C5-03 C6 Port Sohbet Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

bthn1

Üye

bir zamanlar 5800 için v60 güncellemesine de böyle diyenler vardı.

Ama v60 çıkabilirdi C5-03 Ün bootloaderi kırması imkansız gibi birşey 5800 da v60 güncellemesi nokia ya kalmış =)
He olursa nokia yeni sürümlerinde bootloaderi kaldırırsa 0.000001 ihtimal oyle olur.

Süleyman

Süleyman

Üye
Ama v60 çıkabilirdi C5-03 Ün bootloaderi kırması imkansız gibi birşey 5800 da v60 güncellemesi nokia ya kalmış =)
He olursa nokia yeni sürümlerinde bootloaderi kaldırırsa 0.000001 ihtimal oyle olur.

Orası öyle :) boşver adamlar uğraşsın biz karıştırmayalım konuyu.

tufan_81

Üye
v23 e geçen varsa deneyebilirmi acaba cihaz hala 15 fps videmu oynatıyor ?

Metin MF

Metin MF

Üye
Belki bir gün kırılır?

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Zaten kırıktır.

- - - Eklendi - - -

Nokia Destek Hattı'ndan öğrenebilirsiniz.Kırıktır bundan dolayı yeniden düzenlenebilir.Aslında c5-03 haricinde diğer akıllı telefonların bootloader(önyükleyicisi)kırıktır.Bu arada C5-03'te yeni güncelleme gelmiş,hayırlı olsun.Yeni güncellemenin bootloader kilidinin kırık olarak verildiğini bilmiyorum.Fakat düzenlemeyi yapamadığımızdan ve psikolojik baskıdan dolayı kilitli olduğunu sandık.Her neyse;sadece CORE içindedir,gizlidir.Çeşitli araçlarla parçalanabilir ama yeniden düzenleme yapılamayabilir.

- - - Eklendi - - -

C5-03 modelinin en güncel sürümünün sadece CORE dosyasını gönderebilir misiniz?Önceki yazılımıyla karşılaştırarak Bootloader'de değişiklik yapılıp yapılmadığını anlayabilirim.

Bu arada şunu söyleyeyim:
C5-03 kilidi kırık olmayan tek cihaz.Şimdiki gelen güncellemede kırıksa bilemem.Kilidin kırık olması sadece CFW,Değiştirilmiş OFW yüklememizi sağlıyor.Bunu C5-03'te yapamıyorduk.Sadece OFW dosyalarıymış gibi göstererek kuruyorduk.Bu da JAF'ta değil Phoenix'de vardı.Bundan dolayı herkes Phoenix kullanıyordu.
Ama diğer telefonlarda böyle bir şey yok.Yani istediğimiz gibi CFW,OFW kurabiliyorduk.

Masterthone

Masterthone

Üye
Zaten kırıktır.

- - - Eklendi - - -

Nokia Destek Hattı'ndan öğrenebilirsiniz.Kırıktır bundan dolayı yeniden düzenlenebilir.Aslında c5-03 haricinde diğer akıllı telefonların bootloader(önyükleyicisi)kırıktır.Bu arada C5-03'te yeni güncelleme gelmiş,hayırlı olsun.Yeni güncellemenin bootloader kilidinin kırık olarak verildiğini bilmiyorum.Fakat düzenlemeyi yapamadığımızdan ve psikolojik baskıdan dolayı kilitli olduğunu sandık.Her neyse;sadece CORE içindedir,gizlidir.Çeşitli araçlarla parçalanabilir ama yeniden düzenleme yapılamayabilir.

- - - Eklendi - - -

C5-03 modelinin en güncel sürümünün sadece CORE dosyasını gönderebilir misiniz?Önceki yazılımıyla karşılaştırarak Bootloader'de değişiklik yapılıp yapılmadığını anlayabilirim.

Bu arada şunu söyleyeyim:
C5-03 kilidi kırık olmayan tek cihaz.Şimdiki gelen güncellemede kırıksa bilemem.Kilidin kırık olması sadece CFW,Değiştirilmiş OFW yüklememizi sağlıyor.Bunu C5-03'te yapamıyorduk.Sadece OFW dosyalarıymış gibi göstererek kuruyorduk.Bu da JAF'ta değil Phoenix'de vardı.Bundan dolayı herkes Phoenix kullanıyordu.
Ama diğer telefonlarda böyle bir şey yok.Yani istediğimiz gibi CFW,OFW kurabiliyorduk.
Navifirme düşer düşmez sana bi örenğini yollarm bakalım bişey yapabilcen mi merak ettim şimdi

- - - Eklendi - - -

aslında bi Z sürücü okuyucu yapsak pc den flash lamadan direk Z ye postalayıp teli resetlesek bUnu SADECE içine eksik olan core bileşenini gömmek için kullanamazmıyız tel kapalı iken z sürücüsünü görmesi gerekecek tabi bide

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Telefonun yazılımının değişmesi gerekir.Yeniden başlatma işi çözmeyecektir.Eksik olan Core bileşeni yoktur.Sadece Bootloader kısmı gizlenmiştir.Hem Bootloader kilidi açılsa bile bizim Modlu Kernel ile ilgili problem devam edecektir.Yapılması gereken bootloader'i yeniden düzenleyebilen ve PC ortamında açılabilen bir programdır.Bununla yazılım geliştiriciler düzenlemeler yapar ve yeniden paketler.Diğer S60 telefonlar için bu kolaydır çünkü onların Bootloader kilitleri açıktır.

Sağol gönderirsen sevinirim.

Del Rey

Del Rey

Üye
Yalnız Can, çoktan kontrolleri ben yaptım. Aynı zamanda bu Nokia'nın elindeki birşey değil. CORE paketleyiciyi biz üretemiyoruz. Nokia da CORE'un yapısını açıklamak için can atmıyor yani.

Ortada kilit milit yok, yalnızca sistem tabanı biraz daha farklı diğer kardeşlerimizden. :utandım:

Joker.

Joker.

Üye
Yalnız Can, çoktan kontrolleri ben yaptım. Aynı zamanda bu Nokia'nın elindeki birşey değil. CORE paketleyiciyi biz üretemiyoruz. Nokia da CORE'un yapısını açıklamak için can atmıyor yani.

Ortada kilit milit yok, yalnızca sistem tabanı biraz daha farklı diğer kardeşlerimizden. :utandım:

Erdem abi aklıma saçma bir fikir geldi winrara ile jar filan açarsak çok rahat düzenlerin aynı işlemi uygulayalım :ehe

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Bu program Nokia'da mevcut ki Overclock yapabiliyor,CORE'u yeniden paketleyebiliyor.Sordum Online Destek'e,Bilgileri varmış ama gizliymiş.Samsung ise okudum,yazılım geliştiricilere destek vererek SIII'ün kaynak kodlarını verdi.Bir de Android CFW'cileri için de Özel Samsung Araç'larını yayımlayacak.Adamlar paylaştı,Nokia gizledi.Batacaklar!!

Aynen.Boşuna kıracağız diye paralandık,zaten kırık fakat tabanları değişik.Artık OC ile uğraşıyorum.OC'un basitçe bir ayar değişimi ile olmadığını biliyorum.Bunun için ARM Mimarisini tanımak gerek.Phoenix ile Power Management seçeneği altından olabilir gibi mi?

Joker.

Joker.

Üye
Bu program Nokia'da mevcut ki Overclock yapabiliyor,CORE'u yeniden paketleyebiliyor.Sordum Online Destek'e,Bilgileri varmış ama gizliymiş.Samsung ise okudum,yazılım geliştiricilere destek vererek SIII'ün kaynak kodlarını verdi.Bir de Android CFW'cileri için de Özel Samsung Araç'larını yayımlayacak.Adamlar paylaştı,Nokia gizledi.Batacaklar!!

Aynen.Boşuna kıracağız diye paralandık,zaten kırık fakat tabanları değişik.Artık OC ile uğraşıyorum.OC'un basitçe bir ayar değişimi ile olmadığını biliyorum.Bunun için ARM Mimarisini tanımak gerek.Phoenix ile Power Management seçeneği altından olabilir gibi mi?

1 Dk ben seni bi yerden hatırlıyom sen

11-12-13 Yaşındasın (galiba)Ve c5-03 kilidini kırdım diyerek herkesi ayağı kaldıran sonra kırılmadı ortaya çıkan ve 9 yaşındaki manyak lakabı koyulmuştu sana

Doğrumu ?

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Sallama be!Kırdım demedim.SX1 Testleri falan yapıyorduk.Bir anda kavga,küfür kapandı...sadece rofs2 boyutunu artırarak(Max)başarı elde ettim.Şimdi C6'yı C5-03'e portladım.Tester'e ihtiyacım var.

- - - Eklendi - - -

Ben bir 5228 kullanıcısıyım ve elimde c5-03 yok.Olan biri denemeli.Bu arada deneyecek olan Tester her türlü sorumluluğu üzerine almış demektir.Bunun olup olamayacağı garantisini de veremem.Sabah forumda okudum,C5-03 için yeni güncelleme yapılmış.Bunu yüklemeyen arkadaşların bunu kurması gerekir(Çalışırsa)Güncellemeyi Phoenix ile yapmalı ve nasıl olacağını Fertile Ceres'i kuranlar bilir

Joker.

Joker.

Üye
Sallama be!Kırdım demedim.SX1 Testleri falan yapıyorduk.Bir anda kavga,küfür kapandı...sadece rofs2 boyutunu artırarak(Max)başarı elde ettim.Şimdi C6'yı C5-03'e portladım.Tester'e ihtiyacım var.

- - - Eklendi - - -

Ben bir 5228 kullanıcısıyım ve elimde c5-03 yok.Olan biri denemeli.Bu arada deneyecek olan Tester her türlü sorumluluğu üzerine almış demektir.Bunun olup olamayacağı garantisini de veremem.Sabah forumda okudum,C5-03 için yeni güncelleme yapılmış.Bunu yüklemeyen arkadaşların bunu kurması gerekir(Çalışırsa)Güncellemeyi Phoenix ile yapmalı ve nasıl olacağını Fertile Ceres'i kuranlar bilir

O zaman yanlış kişi hatırladım Özür Dilerim

V22 yüklü olaydı denemeye çalışırdım ama v23 yüklü :(

Del Rey

Del Rey

Üye

Nokia'da olmadığını söylemedim. Nokia bunu vermek için can atmıyor dedim. Samsung bizi ilgilendirmiyor ki, Android için CFW üreticisi diye bir terim yoktur. Android'de her isteyen ve bu konuda bilgisi olan ROM hazırlayabilir. HTC'nin bu amaçla yapılmış bir yazılımı dahi bulunuyor.

Phoenix altındaki Güç Yönetimi batarya ile ilgili :dry:

- - - Eklendi - - -

C6'yı nasıl portladın, ROFS2 boyutunu arttırıp CORE içinde ne var ne yok hepsini atıp üstüne C6 DLL'lerini mi ekledin yoksa?

C6'yı portlayabilmen için UBOT.img altındaki dosyaları düzenlemen gerekir. Bu da imkansız. :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Aynı zamanda Nokia'da UBOT.img açılmıyor. Kaynak kod düzenleniyor ve bu paketlere dönüştürülüyor. :islik

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Ya ne Var şu C6 Portunda saçma sapan bir görünümü var belle shell kaymak gibi C6 portu da C6 portu anlamıyorum kardeşim bu nedir

Del Rey

Del Rey

Üye
Ya ne Var şu C6 Portunda saçma sapan bir görünümü var belle shell kaymak gibi C6 portu da C6 portu anlamıyorum kardeşim bu nedir

Yalnız Recep C6 Portlu yazılımlara sonradan 100 kadar widget ekleyebiliyorsun. S^3 görünümüne de girebiliyorlar.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Yalnız Recep C6 Portlu yazılımlara sonradan 100 kadar widget ekleyebiliyorsun. S^3 görünümüne de girebiliyorlar.
Bak onu bilmiyordum :hmmm Ama ilk hali görsel olarak berbet kanımca

• Beğen
Tepkiler: Del Rey

Üst Alt