C5-03 güncelleme yaparken bağlatı kesildi hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enforcer16

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 güncelleme yaparken bağlatı kesildi hatası
ARKADASLAR SUAN NOKİA SOFTWARE UPTATERLE Nokia c5-03ü güncelemeye calısıyorum ama kablo cıkmadı halde baglantı kesıldı dıo tekrar denıyorum aynı yerde yıne hata alıyorum suanki sürüm 11.0.024 düncellenecek sürüm 20.0.024 sizdede oldumu ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Telefondan Güncelle 10 Mb Bi Şey :oke:

Joker.

Joker.

Üye
Güncelleme geldimiki bende tüm uygulamalar güncel diyor

'Patron

'Patron

Üye
10 mb? ben bilgisayardan 140 mb indirdim.:hmmm

Joker.

Joker.

Üye
yazılım Güncelemelerine tıkladım ama cihaz güncellemesi nerde buladadım teli yeni aldığımdan çozemedim :D:aha:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
*#0000# yap seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de

Joker.

Joker.

Üye
tıklıyorum yok diyor

hasan231

Üye
5800 sen nasıl bişeysin artık görde örnek al :)

son_darbe16

Üye
SeLam... ArKadasLAr Bende C5-00 dokunmatık ekran degıl dun ovı kurdum pcye baglıyım telımı dıe.guncelleme ıstedı yapayım dedım. guncelleme yaparken yarıda kestı kendılıgınden.ve suanda telefonum acılmıyor. acmaya calısıyorum tıtrıyor ekran gelmıyor..! acıl cvp ıstıyorum yetkılı servıse göturmek ıstemıyorum telefonumu.. SImdıden Tskler..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
SeLam... ArKadasLAr Bende C5-00 dokunmatık ekran degıl dun ovı kurdum pcye baglıyım telımı dıe.guncelleme ıstedı yapayım dedım. guncelleme yaparken yarıda kestı kendılıgınden.ve suanda telefonum acılmıyor. acmaya calısıyorum tıtrıyor ekran gelmıyor..! acıl cvp ıstıyorum yetkılı servıse göturmek ıstemıyorum telefonumu.. SImdıden Tskler..

Senin Ki S60v3 Ölü Yazılım Atmayı Dene Belki Çaresi Olur

----------Eklendi @ 21:00:05 ---------- Yazıldı @ 20:58:05 ----------

Bu Konuya Bi Bak http://www.maxicep.com/symbian-dest...ra-olu-yazilim-atma-100-calisiyor-330340.html

heyrat

Üye
slm
arkadaşlar bendede aynı problem oluştu cihaz titriyor ama açılmıyordu
bi kaç defa(10) güncellemeye zorladım sonunda açıldı sizde deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...