[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
engin kardesim cok tşekkür ederim bu güzel cfw için.Bir sey isteyeceğim cfw'ni kendime göre hafif değiştirebilirmiyim?nfc bende calismiyor (cfw iceriğini silemiyorum.actığım cfw icindekileri görmüyor ve sn bu cfw yaparken kullandiklarini paylasirmisn özelden)Ayrica büyük geçmis olsun hayirli geceler ve güzel sahurlar :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
O zamanda Ram dan 2 3 mb rahat yiyor o yüzden ben pek sevmiyorum neyse eline sağlık birde ben mesela haritalara giriyorum ama benim konumumdan farklı bir yerde olduğumu gösteriyor neden olabilir sende denermisin ?
Denedim. öyle bir sorun yok

- - - Eklendi - - -

engin kardesim cok tşekkür ederim bu güzel cfw için.Bir sey isteyeceğim cfw'ni kendime göre hafif değiştirebilirmiyim?nfc bende calismiyor (cfw iceriğini silemiyorum.actığım cfw icindekileri görmüyor ve sn bu cfw yaparken kullandiklarini paylasirmisn özelden)Ayrica büyük geçmis olsun hayirli geceler ve güzel sahurlar :)
Yarın özelden biraz yardım ederim sana halledersin merak etme. TEşekkür ederim

dereby

Üye
Arkadaşlar cfw az önce telefonuma yükledim ama flash ev teması düzgün çalışmadı. İkonlara basılamıyor. Nasıl düzelticez acaba yardımcı olursanız sevinirim.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben kalıbı paylaşırım, bunun üzerinde siz değişiklikler yapabilirsiniz kendi beğeninize göre font,efekt ne varsa değiştirin. Herkesin görüşü ortak olmak zorunda değil.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar cfw az önce telefonuma yükledim ama flash ev teması düzgün çalışmadı. İkonlara basılamıyor. Nasıl düzelticez acaba yardımcı olursanız sevinirim.

İkonlara basmıcaksın basıp ortaya doğru surukluceksin.

erdemsazak

Üye
LeoFrankLy
kardeşim usb taktıgında pc den ses geliyor mu die sormustun şimdi dikkatlice baktım evet ses geliyor.Bu iyiye mi işaret kötüye mi acaba :) ben hala kurtaramadım teli .d

neşter1461

neşter1461

Üye
genel sekmesi görülmüyor.yazılar biraz küçük geldi bana.yazıyı eskiye ve ya orjinale çevirsek daha iyi olmaz mı admin.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
LeoFrankLy
kardeşim usb taktıgında pc den ses geliyor mu die sormustun şimdi dikkatlice baktım evet ses geliyor.Bu iyiye mi işaret kötüye mi acaba :) ben hala kurtaramadım teli .d

Bu iyiye işaret :)

- - - Eklendi - - -

genel sekmesi görülmüyor.yazılar biraz küçük geldi bana.yazıyı eskiye ve ya orjinale çevirsek daha iyi olmaz mı admin.

Fontu istediğinz gbi dğştreblrsinz kendnz

erdemsazak

Üye
peki neden hala menapozda bu tel :) phoenix başarılı yükleme diyo fakat tel açılmıyo.sadece açarken titriyo baska da bişi yok .d

kırmızısakal

Üye
saol reis.yaptım oldu.coo dosyasını değiştirmemiştm ondan olmadı.ama daha önce yüklediğim cfw lerde değiştirmiyordum oluyrdu neyse saol yükledim ama ev ekranları seçeneğindeki flash live hatalı oldu herhal.onu seçince ev ekranı bembeyaz oluyor neden acaba?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
İndirdiğin .rar ın içineki hafıza kartına atılacakları hafıza kartı ana dizine at

kırmızısakal

Üye
saol reis.yaptım oldu coo dosyasını değiştirmemiştim ben ondan açılmıyordu tel ama daha önce yüklediğim cfw lerde coo u değiştirmiyordum neyse ki yükledim de flash live ev ekranı neden bembeyaz görünüyor onu da söylesen babayın hayrına.eywalla

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Adamım Tercihlerde Genel boş gürünüyor (yazı yazmıyor).Widgetleri kaldırmışsın? Latin Moon V3 daha güzeldi.Bir kötülüğü suit ayarları çalışmıyor idi :(

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
N8 font eklendi.Genel boş daha hoş oluyor ama Eklediğimde genelde yazıyor indirebilirsiniz

serkan56

serkan56

Üye
ya cfw yüklerken anlatılanları uyguladım filaşlama işlemi başarıyla bitti diyor ama cfw yüklenmemiş oluyor tel açılınca nasıl yüklenecek yardım edin ne olur 2kere denedim sonuç aynı deyişen bişi yok....

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
N8 fontu'nun yazıları daha mı büyük ?

serkan56

serkan56

Üye
cilgın türk nasıl kurdun cfw yi anlatırmısın

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
bu zamana kadar sevdiğim en iyi cfw olmuş chayanne ram politikasını salladım flashladım gerçekten telefon süper oldu tuş kilitini de bu zamana kadar çok arıyordum böyle olanını çok teşekkür ederim ellerine sağlık

neşter1461

neşter1461

Üye
Admin yeniledin mi cfwyi.genel sekmesi ve yeni yazı tipi ekledin mi.indireceğim ama kota sıkıntım var.boşuna indirmeyelim.

kırmızısakal

Üye
elinize sağlık beyler güzel olmuş flash live da çalışıyor