C5 -03 RM-697_22.0.007_bM_Nimble_Pro__XtrEmE

Sponsorlu Bağlantılar

erdemsazak

Üye
teşekkürler paylasım için.. Ayarlar-Kişısel-widgets'in ne işe yaradgnı anlayamadım ya da ben mi kullanamadım?

alpercabuk

Üye
n97 RM-505 ile uyumlumudur bu fw

LeaD3R

LeaD3R

Üye
sadece c5 03 için

Del Rey

Del Rey

Üye
Yine çok iyi yapmış. Preview sürümü bununla yalnızca alışkanlık kısmında yarışabilir.

Del Rey

Del Rey

Üye

Bu daha mı iyi üstad

Performans açısından daha iyi ancak ben ilk çıktığından beridir Belle CFW serisine alışamadım. Hep bir yönü rahatsız edici görünüyor. Genellikle mahrum edilmiş bir uygulama veya hoş görünmeyen temalar ve kilit ekranı oluyor. Sırf performans için elbette daha iyi. Hem görünüm hem performans dengelemesi içinse FP2 Preview eksiksiz.

---------- Eklendi @ 22:38:34 ---------- Yazıldı @ 22:31:25 ----------

Zaten, bu CFW de bize performans sunuyor. Orijinalin dışına çıkmadan görünüm iyileştirmesi yapmadıkları için acemi işi duruyor görüntü. C6 portunu ben de hazırlıyorum fakat bence çok da iyi değil. FP2 nin 6 Belle ana ekranı dururken kim 2 ana ekranla yetinir ki?

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Performans açısından daha iyi ancak ben ilk çıktığından beridir Belle CFW serisine alışamadım. Hep bir yönü rahatsız edici görünüyor. Genellikle mahrum edilmiş bir uygulama veya hoş görünmeyen temalar ve kilit ekranı oluyor. Sırf performans için elbette daha iyi. Hem görünüm hem performans dengelemesi içinse FP2 Preview eksiksiz.

Zaten, bu CFW de bize performans sunuyor. Orijinalin dışına çıkmadan görünüm iyileştirmesi yapmadıkları için acemi işi duruyor görüntü. C6 portunu ben de hazırlıyorum fakat bence çok da iyi değil. FP2 nin 6 Belle ana ekranı dururken kim 2 ana ekranla yetinir ki?

rofs2 belleği 108 mb.. bu muazzam dikkat çekerim.. üzerinde çalışmak için birebir ben içini boşaltıp c6 homescreni sorunsuz kurmayı hedefliyorum.. 100 de 70 de başarılı şuan ama öle basit bişey olsun istmiyorum C6 PORT vakit alacak ama temin ederim muazzam olacak..

Del Rey

Del Rey

Üye
rofs2 belleği 108 mb.. bu muazzam dikkat çekerim.. üzerinde çalışmak için birebir ben içini boşaltıp c6 homescreni sorunsuz kurmayı hedefliyorum.. 100 de 70 de başarılı şuan ama öle basit bişey olsun istmiyorum C6 PORT vakit alacak ama temin ederim muazzam olacak..

C6 ana ekranını ekleyebilmen için CORE içindeki Uboot .majını düzenleyip yeniden paketlemek gerekiyor. Gerekli dosyalar orada.

Aynı zamanda FP2 Preview ile C hafızası da 103 mb buluyor. Rofs boyutundan daha önemli bir durum bu. Bu sayede size herşeyi yapmak için bolca alan kalıyor. Rofs boyutu yalnızca geliştiricilerin işine yarıyor, son kullanıcı kitlesinin değil.

Joker.

Joker.

Üye

C6 portu ne zamana çıkar peki

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
kendi cfw mi değil fertile ceres i kullanıyorum üzerinde az değiştirme yaparak:) xtreme şuan frtile ceres in yanından bile geçemez bence 2 sinide denedim.

LeaD3R

LeaD3R

Üye

6 belle ana ekranı derken belleshelle mi bu?
Eğer öyleyse bize ram kalır mı?

Del Rey

Del Rey

Üye
6 belle ana ekranı derken belleshelle mi bu?
Eğer öyleyse bize ram kalır mı?

Sisteme diğerlerinden farklı bir şekilde gömülmüş, v1.5 Belle Shell. v1.0 ile FP2 Preview üstünde 6 ana ekranla 36 MB boş RAM elde ettik. FP2 Geliştirici Sürümü'nde ise v1.5 ile 6 ana ekran ile 43 MB RAM elde edebiliyoruz. Bu, ortalama bir kullanıcıyı mutlu edecek rakamlar. Elbette, yine de Belle Shell yerine diğer ana ekranlarını da kullanabilirsiniz. FP2 oldukça esnek yapıda olacak. Kullanıcılara sınırsız imkan tanıyacak.

LeaD3R

LeaD3R

Üye
kolay gelsin o zaman size :)

Avunyali

Üye
Yükledim Ve Telefonun Yazılımı Berbat Birsürü hatası Var Symbian Turkiyenin Yazılımları daha iyi En Azından az Hata VAr

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
ev ekranı sorunundan bahsediyo galiba

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Ilk sayfayı aç oku Orada Yönlendirme VaR.. Kimse burda sidik yarışı yapmıyor ! Saygı duy yapabiliyorsan kendin yap paylaş.. Smbian Türkiye ve ya herhangi biri yapılan bütün cfw ler için teşekkür ediyorum kimse kullanır veya kullanmaz o sizin bileceğiniz iş bundan sonra yok paylaşım falan C6 Portta Rüyalara kalsın ben kendim kullanırım.. Iyi kötü bi yararım olduysa mutluyum ama artık buraya kadar elveda maxicep...

Üst Alt