Büyük yazı fontlu ya da yazıları büyüyebilen dokunmaktik cep telefonu tavsiyesi verir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blight

Üye
    Konu Sahibi
Büyük yazı fontlu ya da yazıları büyüyebilen dokunmaktik cep telefonu tavsiyesi verir misiniz?
Selamlar, ben okuma gözlüğü kullanıyorum dokunmatik ekran telefon almak istiyorum ama koca ekranda yazılar küçük küçük,. Yazı fontları ayarlanabilen büyüyebilen, ya da rehberi özellikle siyah üzerine beyaz yazan dokunmatik cep telefonu desem hangisini tavsiye edersiniz? Ben birkaç model yazayım eğer bu modeller hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. SE Xperia Arc, Nokia N8, xperia x10

CorbyW

CorbyW

Üye
ANDROİD seçmen daha mantıklı olacaktır çünki telefonun yanında gelmese bile android markette olması lazım bunu yapan bir programın bir araştırayım istersen.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
nokia telefonlarda standart olarak var bu ozellik istediginiz model dokunmatik ekranli nokia alabilirsiniz.piyasadaki en ozellikli nokia su an nokia n9.N8 ve c7 modelleride uygun.

CorbyW

CorbyW

Üye
nokia telefonlarda standart olarak var bu ozellik istediginiz model dokunmatik ekranli nokia alabilirsiniz.piyasadaki en ozellikli nokia su an nokia n9.N8 ve c7 modelleride uygun.

En fazla ne kadar büyük olabiliyor Nokia'da? Ben 3 punto diye biliyorum.

Arkadaşım punto olarak değer verirsen yardımcı olabilirim.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
punto degeri yok kucuk orta ve buyuk var.buyuk secildiginde cok daha rahat okunuyor.Kullanan bir arkadasimda var n97sinde kullaniyordu ve hipermetroptu.Nokialarda cok eski bir ozelliktir bu.Kendi 5800 imda var

blight

Üye
    Konu Sahibi
ANDROİD seçmen daha mantıklı olacaktır çünki telefonun yanında gelmese bile android markette olması lazım bunu yapan bir programın bir araştırayım istersen.

mümkünse çok sevinirim benim android hakkında bir bilgim yok.

----------Eklendi @ 23:00:54 ---------- Yazıldı @ 22:58:46 ----------

Evet eski nokialarda var ama android ve symbianlarda var mı bilmiyorum.3 sene önce n73 almıştım kullanamadım zararına satmak zorunda kaldım.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
En çok kişiselleştirme imkanı androidde. Bir çok seçenek var, tema, program felan. Nokia'yada bakabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt