By_GaBLiN
Üye
-
Konu Sahibi
-
dedigin uygulamarı vs yüklerken sormadan direk hafıza kartına mı yüklenmesi
Yok Format attın diyelim ondan sonra sana dediğim aio patchi yükle yuklerken orda bi sürü seçenekler var ben ordan sadece change cache e yi işaretledim böylece tarayıcının önbelleğıni e ye yönlendirmiş oldum, bütün uygulamalarıda hafıza kartına kendim yükledim, c de hala 63 mb yer var, yer açısından söyledim...
hocam yok olmuyor elim agrıdı tuşlara basmaktan format filan yok ama nasıl yapıcam
Şansım Yaver Gittide Garantiye Vermeden Teli Düzelttim...şansa bak yaw
Şansım Yaver Gittide Garantiye Vermeden Teli Düzelttim...
TeşekkürlerGerçekten işime yarayacaktır Beğendim
Sevinmene sevindim
Yok Format attın diyelim ondan sonra sana dediğim aio patchi yükle yuklerken orda bi sürü seçenekler var ben ordan sadece change cache e yi işaretledim böylece tarayıcının önbelleğıni e ye yönlendirmiş oldum, bütün uygulamalarıda hafıza kartına kendim yükledim, c de hala 63 mb yer var, yer açısından söyledim...
üstad şu aıo patch dediğim programı bizede link versen biz dekullansak
dostum aio patch signed yokmu? Sertifikamız daha yokta!
dostum aio patch signed yokmu? Sertifikamız daha yokta!
rar pass nedir?BuyurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rar pass nedir?
merb c5 03. aldım daha önce bu tarz telefon hiç kullanamdım meraktan olsa gerek oviden kms 09 diye enti virus indirdim telefon çok ağır oldu açılık kapnadı falan filan.. dediğin tuşlara bastım evet bişeyler olduama halen eskisi gibi değil bazı uygulamalara girince ağır gibi
2. oalrakta şimdi ben bu tuşlara basıp format attım o lanet antivirüs tamamen gitti dimi kalıntıları falan varmıdır
----------Eklendi @ 19:35:28 ---------- Yazıldı @ 19:27:15 ----------
aklımdayken şunuda sorayım telefonu aldığım gün 2gb sd hafıza kartının içinde ki dasyaların hepsini pc ye kopyaladım telefon ordaki dosyaları kullanıyomu silsem bişey olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?