C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

ramozotti

Üye
al kardeş sizler için upload etim isteyen rom paçher yamalarını burdan indirebilir

teşekkürler üstad elin kolun dert görmesin

V/RS

V/RS

Üye
hadi bugün kazandın:ehe en fazla 32 tane açtım çünkü telin hafıza kartındaki probramlar o kadardı:ehe

--------------- Ekleme ---------------

resim geliyor
ya bırak allahısen :D boş hafıza ne kadardı bari bi caps koysaydın ya :D

PriZm

PriZm

Üye
resim geliyor dedimya bekle:ehe

V/RS

V/RS

Üye
geçtinmi yoksa :D

PriZm

PriZm

Üye
geçemedim çünkü program fazla yok:D 32 de kaldım

V/RS

V/RS

Üye
hani gözükmüyo

ramozotti

Üye
kardeş rompaçherin çalışması için hafıza kartında paçthes adında bir klasör yap içine rompaçher yamalarını at çalışacaktır auto instlaler klasörünün içine uygulama atınmı çalışması için atmadıysan hafıza kartında thinkchange adında bir klasör vardır eyer yoksa bu isimde bir klasör yap içine proların at çalışır

kardeşim dediğin gibi hafıza kartında thinkchange isimli bir klasor oluşturup programları oraya attım ama yine aynı hatayı veriyor.yine nerde hata yaptım acaba:hmmm

cehili

cehili

Üye
Kardeş ben baştan itibaren 1.5 saattir okuyorum yorumları cfw mükemmel deniliyor söylediklerine göre.Ben daha yeniyim hem forumda hem bu cfw işinde. İlk başta megolamaniax'ın indirmiştim ama baya eskiymiş sonra tsunamiyi indirdim. telefon hızlı oyun program falan güzel açıyor.
Şimdi senin cfw'yi indircem sen mutlaka tsunamiyide denemişsindir denemedigim cfw kalmadı demişsin çünkü aradaki farkları söylermisin acaba?
1 haftada 3.kez cfw değişikliği yapacam çünkü.
Şimdiden teşekkürler kardeşim.

PriZm

PriZm

Üye
hani gözükmüyo

Max boş hafızaya dikkat çekerim

ama herzamanda derim: ram bir fw nin hızını belli etmez Sen benim Turboyu kullanmıştın ne demek istediğimi anlamışsındır:oke:

ramozotti

Üye
ya arkadaşlar siz 32 program açık deyip resimler koyuyorsunuz ben de 2 uygulama açık 36.40 mb boş.nasıl oluyor bu iş ya.ben de neden bu kadar az ram.herkes 60-70 lerden bahsediyor ben de ise bu kadar.benim telde mi bişey var acaba

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben baştan itibaren 1.5 saattir okuyorum yorumları cfw mükemmel deniliyor söylediklerine göre.Ben daha yeniyim hem forumda hem bu cfw işinde. İlk başta megolamaniax'ın indirmiştim ama baya eskiymiş sonra tsunamiyi indirdim. telefon hızlı oyun program falan güzel açıyor.
Şimdi senin cfw'yi indircem sen mutlaka tsunamiyide denemişsindir denemedigim cfw kalmadı demişsin çünkü aradaki farkları söylermisin acaba?
1 haftada 3.kez cfw değişikliği yapacam çünkü.
Şimdiden teşekkürler kardeşim.

kardeş evet hepsini kulandım ama hepsindede mutlaka bir hata gördüm farklarını sayfa 1 de konunun en üstünde yazmışım oku orayı ne demek istediğimi anlarsın orda yazdığım tüm hataladan arındırılmış bu cfw şimdi tek tek yazıp yada bazı cfw lerin isimlerini verip kimseyi rencide etmek istemiyorum başlangıç sayfası en üstü oku

PriZm

PriZm

Üye
ya arkadaşlar siz 32 program açık deyip resimler koyuyorsunuz ben de 2 uygulama açık 36.40 mb boş.nasıl oluyor bu iş ya.ben de neden bu kadar az ram.herkes 60-70 lerden bahsediyor ben de ise bu kadar.benim telde mi bişey var acaba
:D güzel bir noktaya değindin. gayet açık ve net konuşacağım. genelde fw yapanların hepsi ram olarak açılış ramini gösterir. telin normal kullanıldığı sıradaki ramler gösterilmez ama eğer sen ram i sorun ediyorsan bunu bilemem. RAM HIZ DEĞİLDİR:oke:

ramozotti

Üye
benim ram ihtiyacım şunun için var kardeşim.gün boyunca opera mobil açık oluyor benim.2-3 sekme açtım mı ram in kokounu kurutuyor o yüzden dedim

PriZm

PriZm

Üye
tmm da kardeş mesela benim fw den örnek söyleyeyim(Rasim kardeşin Fw sini yüklemediğim için bilmiyorum)
ben operada 5-8 sekme açıyorum bazı fw lerde o kadar sekme açınca opera kendi kendine kapanıyor bende ise kapanmıyor ama devamlı düşük hafıza diyor yani ram o kadarda önemli değil daha burda önbellek var heap size var.varda var:oke:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
benim ram ihtiyacım şunun için var kardeşim.gün boyunca opera mobil açık oluyor benim.2-3 sekme açtım mı ram in kokounu kurutuyor o yüzden dedim
kardeş sen istersen 10 sekme aç en ufak problem olmaz şunu üstüne basa basa söyliyorum bu cfw de ram 10 olsa istediğin uygulamayı çalıştırır ve nete istediğin gibi girersin ben cepten sabah akşama kadar neteyim en ufak sorun yaşamadım öyle zaman oluyorki 5 6 sekme birden açmak zorunda kaldım sen kulan cfw yi yarın gel buraya yorumunu yaz bende allahın izni ile yanlış olmaz bir tane teşekür içinde insanları yanıltmam ben baştada yazmışım tek amacım insanları bıktıran c6 cfw lerinin hatalarını en aza indirmek bu kadar

şimdi bişey eklemek istedim underTaker arkadaşım cfw yi ilk yayınladığım gün bana msj atı özelden nasıl başardın rmi 69 çıkardın mümkünse bu modu paylaşabilirmisin şimdi ise ben bu cfw yi yüklemedi diyor bende şaşırdım

Üst Alt