CilginTurk1
Üye
öncelkle güzel olmus emegne saglık efekler harıka tel cok hzlı . ama 3 sorunm var 1. flash ev ekrannda soldan en alttakı telefon smgesi çalsmyor numara cevrmk ıcın ev ekrannı degstrym2. Kişisel ayarlardkı widgets bı etkısı yok 3. ise bootscreen degstrmk ıcn win7 bootscreen ı x-plore progrmı ıle c y yukledm ama z de senn yapms oldugn boot calısyor ve z de degsklık yapamyrm yardımn ıcn smdıdn tesskler ..
bekleme modunda telin orta tuşuna basıyorum ama saat gelmiyor.yanlışlıkla birşeylermi sildim yoksa yazılımın sitabil olmamasından mı kaynaklanıyor.
ADMİN:Ne zaman yayınlayacaksın yeni cfw ni.
Dial pad i sistemem gömüp simgesini gizledim. Hiçr birşey yüklenmemiş gibi çalışıcak flash ev ekranındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindir bunu telefonun hafızasına kur telefon simgesi çalışacak.Widgetslerin ne işe yaradığını bende bulamadım
İkon eklemek bana mantıksız geliyor. uygulama yüklüyorum ikon orjinal diğerleri anna vs vs ikonlu saçma duruyor o yüzden orjinal kullanıyorum. Temalar yüklyebilirsiniz telinize ikonluÖncelikle ne zaman hazır olur.görsel anlamda biraz daha değişik simgeler kullanırsanız daha hoş olur.windows 7 nin görselleri mesela.
- - - Eklendi - - -
c6 portunu yapamayacak kimse galiba.1 yıldır uğraşıyorlar sonuç olumsuz.
admin yaptığın cfw ye ramblow nokıa internet radyosu google maps smart office phote Browser gibi çok kullanışlı programları ekleyebilirmisin.tele cfw atınca bunlar da otamatik yüklensin.
BİR DE ZAMAN OLARAK NE SÖYLERSİN.HAFTA SONUNA DEK ÇIKAR MI YENİ CFW EN.
çalişmalarinda başarilar takipciniz sadece biz değil bir çok sitede telif hakki vermeden senin cfwni yayinliyorlar.ikon eklemek bana mantıksız geliyor. Uygulama yüklüyorum ikon orjinal diğerleri anna vs vs ikonlu saçma duruyor o yüzden orjinal kullanıyorum. Temalar yüklyebilirsiniz telinize ikonlu
çalişmalarinda başarilar takipciniz sadece biz değil bir çok sitede telif hakki vermeden senin cfwni yayinliyorlar.
- - - eklendi - - -
bi denerim uygulamaları sistemi yavaşlatmazsa neden olmasın. Haftasonuna çıkarıtırz inş.
çalişmalarinda başarilar takipciniz sadece biz değil bir çok sitede telif hakki vermeden senin cfwni yayinliyorlar.
Denedim ama paylaşmıcaktım yine çalıştıramadım da zaten gerek yok telefonda batarya felan bırakmaz gerek yok hiç bence çakma şeylerden hiç hoşlanmıyorum gidip belle telefon alırım daha iyi
Benim onunla bi çalışmam olmadı. Bende C6 da var ama ben c5-03 ü kullanıyorum hepBen de çaliştiramadimAslında c6 port isteyimiz de bakma işte
N8 benzeri arttırma modu uygulandı zaten ama bu o anladğınız gibi değil tepkimi hızı artıyor sadece yoksa hala basmatikdokumatik hassasiyetini artırmak mümkün mü.
dediğin sorunu hiç yaşamadım görmedim. hangi moddan olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimal yeni cfw de olmcakbu cfwde yer alan bir sıkıntı da birisi ile konuşurken konuşma menüsü görünmüyor.tuş kilidini açıyorum ama birşey değişmiyor yine tuş kilidini açın diyor.menüye girip geri basınca ancak o zaman konuşma ekranı görünüyor.bu sorunu da halledelim sayın admin.
- - - Eklendi - - -
dokununca hissetmeli ama bu telefonda o özellik yok galiba.illada bastıracaz.
tabiki harika rakamlar ben en farka 58 mb gördüm telefonumda
He bir de belle navibar ekleyebilır misin cfw ye ¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?