birşeybulamadım
Üye
Bütün widgetleri kaldırdım gene internete bağlanıyor!
Daha önce bununla ilgili başlık açtım. widgetleri kaldırın, wlanı asla yapın, wlan taramasını kapalı yapın dediler. Hepsini yaptım.
Ama olmuyor. Wlan asla, wlan taraması kapalı olduğunda bile bağlanıyor! evimdeki kablosuz modemi bulup giriveriyor. bütün widgetleri kaldırdım. 1-2-3 anasayfalarında bağlantı isteyen hiç bir şey yok. sadece kısayollar var o kadar.
ben ilk başta bağlanmadığım sürece telefon bağlanmıyor. fakat bağlandktan sonra, işim bittiğinde kes diyorum kesiliyor. aradan 10 sn geçiyor tekrar bağlanıyor. anlayacağınız, benim ya modemi kapatmam ya da telefonu kapatmam gerekiyor.
sizde nasıl? aynı sorun yaşayan var mı? ne yapmam lazım?
Ama olmuyor. Wlan asla, wlan taraması kapalı olduğunda bile bağlanıyor! evimdeki kablosuz modemi bulup giriveriyor. bütün widgetleri kaldırdım. 1-2-3 anasayfalarında bağlantı isteyen hiç bir şey yok. sadece kısayollar var o kadar.
ben ilk başta bağlanmadığım sürece telefon bağlanmıyor. fakat bağlandktan sonra, işim bittiğinde kes diyorum kesiliyor. aradan 10 sn geçiyor tekrar bağlanıyor. anlayacağınız, benim ya modemi kapatmam ya da telefonu kapatmam gerekiyor.
sizde nasıl? aynı sorun yaşayan var mı? ne yapmam lazım?
o dediklerin bende yok sadece ana şebekede veri kullan- dolaşımdayken veri kullan var. onlar da her zaman sor durumda zaten. yaptığım halde hiç sormuyor. sorması lazım ama sormuyor.
Bende Güç Tasarrufu Modundan Çıktığım Gibi Ağları Kendisi Tarıyor Hemen
güncelleme de bulmuyor telefon napacağımı bilmiyorum kahretsin. eskiden 2 gn giden batarya şimdi 1 gün.. dün doldurdum, akşam msjlaştım birazcık ovi mağazada işim vardı kapattım yattım sabah açtım baktım dün gece 100 olan şarj 50 olmuş... kafayı yedim arkadaşlar ya!