c/sys/bın problemı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sagoenteresan

Üye
tamam hocam ellerine sağlık rahatsız etmem bile içimi burkuo zaten bakalım sertfikasız uygulama yüklemeye çalışcam umarım olur

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
estağfurullah kardeşim ,ne rahatsızlığı canın sağolsun . bilen bilmeyene yardım edecek .

MaxiCep.Com - Bilgilendirme bu unsigned bir dene bakalım

sagoenteresan

Üye
:'( olmamış ya sertifika hatası diyor hala çıldırcam hocam bu meled neden olmuo helloox2 yüklü installserverıda sizin yolladığınızı bin klasörüne attım hala olmuo delircem :S

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum maalesef cihazınız son sürüm . en son verdiğim dosyayı sertifikalandırarak deneyin .

diğerini tamamen kaldırın cihazdan . araştırdığıma göre tek yol bu

sagoenteresan

Üye
anlıyorum hocam çok kafa şişiriyorum k.bakmayın son sürüm hacklenemiyormu peki v30.101 telefonun son sürümü

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
verdiğim uygulama ile hackleniyor sadece dostum :oke:

sagoenteresan

Üye
kalkıp samsuna mı gelsem acaba :D
helloox2 yi kurdum fakat yine olmuo ki verdiğiniz uygulama o :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:D verdiğim evet hellox2 ama 2.03 ;)

sagoenteresan

Üye
yaptımmmmmmmm hocam işlem tamamdır Allah Razı Olsun senden Yha Walla Yatmadan Önce Bide Namazda dua etcem sana ohhh bea

--------------- Ekleme ---------------

saygıyla eğiliorum önünüzde hocam walla süpersiniz iyilik meleğisiniz resmen yha :D oh be uykularımı kaçıran sorun gitti :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yaptımmmmmmmm hocam işlem tamamdır Allah Razı Olsun senden Yha Walla Yatmadan Önce Bide Namazda dua etcem sana ohhh bea

:op: Allah senden de razı olsun .. Hayırlı Olsun Kardeşim :oke:

--------------- Ekleme ---------------

yahu Estağfurullah şımaracağım şimdi :D ben de mutlu oldum , ne demek tekrar hayırlı uğurlu olsun ;)

sagoenteresan

Üye
saolun hocam walla billa uzun zamandır bukadar sevindiğimi hatırlamıorum finallerde bile bukadar sevinmemiştim :D çocuk gibi oldum bian :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
saolun hocam walla billa uzun zamandır bukadar sevindiğimi hatırlamıorum finallerde bile bukadar sevinmemiştim :D çocuk gibi oldum bian :D

tahmin edebiliyorum :D kendi cihazımda yaptığım ilk günü hatırladım şimdi :d::d:

neyse hadi yavaş yavaş çık bakalım , internet cafeye kaptırma paraları :D olayı hallettik nasılsa :oke:

Hayırlı Olsun Tekrar , Malatya ' ya Selamlar , Hayırlı Akşamlar :op:

sagoenteresan

Üye
tamam hocam hayırlı akşamlar samsuna çok selam bendende bafraya bide :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
VeAleykümSelam :)

63urfalı

63urfalı

Üye
tşk

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
=D zaten telefonu haclamek ıcın gormem lazım bın kılasorunu nasıl anlamadım =D bırı yardım etsın =(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt