C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

cabbar100

cabbar100

Üye
Teşekkürler kardeşim. Takipçinim :oke:

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş şahsım adına sana yüzler binlerce teşekür şu batarya sorununda beni kurtardığın için her gün teli şarj etmekten bıkmıştım şimdi ise belki bazılarına abartı gelecek 3 günde bir şarj ediyorum

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
memnun kaldığına sevindim kardeşim güle güle kulan

ka'in

ka'in

Üye
rasim ustad dünde yazdım ama şu 3x4 de n8 ikon ekleyebilirmisin bir cvp verirmisn mümkünse

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş önceki sayfada belirtim 2 .3 kişiden daha istek gelirse bakarız

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş şu ne kadar gereksiz program varsa(setting wizard dönüştür e posa ç.içi.paylaşım arama drawing sözlük ) bunların hepsini kaldır bence çok boş hafıza elde edersin böylece sistem daha rahat çalışmazmı ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bana görede bu dediklerin gereksiz ama şöylde bişey var benim ve senin için gereksiz bir pro başkası için gerekli olabiliyor

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam youmlara baktığıma göre iyi gibi bi deneyeceğim ama diğer soyaları bulamadım ya rofs2 yi indirdim diğerleri nerde??

--------------- Ekleme ---------------

neyse kardeş tamam buldum :) ama ortak dosyaları ayırsaydın anlamayan arkadaşlar için daha kolay olurdu ya.. deneyeyim yorumları yazarım tamam teşerkkürler şimdiden

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ustam youmlara baktığıma göre iyi gibi bi deneyeceğim ama diğer soyaları bulamadım ya rofs2 yi indirdim diğerleri nerde??

--------------- Ekleme ---------------

neyse kardeş tamam buldum :) ama ortak dosyaları ayırsaydın anlamayan arkadaşlar için daha kolay olurdu ya.. deneyeyim yorumları yazarım tamam teşerkkürler şimdiden

kardeş öncelikle inşallah memnun kalırsın dosyalara gelince 1 linkte tüm dosyalar diye yazmıştım ama tabi olabilir ortak dosyalar ayrı konulabilirdi

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam yükledim fakat daha kurcalayamadım fazla beni üzen sadece ovimaps in olmaması o olsaydı hızda bir değişiklik olur muydu acaba?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ustam yükledim fakat daha kurcalayamadım fazla beni üzen sadece ovimaps in olmaması o olsaydı hızda bir değişiklik olur muydu acaba?

kardeş cfw sorunsuzdur dediğim gibi inşallah memnun kalırsın ama ovi mapps var dikatlice baktınmı

V/RS

V/RS

Üye
ya usta bnim şarjım pek iyi değil galiba ya mesela 2-3 saat wireless ten nete girdim 8-10 dk müzik dinledim el feneri kullandım bi 1 saat kapamalı açmalı falan sonrada biraz önce bitti acaba normalmi

PriZm

PriZm

Üye
ya usta bnim şarjım pek iyi değil galiba ya mesela 2-3 saat wireless ten nete girdim 8-10 dk müzik dinledim el feneri kullandım bi 1 saat kapamalı açmalı falan sonrada biraz önce bitti acaba normalmi
telefonun cılkını çıkartmışsın fw mi dayanır ona?:ehe

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

bence anormal bir durum yok ama tabi daha fazla gitmesi lazım yalnız herzaman böyle olacak diye birşey yok anormalik şöyle olabilir batarya tam dolu değildir yada tam şarj olmamıştır olur bazen

V/RS

V/RS

Üye
bence anormal bir durum yok ama tabi daha fazla gitmesi lazım yalnız herzaman böyle olacak diye birşey yok anormalik şöyle olabilir batarya tam dolu değildir yada tam şarj olmamıştır olur bazen
bayağı oynamışım ondanmı acaba :D

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam var da eski sürümü var ya bende de yeni sürümün haritası var eski harita olmadığı için kullanamıyorum yeni sürümü sis olarak kursam hızında değişiklik olur mu? Ustam bir şey daha söyleyeceğim sözlüğü de çıkarmışsın sanırım ? O da olsaydı muhteşem olurdu fw ya yanlış anlama beni ustam ellerine sağlık fw daha şimdiden çok hoşuma gitti bunları söylememin nedeni kötülemek için değil tamam sadece merak ettiğim için soruyorum

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ustam var da eski sürümü var ya bende de yeni sürümün haritası var eski harita olmadığı için kullanamıyorum yeni sürümü sis olarak kursam hızında değişiklik olur mu? Ustam bir şey daha söyleyeceğim sözlüğü de çıkarmışsın sanırım ? O da olsaydı muhteşem olurdu fw ya yanlış anlama beni ustam ellerine sağlık fw daha şimdiden çok hoşuma gitti bunları söylememin nedeni kötülemek için değil tamam sadece merak ettiğim için soruyorum

kardeş tabiki görüşlerini söyliyeceksin ne demek ama yeni sürümü eklemedim ben bu cfw yle baya zaman harcadım işler bitikten sonra yeni yeni sürümü eklyipte cfw nin stabilitesini bozma riskine giremedim hoş görün sözlük ise biraz kulanıcı yorumlarına bakarsan herkes sözlüğü çıkar diyince çıkardım ama sözlük yüklene bilir sorun olmaz bence ovi maps işini görür ha görmez dersen sis olarak yükle en azında dene

RIF@T

RIF@T

Üye
Teşekkürler çok güzel bir firmware olmuş eline sağlık

Üst Alt