Tabi dostum yarın halletcem linki yollarım sanaiconları paylaşabilirmisin hocam
sadece c5-03 için dostumx6 ya kurabiliyomuyuz, ben biraz toy kaldım![]()
inzivaya çekildik birazUstalarım sesiniz solunuz çıkmıyor![]()

Tabi dostum yarın halletcem linki yollarım sana
inzivaya çekildik biraz![]()
İnşallah izivadan c6 port ile döneriniz 
Qt'yi hallettim.
Kilitlenme olayı şöyle: Ana menüdeyken telefonu kapatma tusuna 1kere bastıktan sonra bi menü açılıyor o menüden "Telefonu kilitle" fonksiyonunu seçiyorum ve telefon şifrelenmiş oluyor. Daha sonra telefonu açmak için sağ taraftaki kilit tuşuna bastığımda normal orjinal halindeki gibi şifre girin gelmiyor direkt kilitleniyor.(kilitleniyor derken telefon donuyor)0 Siyah Ekran oluyor. Sadece telefondaki menü tuşuna basarak açabiliyorum. Yani kilit tuşunda bug var.
Kırmızı ile yuvarlak içine aldığım tuş.
biz aynı sorunla karşılaşmadık Kardeşim yeniden flashlamanı öneririmHala cevap alamadım. Bir sorun daha var. telefonu kilitli moddayken 2 3 saat açmayınca telefon aynı şekilde kilitleniyor ekran siyah oluyor. bataryayı çıkarıp takmadan düzelmiyor.
iconları paylaşabilirmisin hocam
Nokia 5800' a Port Yapamaz mıyız? Çok Hoş Duruo ..

cfw niz güzel fakat birkaç hata var karakterler gitmiş(şekilli yazma)
tuş kilidine tuşuna basınca direk açılıyor kaydırma ancak orta tuşa basınca geliyor
ses komutlarını kaldırmışsınız fakat ingilizce ikonu kalmış aynı şekilde hızlı arama kalkmış ama ing ikonu duruyo
quick office yüklenmiyor dahili bileşen hatası veriyor..
Aynen paşası şimdi artık iftara kadar uyku zamanıbende yatıyom
![]()
tuş kilidine tuşuna basınca direk açılıyor kaydırma ancak orta tuşa basınca geliyor
ses komutlarını kaldırmışsınız fakat ingilizce ikonu kalmış aynı şekilde hızlı arama kalkmış ama ing ikonu duruyo
Çok biliyosun madem sende bir cfw yapta görelim o hataları herkes görüyor kör değiliz ama emek var oturduğun yerden laf söylemek kolay!!
yandan basınca kaydırmalı açılmazsa zaten saçma olur. dokunmatiğe has birşey o . İkon pakedinden dolayı onun kalması sana bir zararı olmaz
benden isteseydin ya kardeşim@LeoFrankLy
Resimdeki ekran modunu paylaşabilirmisiniz_?

benden isteseydin ya kardeşim
özelden yolladım![]()