[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

neşter1461

neşter1461

Üye
Ekran aydınlatması sorunu her zaman var arada sırada değiştirince takılıyor en orijinal ofw de bile. Suit ayarları benimde canımı sıktı onun için değiştirme yapıcam . şimdilik ingilizce diline geçip ordan değiştirmeyi dene arama ekranındaki sorunuda ben anlamadım onla alakalı hiç bir mod atmadım orjinali neyse o yani.

Kısa süreli bi sakatlık yaşadım sağ elimden 4 parmağım kesildi o yüzden giremedim kusura bakmayın

- - - Eklendi - - -

Tema efektlerini kapat ve ram blowdan ram temizliği yap telefonu yeniden başlatıp çok rahat çıkar 60 ın üstüne

- - - Eklendi - - -

Fontta ve uygulama yöneticisinde küçük birer hata var. suit ayarlarına girilemiyor(türkçe dilde) mesaj yazarken direkt 4(GHi) ye 2-3 sefer basınca yazılar kayıyor font değiştirilecek son bir güncelleme paylaşıcam görsel olarak pek değilde sistem için bir kaç hızlandırma ve küçük telefon ayarlarında değişiklik olacak. biraz kullanıp kontrl etmeden de paylaşmıcam malesef sonra küçük hatalar çıkıyor
kardeşim çok geçmiş olsun

- - - Eklendi - - -

ekran aydınlanmasını hiç değiştiremiyoruz sayın admin gün işiğinda ekran iyice görünmez oluyo bu yüzden.

neşter1461

neşter1461

Üye
Ekran aydınlatması sorunu her zaman var arada sırada değiştirince takılıyor en orijinal ofw de bile. Suit ayarları benimde canımı sıktı onun için değiştirme yapıcam . şimdilik ingilizce diline geçip ordan değiştirmeyi dene arama ekranındaki sorunuda ben anlamadım onla alakalı hiç bir mod atmadım orjinali neyse o yani.

Kısa süreli bi sakatlık yaşadım sağ elimden 4 parmağım kesildi o yüzden giremedim kusura bakmayın

- - - Eklendi - - -

Tema efektlerini kapat ve ram blowdan ram temizliği yap telefonu yeniden başlatıp çok rahat çıkar 60 ın üstüne

- - - Eklendi - - -

Fontta ve uygulama yöneticisinde küçük birer hata var. suit ayarlarına girilemiyor(türkçe dilde) mesaj yazarken direkt 4(GHi) ye 2-3 sefer basınca yazılar kayıyor font değiştirilecek son bir güncelleme paylaşıcam görsel olarak pek değilde sistem için bir kaç hızlandırma ve küçük telefon ayarlarında değişiklik olacak. biraz kullanıp kontrl etmeden de paylaşmıcam malesef sonra küçük hatalar çıkıyor
arama ekranındaki sorunu kısaca söyleyeyim.orjinalde birisi ile konuşurken tuş aç yapınca sustur beklet hoparlölüetkin aramayıkapat seçenekleri çıkarken bu cfw de tuş kilidi aç yapınca bu menü gelmiyor.umarım anlatabilmişimdir.

- - - Eklendi - - -

yok kardeşim yine olmadı. öldü tel :)
-Önce Pc mizde Phoenix Yüklü olucak.
-Navifirm yazılımından telefonumuza uygun dosyaları indirin
-İndirdiğiniz dosyaları RM-697 adlı klasörde toplayıp (klasörü kendiniz oluşturun) Program Files /nokia/phoenix/product a atın.
-Pheonix i açıp Üstte File sekmesinden Open Product a tıklıyıp RM-697 yi seçin OK deyin.
-Flashing Sekmesinden Firmware update diyin. Sağ üstte ... gibi birşey olucak açılan ekranda oraya tıklayıp telefonunuzu seçin.
-Dead phone usb flashing sekmesine Tik koyun.son olarak REfurbishe bas.bu

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Geçmiş olsun Engin.Allah daha büyük kazalardan korur inşallah :(

- - - Eklendi - - -

Engin telefonda dosya yöneticisinde Z:Telefon hafızası diye bir bölüm açlıdı ? Nedir bu ?

erdemsazak

Üye
arama ekranındaki sorunu kısaca söyleyeyim.orjinalde birisi ile konuşurken tuş aç yapınca sustur beklet hoparlölüetkin aramayıkapat seçenekleri çıkarken bu cfw de tuş kilidi aç yapınca bu menü gelmiyor.umarım anlatabilmişimdir.

- - - Eklendi - - -

-Önce Pc mizde Phoenix Yüklü olucak.
-Navifirm yazılımından telefonumuza uygun dosyaları indirin
-İndirdiğiniz dosyaları RM-697 adlı klasörde toplayıp (klasörü kendiniz oluşturun) Program Files /nokia/phoenix/product a atın.
-Pheonix i açıp Üstte File sekmesinden Open Product a tıklıyıp RM-697 yi seçin OK deyin.
-Flashing Sekmesinden Firmware update diyin. Sağ üstte ... gibi birşey olucak açılan ekranda oraya tıklayıp telefonunuzu seçin.
-Dead phone usb flashing sekmesine Tik koyun.son olarak REfurbishe bas.bu
eyw kardeşim aynısını ve daha fazlasını da yaptım teli kurtaramadım.daha önce de başıma geldi kapanma olayı ozamanlarda yapmıstım ama şu an olmuyor tel acılmıyor...

neşter1461

neşter1461

Üye
garantisi varsa garantiye ver.güncelleme yaparken tel kapandı daha açılmadı de.yapamazlarsa sıfırını verirler sana.benim abimde 5800 vardı dur sana bir güncelleme yapayım dedim tel kapandı daha açılmadı.kvk yenisi ile değiştirdi.

erdemsazak

Üye
mübarek ramazanda tel'siz kaldık iyi mi .d

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
romu yakmış olabilirsin. Usb taktğnda blgsayardan ses geliyomu?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye

Engin 3 tane telefon hafızam oldu gün geçtikçe artıyor :ehe Nasıl oldu la bu ?

- - - Eklendi - - -

71+51=122 + Z kaç mb acaba bi bakıyım

- - - Eklendi - - -

8 MB da Z etti sana 130 MB

neşter1461

neşter1461

Üye
kim tutar seni hafızada rekorA GİDİYORSUN.

neşter1461

neşter1461

Üye
Bu cfw gerçekten güzel.3 tane hata var.birincisi oyunların suit ayarlarına girememek diğeri ise ekran aydınlatmasını ne artıra biliyoruz ne de azalta biliyoruz.son olarak da birisi ile konuşurken yandaki tuşaç tuşuna basmamıza rağmen beklet susrur hoparlöl kapat ekranının gelmemesi.başka bir sorun yok.admin bu sorunları halledip paylaşsan yeni cfwni.settwizard ve ovı mağaza proğramı yeni cfw de olursa iyi olur.TELEFONA CFW ATMA HASTALIĞI OLDU BENDE.HERGÜN ATAR OLDUM.ŞU SORUNLARI HALLEDİP YENİ CFWNİ BİRANÖNCE PAYLAŞIRSAN TELİ YAKMADAN BİR SON VERECEĞİM CFW İŞİNE.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Z rom hafızasıdır yani flashı o kısma atıyorsunuz. D Ram dir boşuna bir şey taşımayın içine açılıp kapandığında silinir

- - - Eklendi - - -

:d: Nasil oldu bir de ben bilsem.Acaba virus filan mı :hmmm
rom pathcer dan ShowDZ yamasını kapatman lazım :):)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
açık olsa daha iyi değil mi. 130 MB hafıza oluyo :D :D :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
oluyoda boş hafıza onlar sadece görsel ram zaten sıfırlanıyor :):) Z ye erişemiyorsun bile

- - - Eklendi - - -

Bu cfw gerçekten güzel.3 tane hata var.birincisi oyunların suit ayarlarına girememek diğeri ise ekran aydınlatmasını ne artıra biliyoruz ne de azalta biliyoruz.son olarak da birisi ile konuşurken yandaki tuşaç tuşuna basmamıza rağmen beklet susrur hoparlöl kapat ekranının gelmemesi.başka bir sorun yok.admin bu sorunları halledip paylaşsan yeni cfwni.settwizard ve ovı mağaza proğramı yeni cfw de olursa iyi olur.TELEFONA CFW ATMA HASTALIĞI OLDU BENDE.HERGÜN ATAR OLDUM.ŞU SORUNLARI HALLEDİP YENİ CFWNİ BİRANÖNCE PAYLAŞIRSAN TELİ YAKMADAN BİR SON VERECEĞİM CFW İŞİNE.

3 üde halloldu

neşter1461

neşter1461

Üye
oluyoda boş hafıza onlar sadece görsel ram zaten sıfırlanıyor :):) Z ye erişemiyorsun bile

- - - Eklendi - - -

3 üde halloldu
mükemmelsin başka hata yok cfwde ne zaman paylaşacaksın kusursuz cfw ni.

- - - Eklendi - - -

[h=3] için sunulan son sürüm google maps programını nasıl yapsak da bu cfw ye kurabilsek.[/h]

neşter1461

neşter1461

Üye
bu akşam yayınlarsan sevinirim.şuanki cfw de ekran aydınlatması yetersiz ve dışarıda ekran neredeyse görülmüyo.biranönce yayınlarsanız güncel cfwnizi güzel olur.her şeyi inceledim dediğim hatalardan başka bir şey yok zatene.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Bugün biraz daha test etmek istiyorum. Geceyi bulur