[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

lazye

lazye

Üye
Sosyal ağlar derken face,twitter,msndn mi bahsediyosun bunları dışardan tekrar kurabilirsin.ve idecompress bildğn gbi rar ve zip dosyalarını açmaya yarıyor normal indirdiğin dosyanın üstüne tklysn çıkar dyn istdğn yere çkryr. Rompatcherda rmp uzantılı dosyaları açmaya yarar bir bakmdan mod dyebiliriz bund rmp uzantılı dosyaları c/patch içine at (x plore aracılığıyla) sonra rompatcherdan aktif et bu kadr

bthn1

Üye
Facebook Ve Twitter Hard Formattan Sonra Siliniyormu ?

neşter1461

neşter1461

Üye
lazye

lazye

Üye
arkadaş öyle diyo bende tam olarak bilmyrm .s

- - - Eklendi - - -

arkadaşım nasıl yükleyemiyosun yüklüyosun ya sen yanlış biliyorsun

neşter1461

neşter1461

Üye
oyunların ekran üstü klavyesini kapatamıyorum admin yardım.

- - - Eklendi - - -

arkadaş öyle diyo bende tam olarak bilmyrm .s

- - - Eklendi - - -

arkadaşım nasıl yükleyemiyosun yüklüyosun ya sen yanlış biliyorsun
bana orjinal youtube programının linkini at o zaman.bulamazsın.bulduğun da orjinal gibi olmaz.

lazye

lazye

Üye
arkadaşım şuan mobildeym link veremiyorum ama google a youtube 2.44 dye tarat ve maxicep sitesindeki konudan indir bi bklm .D

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Mükenmel görünüyor elini sağlık hemen telefonumu flashlıcam

- - - Eklendi - - -

Mükenmel görünüyor eline sağlık hemen telefonumu flashlıcam

kırmızısakal

Üye
doğru yüklediğimi düşünüyorum ama tel açılmıyor.sana yükleyecem biri anlatsın babayın hayrına

neşter1461

neşter1461

Üye
doğru yüklediğimi düşünüyorum ama tel açılmıyor.sana yükleyecem biri anlatsın babayın hayrına
?Nasıl Yüklicez ;
Aşama Aşama anlatıyorum ..
-Önce Pc mizde Phoenix Yüklü olucak.
-Navifirm yazılımından telefonumuza uygun dosyaları indirin
-İndirdiğiniz dosyaları RM-697 adlı klasörde toplayıp (klasörü kendiniz oluşturun) Program Files /nokia/phoenix/product a atın.
-Pheonix i açıp Üstte File sekmesinden Open Product a tıklıyıp RM-697 yi seçin OK deyin.
-Flashing Sekmesinden Firmware update diyin. Sağ üstte ... gibi birşey olucak açılan ekranda oraya tıklayıp telefonunuzu seçin.
-Dead phone usb flashing sekmesine Tik koyun.
-Optionsa tıklıyıp Açılan ekranda Core ve Rofs2 dosyalarını seçip silin.
-ADD diyip Chaos Strike.rofs2 adlı dosyayı TYPE ; PPM olacak şekilde Back up / refurbish butonlarına tik koyup ekleyin.
-Aynı şekilde core dosyasınıda ekleyin yalnız Core da TYPE Image olucak back up / refurbish e tik koyup Onuda ekleyin.
uda dosyasını Phoenixten seçerken Type ı Content Ve kutucuklardan Refurbish i seçin.
Artık tek yapmanız gereken REfurbishe basmak. sizden bastıktan sonra Önce usb kablonuzu çıkarmanızı ardından bataryanızı çıkarmanızı sonra usb yi bağlayıp bataryanızı takmanızı isticek bunları SIRASIYLA yapın. Bekleyin 3-4 sn eğer bi hareket olmazsa açma/kapama tuşuna basıp çekin Dikkat! uzun basmayın basıp çekin.

- - - Eklendi - - -

cfw süper olmuş.tek sorun olarak oyunların suit ayarlarına girememek olarak söylersek yeridir.admin bir yardımcı olsan çok iyi olurdu.

Joker.

Joker.

Üye
görsellik olarak ne değişti

bthn1

Üye
Hard Formattan Sonra 71mb boş hafıza v2 dönsem daha iyi olcacak=)

Joker.

Joker.

Üye
görsellik olarak neler değişti

neşter1461

neşter1461

Üye
ekran aydınlatması artırılıp azaltılamiyor bu önemli bir sorun yine oyunların suit ayarlarına girilemiyor ve son olarak biri ile konuşurken arama ekranı görülmüyor başka hata yok admin bu sorunlara nasıl bir çözüm öneriyorsun

serkan56

serkan56

Üye
c5 03 e bu cfw yi kuramıyom bir yardım edesenz sevinrim

- - - Eklendi - - -

yeniyim daha kusurabakmayın neolur

neşter1461

neşter1461

Üye
yukarda söz ettiğim sorunlarin halledilmesini beklersen isabetli olur

- - - Eklendi - - -

admin kayıplarda

- - - Eklendi - - -

güzeldi cfw ama ekran parlaklığını ayarlayamamaktan ve oyunların suit ayarlarına girememekten ötürü kaldıracağım birazdan.admin piyasada yok.

- - - Eklendi - - -

istediğim tekşey sadece temel ev ekranı.o simgeler çok yakışıyor.bir de yazı tipi hoş.gerisi orjinal olsun.bu işten anlayan var mı dostlar.

erdemsazak

Üye
flash attıktan sonra daha da açamadım teli :) kurtarma işi vs baya bi uğraştım olmadı.napcam ellam .d

bthn1

Üye
flash attıktan sonra daha da açamadım teli :) kurtarma işi vs baya bi uğraştım olmadı.napcam ellam .d
Navifirm i indir Forumda Mevcut C5-03 Orijinal v22.0.007 Böyle olması lazım Bütün Dosyaları İndir
Phoenix>Products>RM-697 klasöürünün içine indirdiklerini at
Phoenix Aç Open Product>RM-697
Flashing Bölümünden Firmware Update olması lazım Gir Dead Phone işaretle ... olan buton war tıkla Orda olan şeyi seç C506 yla başlayan
TeleFonun içinden hafıza kartını sim kartını cıkart pc ye bağla SW Reset Tıkla Cıkan uyarıdaki Söylenenleri yap telefonun acılacaktır.

- - - Eklendi - - -

Ama telefonun RM Kodu 697 değil se ve güncel versiyonu v22 değilse dediklerimi yapma. RM Koduna bakmak için bataryanın takıldıgı yerde beyaz bi kağıt var orda yazar hangi rm olduğu

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
ekran aydınlatması artırılıp azaltılamiyor bu önemli bir sorun yine oyunların suit ayarlarına girilemiyor ve son olarak biri ile konuşurken arama ekranı görülmüyor başka hata yok admin bu sorunlara nasıl bir çözüm öneriyorsun
Ekran aydınlatması sorunu her zaman var arada sırada değiştirince takılıyor en orijinal ofw de bile. Suit ayarları benimde canımı sıktı onun için değiştirme yapıcam . şimdilik ingilizce diline geçip ordan değiştirmeyi dene arama ekranındaki sorunuda ben anlamadım onla alakalı hiç bir mod atmadım orjinali neyse o yani.

Kısa süreli bi sakatlık yaşadım sağ elimden 4 parmağım kesildi o yüzden giremedim kusura bakmayın

- - - Eklendi - - -

Ooo direk tuş kilidi butonuna basınca açılmasını iptal etmişsin.Eski tuş kilidi.İşte buna çok sevidim.Telefonda çok seri.Birazdan rami de ölçücem kapıştırırız :D Çok güzel cfw olmuş.Eline sağlık :)

- - - Eklendi - - -

Engin telefona hard format atıyyım mı atmıyım mı bir şey değişecek mi ?

- - - Eklendi - - -

Hard formatı attım telefon 71 MB gene :d:

- - - Eklendi - - -

Ram 55 MB somuru:

Tema efektlerini kapat ve ram blowdan ram temizliği yap telefonu yeniden başlatıp çok rahat çıkar 60 ın üstüne

- - - Eklendi - - -

Fontta ve uygulama yöneticisinde küçük birer hata var. suit ayarlarına girilemiyor(türkçe dilde) mesaj yazarken direkt 4(GHi) ye 2-3 sefer basınca yazılar kayıyor font değiştirilecek son bir güncelleme paylaşıcam görsel olarak pek değilde sistem için bir kaç hızlandırma ve küçük telefon ayarlarında değişiklik olacak. biraz kullanıp kontrl etmeden de paylaşmıcam malesef sonra küçük hatalar çıkıyor

erdemsazak

Üye
Navifirm i indir Forumda Mevcut C5-03 Orijinal v22.0.007 Böyle olması lazım Bütün Dosyaları İndir
Phoenix>Products>RM-697 klasöürünün içine indirdiklerini at
Phoenix Aç Open Product>RM-697
Flashing Bölümünden Firmware Update olması lazım Gir Dead Phone işaretle ... olan buton war tıkla Orda olan şeyi seç C506 yla başlayan
TeleFonun içinden hafıza kartını sim kartını cıkart pc ye bağla SW Reset Tıkla Cıkan uyarıdaki Söylenenleri yap telefonun acılacaktır.

- - - Eklendi - - -

Ama telefonun RM Kodu 697 değil se ve güncel versiyonu v22 değilse dediklerimi yapma. RM Koduna bakmak için bataryanın takıldıgı yerde beyaz bi kağıt var orda yazar hangi rm olduğu

aynen dediklerini uyguladım ama yine açılmadı. başarılı diyor ama tel açılmıyo ilginç

- - - Eklendi - - -

test mode ve local mode ekranı geliyo ama sonra tel açılmıyor :)

lazye

lazye

Üye
aynen dediklerini uyguladım ama yine açılmadı. başarılı diyor ama tel açılmıyo ilginç

- - - Eklendi - - -

test mode ve local mode ekranı geliyo ama sonra tel açılmıyor :)

kardeş local modda kalıyorsa telin bataryasnı çıkart tak teli aç yüklemiş olacktr kardşm ;)