C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

ka'in

ka'in

Üye
ya arkadaşlar el insaf ya allahın hakı var 2 arkadaş biram diye tuturmuşlar arkadaşlar bizde niye 68anlamadımki ilk kurdum 72 ye çıktım 4 gündür kulanıyorum 58 altına düşmedi ve diğer cfw lerde her gün telefonumu şarj ederdim şimdi 3 günde bir şarj ediyoyum peki olurmu ya nasıl böyle dğil diyeyim sizde belki bişey olmuş bir hata şu bu arkadşımızıdan allah razı olsun bizi bu sıkıntılı fwlerden kurtardığı için tekrar emeğine sağlık ustad

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
valla arkaşım bende şaşırdım sen 70 diyorsun kimisi 73 diyor çoğunluk 68 ve 65 te mutabık ama 2 -3 arkadaşta 50 diyor nasıl olacak

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar el insaf ya allahın hakı var 2 arkadaş biram diye tuturmuşlar arkadaşlar bizde niye 68anlamadımki ilk kurdum 72 ye çıktım 4 gündür kulanıyorum 58 altına düşmedi ve diğer cfw lerde her gün telefonumu şarj ederdim şimdi 3 günde bir şarj ediyoyum peki olurmu ya nasıl böyle dğil diyeyim sizde belki bişey olmuş bir hata şu bu arkadşımızıdan allah razı olsun bizi bu sıkıntılı fwlerden kurtardığı için tekrar emeğine sağlık ustad
dedim ya bende şaşırdım

• Beğen
Tepkiler: gogix
jayjay16

jayjay16

Üye

iyi de ben zaten sorun cfw de demedim ki sorun bende dedim.düzgün okumamışsın. kendisine çok teşekkür ediyorum 4*4 istedim yaptı. kendime cfw yapmıştım yayınlamamıştım sadece kendi kullanımım için yaptım onu kullanmıyorum rasim kardeşiminkini kullanıyorum çokda memnunum.ben tekrar söylüyorum kendisine çok teşekkür ederim.sayesinde adam gibi fw kullanıyorum

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
iyi de ben zaten sorun cfw de demedim ki sorun bende dedim.düzgün okumamışsın. kendisine çok teşekkür ediyorum 4*4 istedim yaptı. kendime cfw yapmıştım yayınlamamıştım sadece kendi kullanımım için yaptım onu kullanmıyorum rasim kardeşiminkini kullanıyorum çokda memnunum.ben tekrar söylüyorum kendisine çok teşekkür ederim.sayesinde adam gibi fw kullanıyorum

estafurulah kardeş olur böyle şeyler sen düşünceni oda düşüncesini yazmış biz bu forumdakiler kardeş sayılırız tabi sıkıntılarımızı birbirimize dile getirecez eksilerimiz ve atrılarımızla birbirimizi kırmadan bu işi götürecez yapacak bir şey yok

• Beğen
jayjay16

jayjay16

Üye
estafurulah kardeş olur böyle şeyler sen düşünceni oda düşüncesini yazmış biz bu forumdakiler kardeş sayılırız tabi sıkıntılarımızı birbirimize dile getirecez eksilerimiz ve atrılarımızla birbirimizi kırmadan bu işi götürecez yapacak bir şey yok

yok burda sanki ben seni suçluyomuşum gibi konuşmuş da ona bozuldum.ben zaten arkadaşlara da söyledim bizde bi sorun vardır diye yoksa seni suçlamam zaten.çok güzel fw olmuş diye sana başından demiştim zaten.arkadaş niye böyle tavır takındı onu anlamadım.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yok burda sanki ben seni suçluyomuşum gibi konuşmuş da ona bozuldum.ben zaten arkadaşlara da söyledim bizde bi sorun vardır diye yoksa seni suçlamam zaten.çok güzel fw olmuş diye sana başından demiştim zaten.arkadaş niye böyle tavır takındı onu anlamadım.
bilmiyorumda olabilir hani bir kaçkez sık sık msjlar üst üste aynı konu üzerine yoğunluk olunca sanki yanlış anladı beni suçluyosunuz gibimi anladı ne olur olur şimdi herkesin pisikolojisi farklıdır

• Beğen

batu_78

Üye
çok uğraşmışsın teşekkürler. emeğinin karşılığını alırsın inşallah

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
çok uğraşmışsın teşekkürler. emeğinin karşılığını alırsın inşallah
valla kardeş orasını artık allah biliyor ama inan sadece insanları bıktıran hatalarla dolu c6 cfwlerinin hatalarını en aza indirmek ve kulanıcıların memnuniyeti başkada ne çıkarım bişey söz konusu değil güle güle kulanın

• Beğen

leventgaat

Üye
fw için çok teşekküler. senin daha önceki fw lerinide yüklemiştim gayet güzel .hızlı.emeğin için teşekkürler....

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

safharat

Üye
uda cor dosyalarını nerden bulabilirim onlardan olmadan yükleyemedim?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
kendir

kendir

Üye
RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 orjinali bu seninki neden ........vo1

safharat

Üye
rompatcher açılmıyor

V/RS

V/RS

Üye
Hocam ben sana çok teşekkür ederim olsun şimdi verim alamıyorum ama birde kartı biçimlendirip 4x4 ü kuracam olsada olmasada senin dürüstlüğün yeter be abi :oke:

• Beğen
Tepkiler: r@sim
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher açılmıyor
hafıza kartında patçher isminde klasör yap içine yamalarını at ve rompaçheri çalıştır çalışacaktır

Hocam ben sana çok teşekkür ederim olsun şimdi verim alamıyorum ama birde kartı biçimlendirip 4x4 ü kuracam olsada olmasada senin dürüstlüğün yeter be abi :oke:
eywallah kardeşim ama sana tavsiyem 3x4 yükle aireten güvenin için teşekürler

• Beğen
V/RS

V/RS

Üye
hafıza kartında patçher isminde klasör yap içine yamalarını at ve rompaçheri çalıştır çalışacaktır

eywallah kardeşim ama sana tavsiyem 3x4 yükle aireten güvenin için teşekürler
ya sorun 3x4 teydi zati yine aynısınımı yükleyim

alper0642

Üye
kardeş eline sağlık, güzel bir çalışma, ancak ilk sayfada ram 75 e kadar çıkartmak için bir yöntem yazmışsın, rompatcher open4all yamasını aktif ettim, filebrowser ile dediğin 101f875 a klasörünün içindeki task ve startup klasörlerini sildim, ramblow ile baktığımda yine 56 küsür gördüm. teli yeniden başlattım, 101f875a klasörüne baktım, boş, tekrar ramblow ile baktığımda yine 56 küsür gördüm, acaba nereyi atladım ???

Üst Alt