c5-03 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neyazsakki

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 açılmıyor
arkadaşlar elimde bir c5-03 var v22.0.007 yüklüydü cfw değil bildiginiz nokia suitele yükselttim. sonra nokianın sitesine girdim c5-03 için son sürüm 20.0.024 mü ne gösteriyordu. noluyo yav dedim nokai suitele bir kez daha 22.0.007 yüklerken yüklemenin ortasında pc yeniden başlattı kendini ve şimdi telefon acılmıyor o tipik titremeyi yapıp bırakıyor. hard reset denedim olmuyor sanırım software biraz yandan yedi usb ile pcye baglıyorum görmüyor pc bi dıdın diyo bağlandıgını görüyo ama sorna hemen baglantı kopuyor. garantiye falan da yollamak istemiyorum garantisi kalmamıstır zaten de 1 aydan önce gelmez. nası yapsak ne yapsak bilemedim şu an yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Kardeşim telefonun bataryasını çıkar sonra tekrar tak sonra teli aç şarja bagla ve usbyede bagla nokia software updaterı aç pc den güncelle bu kadar basit

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Kardeşim telefonun bataryasını çıkar sonra tekrar tak sonra teli aç şarja bagla ve usbyede bagla nokia software updaterı aç pc den güncelle bu kadar basit
Telefon açılmıyor diyo arkadaş sen nokia software ile yap demişsin nasıl olacak o iş ancak resimdeki gibi yapabilir.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
:) ben 6300ı cok yaptm ve gerıde o dedıgm yntemle yaptm

Krofessional

aynı işlemi deadusb ile yapacaksın

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
nawifirmdn indr uygun olan dosyaları phoenix le dead flash at duzelr

neyazsakki

Üye
    Konu Sahibi
sağolun beyler deneyelim bakalım ne olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt