C 3053 Yükleme Sorunu Lütfen Yardm...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

bursa-demirtas

Üye
    Konu Sahibi
C 3053 Yükleme Sorunu Lütfen Yardm...!!!
Arkadaşlar Lütffen Yardım Edin Samsung GT-C3053 Marka Telefonum Var Oyu Program Yüklüyorum Diğer Dosyalarda Kalıyor Yüklenmiyor Lütfen Yardım Edin ...:S:S:S:@:@:bilmem::bilmem::bilmem::vur:vur:vur

kdrkdrs38

Üye
hiç boşuna ugraşma bence benim telefonumda c 3053 yüklenmiyor yaa :S en iyisi nokia valla herkes yükleniyor bundan önmceki nokia idi temadan tut program oyun vs. hersey yükleniyordu bence demo oyunlarla falan idare et sen ;)

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
waptan yuklersen belkı olur kardesım

-omer-

-omer-

Üye
Kardeşim benim de c3053 valla aldığıma pişmanım keşke nokia alsaydım

hitoran

Üye
Slm arkadaşlar bende samsung C-3053 aldım 7 ay oluyor ilk ay bende kafayı yiycektim bir türlü oyun yükleyemedim daha sonra internetten jar ve jad uzantılı oyun indirdim ve hafıza kartıyla telefona attım daha sonra jar veya jad dan birisine tıkladım ama hatılamıyorum daha sonra oyun yüklendi siz de denerseniz yüklenir

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Lütffen Yardım Edin Samsung GT-C3053 Marka Telefonum Var Oyu Program Yüklüyorum Diğer Dosyalarda Kalıyor Yüklenmiyor Lütfen Yardım Edin ...:S:S:S:@:@:bilmem::bilmem::bilmem::vur:vur:vur
Slm arkadaşlar bende samsung C-3053 aldım 7 ay oluyor ilk ay bende kafayı yiycektim bir türlü oyun yükleyemedim daha sonra internetten jar ve jad uzantılı oyun indirdim ve hafıza kartıyla telefona attım daha sonra jar veya jad dan birisine tıkladım ama hatılamıyorum daha sonra oyun yüklendi siz de denerseniz yüklenir

-james32-

Üye
beyler jadmaker ı indirin pcden jar dosyasını jadlayın bnde c3053 kullanıyorum her türlü oyun yükledim..

cunter

Üye
jar dosyayı jadmakerla jada döndürün oluo

mertcan4131

Üye
HITORAN arkadaşımızı DINLEYIN VE UYGULAYIN DEDİKLERİNİ OYUN AÇILIO İLK ONCE JAR VEJAD DOSYASI OLAN BI OYUN BULUN VE HAFIZA KARTINA AKTARIN SONRADA ORTA TUŞUNA BASIP YUKLEYIN !!!

mfc123

Üye
bende c3053 kullanıyorum oyun felan attım tele ama beni baya ugraştırdı

mfc123

Üye
bn oyun attım
oldu tam 22 tane filan oyun attım sana link vereyim ordan indir jad lanmış dosyalar hemde
buna bak tam emin deilim ama galiba oyunları burdan indirdim ( ) içinde 68 tane oyun var bence 20 den fazla oyun yükleme:D bazılarının boyutu büyük onları yükledikten sonra direk dier oyunlara ellemeden sil

yoo istiyen yüklüo tam 22 tane oyun yüklü 1'İ demo dierleri tam sürüm

talha özdemir

Üye
ben de jad maker var çeviriyorum telefona atıyorum ama çoğu çalışmıyor.Bazılarında java hatası bazılarında QI hatası bazılarında da boyutu büyük diyor ama 350 400 kb lik oyunlara diyor

Ölümsüz Türk

Üye
Arkadaşlar Benimde c3053 Var İçindeki oyunlar ( PEs 2008 Spiderman 3 Vs Sonmodel oyunlar var

sait9627

Üye
arkadaşlar ben internetten jadmaker 1.21 i indirdim sonra napıcam

fth11

fth11

Üye
arkadaşlar jar dosyasını jadlayın yeter uğraşmaya gerek bile yok

qarizmatelefon

Üye
cok sagolunnn

asder5

Üye
jad nasıl yükLenioR . . !

koralp8

Üye
HITORAN arkadaşımızı DINLEYIN VE UYGULAYIN DEDİKLERİNİ OYUN AÇILIO İLK ONCE JAR VEJAD DOSYASI OLAN BI OYUN BULUN VE HAFIZA KARTINA AKTARIN SONRADA ORTA TUŞUNA BASIP YUKLEYIN !!!

denedim olmuyo lütfen yardım edin başka türlü nasıl olabilir?????:ağlarım:

kıymık123

Üye
arkadasım bende telfonu alalı 5-6 ay oluyo bikaç gün önce jar jad uzantılı oyun indirdim paket halınde bu sitedede war telefona oyunun hem jar hem jad olarak attım jadın üstüne geldim ve orta tusa bastım oyun yüklensinmi diye bi sayfa cıkar karsına ewet de başlt çıkar bas ve anında yukleniyo ama sakın fazla yer kaplayan oyun yukleme 300 400 kb arası olsun 400 biraz aşabilir

yakında resimli olarak koyarım java hatası bazı oyunlarda diyo başka oyun dene

atgok

Üye
ben dede var jad yaptım jar ı ama geçersiz biçim dio siz nereye atıonuz dosyayı ben other files e atıom olmuo telefona yüklüom olmuo jad la jar ı yüklüyom jad da geçersiz biçim dio jar dada yükle filan çıkmıo

Üst Alt