C5-03 Kullanıcıları Bana Dua Edin :D ( Link Güncellendi )

Sponsorlu Bağlantılar

'Patron

'Patron

Üye
evet arkada açık olması gerekıyor.

Joker.

Joker.

Üye
kururken sertifika hatası diyo yüklenmiyo napıcam nolur söyle

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
kururken sertifika hatası diyo yüklenmiyo napıcam nolur söyle

Opda dan sertifika alıp Sertifikalaman lazım s60v5 genel bölümünde 5,6 Bilemedin 7 Saniyede Sertifika Alma var yapabilirsen onla al sertifikayı sonrada hackle istersen kurtulursun sertifika hatalarından :oke:

Krofessional

Youtube uygulama mı ?

lolaman

lolaman

Üye
Bence o kadar gerekli degil bi süre sonra bakmadan bile yerini bulabiliyosun ben alıştım artık ona alışamam :ehe

iskader

iskader

Üye
eline sağlık üstad güzel program, ben şahsen fotograf çekerken başka bir tuşa ihtiyaç duymuyorum. Ama şu var ekran görüntüsü almak için bi program yüklemiştim oda kamera tuşu istiyordu o bağlamda işe yarayabilir.

Bide söz konudan dışarı :d: cfw lerden haber yokmu milletin diline düştük. Bizimde ram i artırılmış hızı yükseltilmiş bir cfw miz olsa
patron yok mu phnt den bir haber :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık üstad güzel program, ben şahsen fotograf çekerken başka bir tuşa ihtiyaç duymuyorum. Ama şu var ekran görüntüsü almak için bi program yüklemiştim oda kamera tuşu istiyordu o bağlamda işe yarayabilir.

Bide söz konudan dışarı :d: cfw lerden haber yokmu milletin diline düştük. Bizimde ram i artırılmış hızı yükseltilmiş bir cfw miz olsa
patron yok mu phnt den bir haber :)

O Ekran Görüntüsü İçin Tuş Kilidini Seçebilirsin. Pnht Den Daha Haber Yok Çıksada Bizde Kullansak Valla Ya :D

----------Eklendi @ 14:53:31 ---------- Yazıldı @ 14:52:54 ----------

Bence o kadar gerekli degil bi süre sonra bakmadan bile yerini bulabiliyosun ben alıştım artık ona alışamam :ehe

Bence Gerekli Bi Şey :oke:

'Patron

'Patron

Üye

patron(bu ben oluyorum :cool) yok mu phnt den bir haber :)
Yok kardeş henuz bi haber beklıyoruz bakalım..

Joker.

Joker.

Üye

Opda dan sertifika alıp Sertifikalaman lazım s60v5 genel bölümünde 5,6 Bilemedin 7 Saniyede Sertifika Alma var yapabilirsen onla al sertifikayı sonrada hackle istersen kurtulursun sertifika hatalarından :oke:
bEN bu işlerden anlamıyorum se bana link versen ben ordan yapsam olmazmı bulamadım dediğin sertifika alma forumunu :D:vur

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
arkadaşımın işine çok yaradı teşekkürler :)

SilentOne

SilentOne

Üye
hiç bir şey anlamadm yha :P

seren01

seren01

Üye
kardeş indirme de yaptım programı yukleyeceğim zaman hata veriyo program tele yuklenmiyor

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika hatası mi

• Beğen
Tepkiler: seren01

Üst Alt