Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]
yeni dil dosyasını indirdim yükledim.çok güzel oldu.eline emeğine sağlık admin.test ediyorum.daha detaylı paylaşacağım.şimdilik şunu söyleyeyim.mükemmele yakın bir iş çıkardın.
yeni dil dosyasını indirdim yükledim.çok güzel oldu.eline emeğine sağlık admin.test ediyorum.daha detaylı paylaşacağım.şimdilik şunu söyleyeyim.mükemmele yakın bir iş çıkardın.
flash live temasındaki analog saati kaldırabilirmiyiz yukarıda zaten digital var da ondan bi de .
ekranı kapatıyor
LeoFrankLy
Üye
Konu Sahibi
ben o analog saat için kullanıyorum flash ev ekranını gadget dosyası düzenlenmesi gerekiyor bunuda ben yapamıyorum .swf yi yapan adam yapar anca 2 saniye üstüne basılı tutup yerini değiştirebiliyorsun ama
CilginTurk1
Üye
Engin keşke ayarlardaki widgetleri kaldırmasaydın. Ben samsung i8910 ev ekranını kullanıyorum ve o ev widgetler olmayınca ev ekranına widget atamıyorum
serkan56
Üye
ohbe kurdum sonunda
LeoFrankLy
Üye
Konu Sahibi
Ya onu kaldırmıcaktım aslındada samsung ekranı kasıyor kullanmaz kimse diye kaldırdım sana bir ayar çekip hazırlayabilirsem rofs3 özelden atarım widgetlısını
son sorum phoenix ile yapabilcegim bütün tel kutarma işlemlerini yaptım.flaşlama yaparken en sonunda başarılı diyor ama tel kendigiligndn açılmıyor.bataryayı söküp taktından sonra ise power tusuna basıyorum sadece titreşim oluyo ve herhangi bir görüntü yok... bana servis yolumu gözüktü yoksa yapabilcegim baska birşey var mı? tşklrrr