum.. sana laf atan oldu mu? Yazdığımı tekrar bi oku istersen tehtid falan yok ben modder falanda değilim bundan sonra kendim yapar kullanırım derken işin hangi kısmı seni düşündüyo? ki hadi onu onu geçtim yaptığın cfw ye laf atan mı var ki sen hemen üstüne alınıyosun arkadaşıM..

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
ST arkadaş sana demedi onları. Sçma sapan yorum yapanlar olduda onlara dedi. Ozan mesela.

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
cfw yi yapan arkadaş rofs2 boyutunu nasıl artırmış çok merak ediyorum:hmmm bizimle paylaşırsa çok iyi olur.

Avunyali

Üye

Uff Abi Uzatmayın Ya ... ben Sadece Çok hata Var dedim ... Adamda Herhalde Anlamıyor Veya Yanlış Anlıyor Boşver ..

Üst Alt