C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
ara google dan rom patcher patch dosyaları diye bulusun ;) bu arada r@sim hocam senin fw ile tam
32 uygulama açtım koydum foruma millet apışıp kaldı :D

--------------- Ekleme ---------------

hocam son durum 36 uygulama iyiki yüklemişim bu fw yi diyorum Allah razı olsun :) işte kanıtı
ben 52 tane açmıştım:ehe

PriZm

PriZm

Üye
bekle biraz uğraşam:ehe

emrsng

Üye
v52 sorun olmuyor dimi bu program

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Rasim hocam öncelikle cfw için teşekkür etmek istiyorum.sadece bir sorunum var acaba hata ben de mi diye bir danışmak istedim.kurulum çncesi ve sonrası bütün dediklerinizi yapmama rağmen autoinstallerden yükleme yapmak istediğimde hata veriyorE:\ThinkChange\C or E:\ThinkChange\E\ found şeklinde.bir de rompatcher e tıkladıgım zaman info ekranı geliyor tamam a bastıktan sonra programa girmiyor aynı ekran hack klasorunun içine geri dönüyor.neden böyle bi problem yaşadım anlayamadım bir türlü en az 3 defa tekrardan kurdum fw yi ama hep böyle.bi fikrin varsa bu konuda yardım bekliyorum üstad.
kardeş rompaçherin çalışması için hafıza kartında paçthes adında bir klasör yap içine rompaçher yamalarını at çalışacaktır auto instlaler klasörünün içine uygulama atınmı çalışması için atmadıysan hafıza kartında thinkchange adında bir klasör vardır eyer yoksa bu isimde bir klasör yap içine proların at çalışır

PriZm

PriZm

Üye
denerim:ehe

emrsng

Üye
hocam kesinlikle çlşrd dimi v52 versiyonda bir kere denedim tel kapandı birdaha açılmadı servise gitti şimdi öyle bir sorun olmaz dimi

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ara google dan rom patcher patch dosyaları diye bulusun ;) bu arada r@sim hocam senin fw ile tam
32 uygulama açtım koydum foruma millet apışıp kaldı :D

hocam son durum 36 uygulama iyiki yüklemişim bu fw yi diyorum Allah razı olsun :) işte kanıtı
kardeş allah sendede razı olsun gönlüm isterdiki her şey istediğin gibi olsun bu arada ne yapmışsın valla helel ben bu şekil denememiştim 36 uygulama mütiş ya

ramozotti

Üye
kardeş rompaçherin çalışması için hafıza kartında paçthes adında bir klasör yap içine rompaçher yamalarını at çalışacaktır auto instlaler klasörünün içine uygulama atınmı çalışması için atmadıysan hafıza kartında thinkchange adında bir klasör vardır eyer yoksa bu isimde bir klasör yap içine proların at çalışır

ben daha önce yüklediğim fwlerde hiçbirşey yapmadan autoinstallere tıklayıp instaal dedikten sonra yüklüyordu.demekki o fwlerde programlar fwnin içinde mi geliyormuş anlamadım.bu işler de biraz yeni oldugum için cahilliğimin kusuruna bakmayın.yüklenecek programların içine atılacağıı bilmiyordum.cevabın için teşekkürler üstad

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
hocam kesinlikle çlşrd dimi v52 versiyonda bir kere denedim tel kapandı birdaha açılmadı servise gitti şimdi öyle bir sorun olmaz dimi
cfw ile ilgil en ufak sorun olmaz sadece yükleme adımlarını çok dikatli yap not hatalı yüklemden tel servislik olmaz ojinali tekrar yüklenir düzelir asla servislik olmaz

ramozotti

Üye
hocam ben bu rompatcher yamalarını bulamadım.bana bir link verebilir misin.hata yapmak istemiyorum

emrsng

Üye
Yani bi sorun olmaz dimi yüklerken

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ben daha önce yüklediğim fwlerde hiçbirşey yapmadan autoinstallere tıklayıp instaal dedikten sonra yüklüyordu.demekki o fwlerde programlar fwnin içinde mi geliyormuş anlamadım.bu işler de biraz yeni oldugum için cahilliğimin kusuruna bakmayın.yüklenecek programların içine atılacağıı bilmiyordum.cevabın için teşekkürler üstad
kardeş o dediğin cfw hazırlanırken bazıları programları cfw nin içine koyuyorlar auto inslaleri çalıştırdığında otomatik yükleme yapıyor ben gerek duymadın dünyanın yerini kaplıyor herkes istediği proyu yukler kanısındayım hangi proları istiyorsan toplu halde bahs etiğim klasöre at autoinstlaleri çalıştır toplu yüklemeni yine yap bu arada kusura bakmayın nete değildim sorularınıza biraz geç cvb verdim

hocam ben bu rompatcher yamalarını bulamadım.bana bir link verebilir misin.hata yapmak istemiyorum
kardeş v5 bölümünde var ama senin için özel upload edeyim biraz bekle

V/RS

V/RS

Üye
ben bayıldım bu fw ye 36 uygulama diyince milletin ağzı açık kalıyo :D

• Beğen
Tepkiler: r@sim
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ben bayıldım bu fw ye 36 uygulama diyince milletin ağzı açık kalıyo :D
kardeş işin doğrusu ben hiç denemedim inanılmaz ya gerçekten 36 uygulamadan bahs ediyoruz ya bu nerden aklına esti kardeş

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
al kardeş sizler için upload etim isteyen rom paçher yamalarını burdan indirebilir

PriZm

PriZm

Üye
hadi bugün kazandın:ehe en fazla 32 tane açtım çünkü telin hafıza kartındaki probramlar o kadardı:ehe

resim geliyor

Üst Alt