[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Reis TV Çıkışını yaptın mı?(TV kablosunu 5800 kullandığından alsam çalışırmı?) Buarada haritalar gibi önemli ve gerekli uygulamalarını silmesen daha güzel daha iyi olur.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
ben pro candy de temel ev ekranında 72 mb ram görmüştüm :D

artos1

Üye
dediğin sorunu hiç yaşamadım görmedim. hangi moddan olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimal yeni cfw de olmcak

- - - Eklendi - - -

Şuan çalıştığım yazılımda 62mb boş ram gördüm temel ev ekranında. Flash live ev ekranında ise 59 mb. bunlar harika rakamlar
Arkadaş ben cfw yüklediğimde bende 102mb görüyor ben bir şey anlamadım kimi 62mb kimi 59mb söz ediyor acaba eksik bir şeymi yapıyorum,eksik kurmuş olabilirmiyim ters giden bir şey var ama nedir.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Reis TV Çıkışını yaptın mı?(TV kablosunu 5800 kullandığından alsam çalışırmı?) Buarada haritalar gibi önemli ve gerekli uygulamalarını silmesen daha güzel daha iyi olur.

gerekli uygulamalar duruyor.Tv çıkış için uğraşıyorum zaten yoksa bitti cfw

- - - Eklendi - - -

Arkadaş ben cfw yüklediğimde bende 102mb görüyor ben bir şey anlamadım kimi 62mb kimi 59mb söz ediyor acaba eksik bir şeymi yapıyorum,eksik kurmuş olabilirmiyim ters giden bir şey var ama nedir.

C hafızası saçmalamaya başladı iyice bu cfw de kuran herkeste aynı olacak

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Cfw ev ekranını iptal edebiir miyiz? Böyle bir imkan var mı ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bişey mümkün değil. SAdece 9 ev ekranı kullanmamak istiyosan paylaşıcağım rofs3 dosyasını yüklemezsin. uda,core,ve rofs2 yüklersin 3 adet orjinal ev ekranını kullanırsın

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Böyle bişey mümkün değil. SAdece 9 ev ekranı kullanmamak istiyosan paylaşıcağım rofs3 dosyasını yüklemezsin. uda,core,ve rofs2 yüklersin 3 adet orjinal ev ekranını kullanırsın

Hadi ya.Ama olsa güzel olurdu.N-Desk'i yüklerdik tuş kilidini açtığımızda direk menü gelirdi.Çok da rahat olurdu :D :fkr:

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ya.Ama olsa güzel olurdu.N-Desk'i yüklerdik tuş kilidini açtığımızda direk menü gelirdi.Çok da rahat olurdu :D :fkr:

:ehe

- - - Eklendi - - -

tv çıkışını ekledim fakat çalışıyormu çalışmıyormu test edemiyorum

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir kablo ile tv çıkış modunu seçtiğimde telefon restart atıyor herhangi bir tuşa basınca . bize gerçek kablosu lazım :)

Joker.

Joker.

Üye
c6 gibi devrim niteliğinde dediğin şey dedir

neşter1461

neşter1461

Üye
sayın admin ben sadece temel ev ekranınını kullanmak istiyorum.simgeler biraz küçük ama çok güzel.diğer ev ekranları ile ilgilenmiyorum.nasıl yaparız.bir yol gösterirmisin.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
nfe den felan anlıyorsan bir yol gösteririm uzun iş biraz ama

neşter1461

neşter1461

Üye
memurum çalışıyorum sürekli inan fazla uğraşacak zamanım malisef yok.sağlık olsun diğerleri de olsun ben temel ev ekranını kullanırım.yarın yayınlasan artık yeni cfwyi.biz de yükleyip kullansak.sıkıntılı bir durum varsa test edip size bildirsek.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Yarın sabah İnş Bitmiş olur

neşter1461

neşter1461

Üye
Yarın sabah İnş Bitmiş olur
inşallah.bir hastalık oldu bende.hergün cfw yüklenir mi.artık bir son vereceğim bu duruma.senin cfwenden sonra ancak c6 portu gelirse değiştiririm.telefon elimde hem kapanıp açılıyodu kendi kendine tel ana kartı kvk yeni değiştirdi.bir daha bozmayalım hemi.
V23 ÇIKARSA GÜNCELLEME YAPABİLİRMİYİZ CFW Yİ YÜKLERSEK.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
inşallah.bir hastalık oldu bende.hergün cfw yüklenir mi.artık bir son vereceğim bu duruma.senin cfwenden sonra ancak c6 portu gelirse değiştiririm.telefon elimde hem kapanıp açılıyodu kendi kendine tel ana kartı kvk yeni değiştirdi.bir daha bozmayalım hemi.
V23 ÇIKARSA GÜNCELLEME YAPABİLİRMİYİZ CFW Yİ YÜKLERSEK.

Güncelleme yapabilirsiniz