Masterthone
Üye
pketlmemi yapamıyorsun yoksa phonex mi işlevsiz kalıyor
Dostum ne kadar denediysem ZIP hatası veriyor.Şuan evden çıkıyorum gelince paylaşırım resmi
pketlmemi yapamıyorsun yoksa phonex mi işlevsiz kalıyor
Dostum ne kadar denediysem ZIP hatası veriyor.Şuan evden çıkıyorum gelince paylaşırım resmi
EnesK
Cihazların sistemsel verileriyle ilgili bilgi veremiyoruz. Bootloader kodu istemeniz değiştirmeniz bizim yetki alanımıza girmiyor.
- - - Eklendi - - -
[email protected]
bence sen yetersizsin daha kendi ürünlerinin tanımını bilmiyorsun
[email protected]
neden diğer arkadaşır öyle deDİŞ
EnesK
Benim vereceğim bilgiler bunlardır. Size yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mıdır ?
[email protected]
var biraz daha çalış öğren yavru eksiksin Nokia da nasıl barınıyorsun
EnesK
Bu şekilde konuşmaya devam ettiğiniz taktirde görüşmeyi sonlandırmak durumunda kalacağım
[email protected]
hee he sonlandır
EnesK
Size yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mıdır ?
[email protected]
var adam ol
[email protected]
çok çalış öğren
[email protected]
EnesK
Nokia ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
EnesK bağlantınız kesildi. Nokia Online Destek Hattı'na bağlandığınız için teşekkür ederiz.
ne bilem bi denemekte fayda var 5800 in core unu editletip paketlsen Product kodunu falan ayarlayıp rofs2 yi de hazırlasak olur mu ki acaba
hacılar sorun img dosyasında o zaman başka bi telefonun img dosyasını atın bende bu tel olsa deneyecek fikrim var ayrıca uğraştıkca yeni fikirlerde çıkar
Benim nokia yetkli servisinde tanıdığım(akrabam) var
neden yardım almıyorsun bu konuda bizim içinBenim nokia yetkli servisinde tanıdığım(akrabam) var
sormaktan zarar gelmez bilmiosada bilen bi çevresi vardır teknik elemansakvk da çalılıyo amaOnlar bilir mi ve çalıştığını öğreneli 1 hafta olmadı
.img dosyalarını açmaya ne varki. Img tool ve bunun gibi prolar açabiliyor.Arkadaşlar başkalarının çıkaracağı yok bari bizden birşey gelsin.Benim programlarla aram çok iyidir.Hemen hemen neredeyse çoğu dosya uzantasını bilirim.Dün bi arkadaş demiştiki core dosyasına img olarak gömülü olduğundan yapılamıyor eğer öyleyse çok basit.PES'te ki dosyalar zaten hep .img ben bu dosyaları yama yaparken çok rahat açıyorum.Eğer bunla bir alakası yoksa gelin biz bişe yapalım imkansız diye birşey yoktur.Modlama yapan yapmayan tüm s60v5 kullanıcıları yorum yaparsa çok iyi olur.Ne kadar fazla fikir o kadar iyi.Haydi Bismillah
Bu arada bayramınız mübarek olsun![]()

.img dosyalarını açmaya ne varki. Img tool ve bunun gibi prolar açabiliyor.![]()
ama her img bir olmuyor ne yazıkkiyaktın bizi c5-03
sen gta yı çok oynadın heraldeama her img bir olmuyor ne yazıkki
yaktın bizi c5-03

bir haftaya anca düşerEe v23 dosyaları nafirime düştümü ve v23te bişiler mutlaka değişmiştir bir modlayın onu görsellik için (flaş ekrandan bıktık belle tobar filan olsun onun yerine)