c5-03 graphite black nasıl hacklenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 graphite black nasıl hacklenir?
Yaklaşık 2 hafta olmadıgımdan konuları takip edemedim ve geldigimde aluminyum grey modeli üzerine cfw hack çıktıgını gördüm bende graphite black var simbiyan türkiyedeki yazıları inceledim dosyaları indirdim fakat bazı adımlarda dosyalarda farklılıklar var bende hiç hack yapmadıgım için riske etmek istemedim black modeli olupta cfw atan varmı

Symbianist

Symbianist

Üye
cfw atılır ne olacak sanki orjinala yazılımı tekrar yükler başka yöntem denersin. ben 6710 a önceki bir versiyonu olmayacağını bile bile yüklemeye çalıştım. ne oldu çöktü ben de orjinal firmware indirdim flashladım düzeldi. riski var diyor millet ama ben sanmıyorum pc gibi formatla formatla yeniden kur gibi birşey. bir arkadaş bir konu açmış o konuya bak istersen. http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...4-fw-yi-hacklemek-resimli-anlatim-541105.html deneyen biri olarak bu yöntem işe yaradı diyorum. tabi ben başka bir yerde bulmuştum bunu artık maxide de var.

----------Eklendi @ 16:21:38 ---------- Yazıldı @ 16:20:59 ----------

tabi yine de sen bilirsin ben yaptım diye illa güvenli olacak değil. sorumluluk sende.

watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş biraz daha araştırcam, direk kurmaya çalıştım telefon bidaha açılmadı diyelim hard formatla kurtarabilirmiyim peki telefonu

estorak

estorak

Üye
cfw konusunda hiçbir şey bilmiyorum ne sağlıyor ?

Symbianist

Symbianist

Üye
valla kardeş biraz daha araştırcam, direk kurmaya çalıştım telefon bidaha açılmadı diyelim hard formatla kurtarabilirmiyim peki telefonu

eğer hiç denemediysen çökünce bu defa kurtarmak için uğraşırsın. hani bilsen çok kolay kurtarılır telefon. yoksa kurtarılır mutlaka.

----------Eklendi @ 18:02:28 ---------- Yazıldı @ 18:01:13 ----------

cfw konusunda hiçbir şey bilmiyorum ne sağlıyor ?

hellox ile hacklenemeyen telefonlara rompatcher gömülerek sisteme erişim sağlanıyor ve de installserver vb. eklemelerle sertifika hatasından kurtulunuyor. özetle bunları sağlıyor

estorak

estorak

Üye
​Teşekkürler :D

Symbianist

Symbianist

Üye
rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt