neşter1461
Üye
kardeşim çok geçmiş olsunEkran aydınlatması sorunu her zaman var arada sırada değiştirince takılıyor en orijinal ofw de bile. Suit ayarları benimde canımı sıktı onun için değiştirme yapıcam . şimdilik ingilizce diline geçip ordan değiştirmeyi dene arama ekranındaki sorunuda ben anlamadım onla alakalı hiç bir mod atmadım orjinali neyse o yani.
Kısa süreli bi sakatlık yaşadım sağ elimden 4 parmağım kesildi o yüzden giremedim kusura bakmayın
- - - Eklendi - - -
Tema efektlerini kapat ve ram blowdan ram temizliği yap telefonu yeniden başlatıp çok rahat çıkar 60 ın üstüne
- - - Eklendi - - -
Fontta ve uygulama yöneticisinde küçük birer hata var. suit ayarlarına girilemiyor(türkçe dilde) mesaj yazarken direkt 4(GHi) ye 2-3 sefer basınca yazılar kayıyor font değiştirilecek son bir güncelleme paylaşıcam görsel olarak pek değilde sistem için bir kaç hızlandırma ve küçük telefon ayarlarında değişiklik olacak. biraz kullanıp kontrl etmeden de paylaşmıcam malesef sonra küçük hatalar çıkıyor
- - - Eklendi - - -
ekran aydınlanmasını hiç değiştiremiyoruz sayın admin gün işiğinda ekran iyice görünmez oluyo bu yüzden.

Nasıl oldu la bu ?
Nasil oldu bir de ben bilsem.Acaba virus filan mı