c/sys/bın problemı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basyan

Üye
    Konu Sahibi
c/sys/bın problemı
benım telefonumda sertıfıka ıslemı yaparken bın dosyası yok benmı goremıyorum bı problemmı var bu yuzden sertıfıka ıslemı yapamıyorum nokıa 6210 navıgator

sahin_muhammed

sahin_muhammed

Üye
arkadaşlar bu roblem bendede var bi yardım cı olsanız n 85 için

sagoenteresan

Üye
s.a. arkadaşlar hellox2 yükledim olmadı hellocarbid yükledim olmadı xploreden sys dosyasına giremiyorum bir türlü bi allahın kulu bakmıo yardım etmio çıldırcam

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7

jackal__1907

Üye
hadi yardım edeyim size :D belki biliyorsunuzdur ama ben yinede söyleyeyim x-plore da sıfır tuşuna basın ordaki seçeneklerin hepsini işaretleyin anca öyle görünür.C sys bin dosyası.Hı buda mı olmadı format çekin :D :D :D en iyisi

sagoenteresan

Üye
kardeş peki n gage uygulamasını biliomusun oyunları yapmak için instalserver.exe dosyasını sys\bin'e atıp telefonu yeniden başlatıyorum faka bu instalserver.exe den dolayı hiçbir dosya yüklenmior dosya bozuk uyarısı veriyor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
hadi yardım edeyim size :D belki biliyorsunuzdur ama ben yinede söyleyeyim x-plore da sıfır tuşuna basın ordaki seçeneklerin hepsini işaretleyin anca öyle görünür.C sys bin dosyası.Hı buda mı olmadı format çekin :D :D :D en iyisi

:nono: bu dediğini bir kişi yapsın , istediği telefonu (sıfır) alır hediye ederim ..

Hacklenmeyen bir cihazda ancak o dosyayı görebilirsiniz , fakat içine girip işlem yapamazsınız

kardeş peki n gage uygulamasını biliomusun oyunları yapmak için instalserver.exe dosyasını sys\bin'e atıp telefonu yeniden başlatıyorum faka bu instalserver.exe den dolayı hiçbir dosya yüklenmior dosya bozuk uyarısı veriyor

instalserver.exe sizin cihazınızla uyumlu olmadığından bu hatayı verir . silin hata giderilir , fakat unsigned uygulamalar yine yüklenmez :oke:

--------------- Ekleme ---------------

benım telefonumda sertıfıka ıslemı yaparken bın dosyası yok benmı goremıyorum bı problemmı var bu yuzden sertıfıka ıslemı yapamıyorum nokıa 6210 navıgator

bin dosyasını görmek demek , zaten telefonu hacklemek demektir :oke: Hackleyemediğiniz için görünmez

sagoenteresan

Üye
hocam peki uyumlu instalserver.exe yi nasıl bulabilirim telefona
bu arada çok teşekkür ederim ilginiz için

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
cihaz N96 mı ?

sagoenteresan

Üye
evet N96 v 30.101

oh be sonunda bi yardım edecek üstad çıktı çıldırmak üzereydim az kalmıştı yani

beklemekten heder oldum :S

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
dostum opda'dan sertifikan var mı ? Aldın mı ?

Ben şuan cepten giriyorum

En kısa zamanda gerekli dosyaları hazırlarız

sagoenteresan

Üye
hocam herşey hazır sertifika hellox2 kurulu x plore falan tek eksik uyumlu instalserver.exe :(

bide bu instalserver.rmp ne oluo bilginiz varmı

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
.rmp ilk kez duydum.. İşimizi görmez o . Birazdan bakıcam, siz şimdilik daha önceki uyumsuz exe.yi silin

sagoenteresan

Üye
sildim hocam umarım uzun sürmez cafede girdiğim için nete öğrencilik hali fazla duramıoruz :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
elimde bir kaç adet instalserwer.exe mevcut . atalım bakalım uyumlu mu değil mi , şimdi ekliyorum

sagoenteresan

Üye
tamam hocam bekliyorum inşallah olur

sagoenteresan

Üye
deniyorum hocam umarım olur

buda rmb uzantılı exe deil bakalım hocam

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
evet benim de dikkatimi çekti :hmmm olmazsa hellox2.03 kesin çözüm onu da ekliyorum şimdi

diğerini tamamen kaldırın , bunu sertifikalandırıp kurun , şu anki tek çözümü bu

Ekli dosyalar

sagoenteresan

Üye
hocam bin klasörüne atıp yeniden başlattım tlf nu sorun çıkmadı yüklemelerde hackleme yapıldımı şimdi tlfna acaba
NOT: kurulan uygulama sertifikalıydı n gage için uygulamalara başlayabilirmiyim acaba şimdi

hellox2 kurulu telefonda zaten hocam benim derdim şu lanet n gage oyunlarını kurmak :(

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum ben 2. dosyayı ilk dosya yeterli olmaz ise verdim ... hack olup olmadığının en basit yolu , daha önce yüklemek isteyip de sertifika hatası aldığın uygulamalar şimdi yükleniyor mu , yükleniyorsa hadi geçmiş olsun .. N-gage için ise vaktim yok maalesef :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt