c3 00 whatsapp sorunu lütfen yardım edin !!

Sponsorlu Bağlantılar

canizci

Üye
    Konu Sahibi
c3 00 whatsapp sorunu lütfen yardım edin !!
telefonumdan whatsappa griyorum internete bağlanıyo çıkıyorum sonra hep internette kalıyo o ekranın üstünde E yazısı bi türlü gitmiyo neden kaynaklanıyo bi yardım edin lütfen.şimdiden teşekkürler...

serkanxrap

serkanxrap

Üye
arkada çalışma özelliği var kardeşim sen çıksanda o açık kalıyo. O yüzden telefonu yeniden başlat kullandıktan sonra.

canizci

Üye
    Konu Sahibi
kapatıp açıyorumda yine bağlanıyo anlamadım nasıl kapatıcam .s

serkanxrap

serkanxrap

Üye
telefonu açıp kapatman gerek

canizci

Üye
    Konu Sahibi
Yine ayni degisen bisey yok.bu sorunla bi tek benmi karsilastim.s

tempestshine

tempestshine

Üye
fabrika ayarlarına geri döndür

dready112

dready112

Üye
WhatsApp symbian telefonlarda kapatılmaz kardeşim :) bilmediğin programı neden kuruyorsun :) bağlantıyı koparmak için kaldırman gerek.

xxcasus1xx

Üye
Whatsupp Sil Kapanır

canizci

Üye
    Konu Sahibi
Siz nasil yardimci oluyosunuz ben onu cozemedim.yok bilmiyomusun yok sil format at.bilmem ne yanlis bilgiler.veriyosunuz.hicbirinizin adam gibi bir bilgisi yok.kendi sorunumu kendim cozdum merak etmeyin.

esra_c

Üye
Siz nasil yardimci oluyosunuz ben onu cozemedim.yok bilmiyomusun yok sil format at.bilmem ne yanlis bilgiler.veriyosunuz.hicbirinizin adam gibi bir bilgisi yok.kendi sorunumu kendim cozdum merak etmeyin.
Aynı sorun bende de var. Nasıl çözdün yardımcı olabilir misin lütfen?

kerimkursat

kerimkursat

Üye
ya beyler whatsapp c3 te nasıl kullanılıyo anlatabılecek var mı

kazanova10

Üye
şu sorunuçözen arkadaş bizede bir link versende bizde çözsek lütfen

eyupreıs

Üye
krdesım whatsapp kapanmaz hep arka planda kalır kontor yukledıgın zaman whatsapp sıl sorun olmaz

eyupreıs

Üye
kardes bak whatsapp kapanmaz hep arka planda acık kalır sen kontor yukledıgın zaman whatsapp sıl kontorn bıtınce gene yuklersın bu kadar baska cozumu yok.....

Eru Illuvatar

Eru Illuvatar

Üye
upfile.mobi/61393
ben v5 im linki denemedim ama işinize yarar belki sorun en azından benim çevremde gündemde hala belki burda da bi muzdarip çıkar

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Hack yaptım diye whatsapp kullanılamaz oldu, yardım nokia x2

ibrahimov

Üye
Kardewler. Benim Cepim Nokia N73 Whatsapp Indirip tum Surumleri Kullandim Ama Indiriyorum. Proqrami Gostermiyor ama bawkalari Beni Whatsapda gore biliyor mesaj Atiyolar Ama Bana Hicbiwey gelmiyor Whatsap proqrami Gozukmuyor. Rica etsem yardim edermisiniz?

Üst Alt