C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

guero

guero

Üye
bişey soracam üstadım ana ekranda müzik açıkken müzik simgesi varya ileri geri durdurma tuşu felan o çıkmadı nedeni ne olabilir acaba ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bişey soracam üstadım ana ekranda müzik açıkken müzik simgesi varya ileri geri durdurma tuşu felan o çıkmadı nedeni ne olabilir acaba ?

widget seçtinmi yani şöyle ana ekrana basılı tut içerk ekle bölümünde müzikçalar widgeti seçtinmi seçmediysen dediğim gibi yap tamamdır

guero

guero

Üye
Çok Saol Telefonun yavaşlığından yakınıyodum N8 Alamasamda El clasico (5800) iyi geldi Saol üstad bugüne kadarki kullandığım en hızlı yazılım çok teşekkürler.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Çok Saol Telefonun yavaşlığından yakınıyodum N8 Alamasamda El clasico (5800) iyi geldi Saol üstad bugüne kadarki kullandığım en hızlı yazılım çok teşekkürler.

güle güle kulan kardeş

memoxxxxx

Üye
kardeş o kadar fw çıktı ama gerçekten bu fw nin verdiği tadı daha veren yok emeğine sağlık

kutaykut

kutaykut

Üye
hafiza kartina atilan yamalara nasil ulasabilirim link var mi

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
rasim kardeş 2 sorun saptadım.
1. messenger 1.7.118 çalışmıyor.
2. facebook (ev ekranında widget.li versiyonu) çalışmıyor.

yine de iyi bi çalışma. emeğine sağlık

CELİKERKENAN

CELİKERKENAN

Üye
beğendığım bir çalışma tebrikler daha çok kullanılcak :yuru:yuru:yuru

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
rasim kardeş 2 sorun saptadım.
1. messenger 1.7.118 çalışmıyor.
2. facebook (ev ekranında widget.li versiyonu) çalışmıyor.

yine de iyi bi çalışma. emeğine sağlık

hiçbir mod eklemeden kurdum ama dediğim gibi çalışmadılar. Rasim kardeş el atarsan sevinirim.

teşekkürler.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş mesenger kesin çalışıyordu ama faceyi denemedim java 1.18 yada yeni günceleme varsa kurmayı dene

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
denedim ama olmadı. yine aynı hata mesajları veriyor

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun kesinlikle cfw de yoktu defalarca denedim face hariç bir telefon bulup deneyip sana dönerim şu an windows mobil kulanıyorum

anılbaran

anılbaran

Üye
oldu oldu oldu ilk defa yükledim böyle bişey sagol denicem bakalım nasılmıs :bigstar:

----------Eklendi @ 20:00:24 ---------- Yazıldı @ 18:48:34 ----------

bunu yükledikten sonra kamera kalitesi cok düştu bulanık oldu bunu nası cözucez yardım lütfen

----------Eklendi @ 20:18:02 ---------- Yazıldı @ 20:00:24 ----------

bide yazılım güncellemesinden atıyor

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
aslında kamera kalitesi aynıdır fakat ilk yüklemede özelikle c6 cfw lerinde ilken böyle görünür ama fotoğraf çektiğinde aynı netliğe ulaşırsın gece modunda fotolarını çeksen daha iyi olur

anılbaran

anılbaran

Üye
neyse tamam kardeş yardımın için tesekkurler

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

guero

guero

Üye
üstadım ben bide şeyi anlamadım bu hack klasöründe 3 tane öğe var 2 sini çözdümde bu killme yazana tıklıyom hani burda ne ne işime yarar bişey anlamadım daha doğrusu killme olayını çözemedim daha önceden duymuştum bişeyler ama senin FWnde bu olayı tam anlıyamadım biton bişey çıkıyo ama ne olduğunu bulamaıdm yada çalışıyomu bu şeyler biraz beni aydınlatsan

ByRdv

Üye
usta senin cfwyi baya kullandım dedim ilk aldığıma döneyim software ile yükledim suanda ram blowla temizledim inan 63mb ram gördüm....

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
olabilir doğrudur

Üst Alt