tüh be :(
spy ghost Üye hasane51' Alıntı: Bi tane dosya buldum istediğim şey zannettim değilmiş Genişletmek için tıkla ... geçerr başımıza gelmeyen şeymi sanki
hasane51' Alıntı: Bi tane dosya buldum istediğim şey zannettim değilmiş Genişletmek için tıkla ... geçerr başımıza gelmeyen şeymi sanki
Hasan Üye Telefonun Rami ile tel hafızasını karıştırmışim hani hafıza dolu hatası geliyor ya artık bende 45mb boş tel hafızası kaldı mi hafıza dolu diyor
Telefonun Rami ile tel hafızasını karıştırmışim hani hafıza dolu hatası geliyor ya artık bende 45mb boş tel hafızası kaldı mi hafıza dolu diyor
spy ghost Üye hasane51' Alıntı: Telefonun Rami ile tel hafızasını karıştırmışim hani hafıza dolu hatası geliyor ya artık bende 45mb boş tel hafızası kaldı mi hafıza dolu diyor Genişletmek için tıkla ... bak şimdi sana bi tavsiyede bulunacağım ; en yakın çöp kutusu veya pencere nerede
hasane51' Alıntı: Telefonun Rami ile tel hafızasını karıştırmışim hani hafıza dolu hatası geliyor ya artık bende 45mb boş tel hafızası kaldı mi hafıza dolu diyor Genişletmek için tıkla ... bak şimdi sana bi tavsiyede bulunacağım ; en yakın çöp kutusu veya pencere nerede