Teşekkürler kardeşim. Takipçinim![]()
ama ortak dosyaları ayırsaydın anlamayan arkadaşlar için daha kolay olurdu ya.. deneyeyim yorumları yazarım tamam teşerkkürler şimdidenustam youmlara baktığıma göre iyi gibi bi deneyeceğim ama diğer soyaları bulamadım ya rofs2 yi indirdim diğerleri nerde??
--------------- Ekleme ---------------
neyse kardeş tamam buldumama ortak dosyaları ayırsaydın anlamayan arkadaşlar için daha kolay olurdu ya.. deneyeyim yorumları yazarım tamam teşerkkürler şimdiden
ustam yükledim fakat daha kurcalayamadım fazla beni üzen sadece ovimaps in olmaması o olsaydı hızda bir değişiklik olur muydu acaba?
telefonun cılkını çıkartmışsın fw mi dayanır ona?ya usta bnim şarjım pek iyi değil galiba ya mesela 2-3 saat wireless ten nete girdim 8-10 dk müzik dinledim el feneri kullandım bi 1 saat kapamalı açmalı falan sonrada biraz önce bitti acaba normalmi

ya usta bnim şarjım pek iyi değil galiba ya mesela 2-3 saat wireless ten nete girdim 8-10 dk müzik dinledim el feneri kullandım bi 1 saat kapamalı açmalı falan sonrada biraz önce bitti acaba normalmi
bayağı oynamışım ondanmı acababence anormal bir durum yok ama tabi daha fazla gitmesi lazım yalnız herzaman böyle olacak diye birşey yok anormalik şöyle olabilir batarya tam dolu değildir yada tam şarj olmamıştır olur bazen

hemde baya oynamışsın kardeşbayağı oynamışım ondanmı acaba![]()
ustam var da eski sürümü var ya bende de yeni sürümün haritası var eski harita olmadığı için kullanamıyorum yeni sürümü sis olarak kursam hızında değişiklik olur mu? Ustam bir şey daha söyleyeceğim sözlüğü de çıkarmışsın sanırım ? O da olsaydı muhteşem olurdu fw ya yanlış anlama beni ustam ellerine sağlık fw daha şimdiden çok hoşuma gitti bunları söylememin nedeni kötülemek için değil tamam sadece merak ettiğim için soruyorum