C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ya sorun 3x4 teydi zati yine aynısınımı yükleyim
tamam ozaman şimdi sen istediğini yükle bir dene en azında neden diyorum aynı sorun abimin oğlunda oldu ilk yükledi rem 55 falan geldi bana telefona format atım ramlowla temizledim 2 kez her temizleme sonrası teli yeniden başlatım 58 zi anca buldu neyse giti 2 gün falan kulandı bügün gelmiş amca ram şu an 73 diyor yani bazen oluyor kulandıkça düzeleceğine inanıyorum artı şunuda unutma bu cfw de ram 10 bile olsa cfw nin hızından ve stabilitesinde en ufak kayıp olmaz bu çok sağlam bir port üzerine kuruludur simdi sen istediğini denemek amacıyla yükle menun kalmazsan dediğimi yap ilerde bana dua edeceksin ama şimdi istediğini kur en azında denemiş oluruz tamam kardeş

V/RS

V/RS

Üye
tamam ozaman şimdi sen istediğini yükle bir dene en azında neden diyorum aynı sorun abimin oğlunda oldu ilk yükledi rem 55 falan geldi bana telefona format atım ramlowla temizledim 2 kez her temizleme sonrası teli yeniden başlatım 58 zi anca buldu neyse giti 2 gün falan kulandı bügün gelmiş amca ram şu an 73 diyor yani bazen oluyor kulandıkça düzeleceğine inanıyorum artı şunuda unutma bu cfw de ram 10 bile olsa cfw nin hızından ve stabilitesinde en ufak kayıp olmaz bu çok sağlam bir port üzerine kuruludur simdi sen istediğini denemek amacıyla yükle menun kalmazsan dediğimi yap ilerde bana dua edeceksin ama şimdi istediğini kur en azında denemiş oluruz tamam kardeş
ok şimdi hafıza kartını biçimlendirdim 4x4 indir kuruluma geçecem birazdan

--------------- Ekleme ---------------

factory set i işaretleyimmi

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bu kurulumda factriyi işaretleme bakalım ama kurulum bitimi ardında telefona tekrar format at sonra kulanıma geç

V/RS

V/RS

Üye
:oke: yapıyorum haydi bismillah :D

alper0642

Üye
rasim kardeş soruma bir cevap verebilirmisin, 24.sayfanın sonundaki sorum. ilgine teşekkür ederim. bekliyorum kardeş

V/RS

V/RS

Üye
ben yine flash attım ram yine 53 olsun belki artar bekliyorum :)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline sağlık, güzel bir çalışma, ancak ilk sayfada ram 75 e kadar çıkartmak için bir yöntem yazmışsın, rompatcher open4all yamasını aktif ettim, filebrowser ile dediğin 101f875 a klasörünün içindeki task ve startup klasörlerini sildim, ramblow ile baktığımda yine 56 küsür gördüm. teli yeniden başlattım, 101f875a klasörüne baktım, boş, tekrar ramblow ile baktığımda yine 56 küsür gördüm, acaba nereyi atladım ???
alper kardeşim öncelikle kusura bakma sorunu geç fark etim atladığın birşey yok ama bazen bu hemen yansımaya biliyor ilk ram değerini unutma ramlowla temizleme yapıp teli yeniden başlat mutlaka fark eder hemen bunu sistemde görmesen dahi bu kesin yansımıştır ama aralıklarla ram değerini kontrol et bak göreceksinki fark etmiş ben bunu defalarca denedim ve sonuç aldım ilk yaptığımda aynen baktım fazla bir değişiklik yok ama yukarda anlatıklarımı tekra tekrar yaptım ve aralıklarla baktımki baya bir fark olmuş bunu paylaştığım sistem mod bölümüne bak bir çok arkadaş ta baya fark yaratmış

alper0642

Üye
cevabın için teşekkürler kardeş

memoxxxxx

Üye
rasim ustad allah ne muradın varsa versin herkesin isteğine göre menü eklemişsin ben 3x4 kulanıyordum fakat 4x4 merak etim yeni n8 ikon görünce ya söylenecek ne varki tek kelime ile şahane eline emeğine sağlık bundada ram 71 gördü bende kişisel fikrimi söliyorum gelmiş geçmiş en mükemel fw diyebilirim sanada bu yakışırdı zaten hele bu pil olayı ap ayrı bir güzelikte bana 3 güne yakın gidiyor buda c6 fw lerinde üst düzey tekrar tekrar eline emeğine sağlık ustad

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulanın benimde amacım bu memnuniyetinizi görmekti

V/RS

V/RS

Üye
ben anladım bizim tellerde bi b..luk var maksimum 53 bıktım yaf :D

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

kardeş benim amacım herkes memnun kalması senin açında üzgünün ve gördüğün gibi 10 kişiden 7 si cfw den olan memnuniyetini dile getiriyor ben kendimde sürekli bu işin içindeyim samimice diyorum bu cfw kadar daha hiçbirinden tad alamadım şu an en iyisı yanlış anlama 1 2 kişinin bu cfw fazla kulanıp indirmesi bana hiç birşey kazandırmaz tek amacım senin gibi dostların memnuniyeti buna inan

memoxxxxx

Üye

arkadaşım sende neden böyle oldu bilmıyorum bu konuda fazla uzman değilim ama ustadın hazırladığı 4 sürùmüde kulandım en son 4x4 yükldim gerçekten şahane sen istersen tekrar bir kur bilmem fazla uzman değilim fikrimi söyldim

V/RS

V/RS

Üye
kardeş benim amacım herkes memnun kalması senin açında üzgünün ve gördüğün gibi 10 kişiden 7 si cfw den olan memnuniyetini dile getiriyor ben kendimde sürekli bu işin içindeyim samimice diyorum bu cfw kadar daha hiçbirinden tad alamadım şu an en iyisı yanlış anlama 1 2 kişinin bu cfw fazla kulanıp indirmesi bana hiç birşey kazandırmaz tek amacım senin gibi dostların memnuniyeti buna inan

peki biz neyi yanlış yapıyor olabilirız acaba killme den programlar kapattığım halde ortalama 42 mb ram var

ramozotti

Üye
Rasim hocam öncelikle cfw için teşekkür etmek istiyorum.sadece bir sorunum var acaba hata ben de mi diye bir danışmak istedim.kurulum çncesi ve sonrası bütün dediklerinizi yapmama rağmen autoinstallerden yükleme yapmak istediğimde hata veriyorE:\ThinkChange\C or E:\ThinkChange\E\ found şeklinde.bir de rompatcher e tıkladıgım zaman info ekranı geliyor tamam a bastıktan sonra programa girmiyor aynı ekran hack klasorunun içine geri dönüyor.neden böyle bi problem yaşadım anlayamadım bir türlü en az 3 defa tekrardan kurdum fw yi ama hep böyle.bi fikrin varsa bu konuda yardım bekliyorum üstad.

V/RS

V/RS

Üye
Rasim hocam öncelikle cfw için teşekkür etmek istiyorum.sadece bir sorunum var acaba hata ben de mi diye bir danışmak istedim.kurulum çncesi ve sonrası bütün dediklerinizi yapmama rağmen autoinstallerden yükleme yapmak istediğimde hata veriyorE:\ThinkChange\C or E:\ThinkChange\E\ found şeklinde.bir de rompatcher e tıkladıgım zaman info ekranı geliyor tamam a bastıktan sonra programa girmiyor aynı ekran hack klasorunun içine geri dönüyor.neden böyle bi problem yaşadım anlayamadım bir türlü en az 3 defa tekrardan kurdum fw yi ama hep böyle.bi fikrin varsa bu konuda yardım bekliyorum üstad.
rom patcher için yardım edeyim hafıza kartına Patches adlı bir klasör aç ve dosyalarını onun içine at rom pather çalışacaktır :oke:

ramozotti

Üye
dosyaları nerden bulucam kardeşim

V/RS

V/RS

Üye
ara google dan rom patcher patch dosyaları diye bulusun ;) bu arada r@sim hocam senin fw ile tam
32 uygulama açtım koydum foruma millet apışıp kaldı :D

--------------- Ekleme ---------------

hocam son durum 36 uygulama iyiki yüklemişim bu fw yi diyorum Allah razı olsun :) işte kanıtı

Üst Alt