TÜM BAĞLANTI SORUNLARINIZI GİDERELİM ŞİMDİ....E6 vb gibi;

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
wifiden dosya indirirken wifi bağlantısı kopuyor sadece indirme işlemlerind oluyor yardım

ya mesafeden kopar yada elinle wifi alıcısının olduğu alanı kapatırsan kopar.telefonun kullanma klavuzuna bak alıcının nerede olduğunu öğrenmen için

curse.

Üye
Hocam normalde sorun yok sadece download yaparken oluyor. Eğer öyle bişey olsa normal kullanımlardada kopması gerekir.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Hocam normalde sorun yok sadece download yaparken oluyor. Eğer öyle bişey olsa normal kullanımlardada kopması gerekir.

mesela bendede bazen nette gezerken yada ovi mağazada kopuyor.ama downloadda kopmuyor aynı mesafede olmama rağmen.kulllandığım kılıf çok etkiliyor mesela.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
güncel

Vefasız_Alem41

Vefasız_Alem41

Üye
Hocam telefonu daha yeni aldım 2 gün oluyor tek sorunum internete girmek wifi ile çok iyi bi şekilde bağlanabiliyorum ama turkcell paketi aldım bugün ama malasef girmiyor internete wap 2222 gönderdim ama geri mesaj gelmedi tek ayarlara baktım ama anlamadığım için ellemedim ne yapmam lazım ?

tempestshine

tempestshine

Üye
c3 de başıma bela olmuştu bu.c6-01 de şimdilik bir sorun yok.;) bilgiler için çok teşekkürler :oke:

Vefasız_Alem41

Vefasız_Alem41

Üye
Sorunumu hallettim mobil veriyi açtım sorun gitti :))

doctorrr

doctorrr

Üye
teşekürler

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim arkadaşlar

Vefasız_Alem41

Vefasız_Alem41

Üye
Sorunu hallettim :)

emilio35

Üye
kardeş ya Allah senden gani gani razı olsun sırf sana teşekkür etmek için siteye üye oldum beni öyle bi sıkıntıdan kurtardın ki az kala şu internet muhabbetine 20 günlük telefonu satıyordum , yanlışlıkla ayarları sildimbi daha ne net geldi ne de gps e baglanabildim sinirlerim bozulmuştu , samsunga dönecektim ama sen yetiştin tekrar çok sağol ama bi sıkıntım daha var telefonu uzun batarya olmasından dolayı aldım fakat sadece 1 bucuk gün dayanıyor sanırım o teknik bir arıza onu da gösterecegim ..

bol şans...

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Allah cümlemizden razı olsun.
Çok internete girersn 1,5 gün çok iyi.diğer türlü maximum 3 gün

writter

Üye
eyvallah

theposies

theposies

Üye
tesekkürler

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
güncel

punisher123

punisher123

Üye
artık bu ayarlara gerek yok sanırım,ekranın üstünden aşağı kaydırınca açılan menüden mobil veriyi kapatınca her türlü internet kapanıyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
hala anna kullananlar için hatırlattım

yucel5428

Üye
kaya hocam vermıs oldugun bilgilerden dolayı allah razı olsun.benım bır sıkntım war nokıa e6 kullanıcısıyım belle refresh surumu yuklu web tarayıcısından olsun operadan olsun bişe indirirken wifi baglatısı kopuyo sora tekrar gelıyo mesela en kıl oldugum sey youtubedeb video izliyorsun video ilerlerken sunucuya baglanmıyor diyo pat kapanıyo video bakıyorum kopmus net tekrar gelmıs nolur yardım et artık satıcam bu yuzden telefonu kac kere denedım hard format attım ama nafile.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
kaya hocam vermıs oldugun bilgilerden dolayı allah razı olsun.benım bır sıkntım war nokıa e6 kullanıcısıyım belle refresh surumu yuklu web tarayıcısından olsun operadan olsun bişe indirirken wifi baglatısı kopuyo sora tekrar gelıyo mesela en kıl oldugum sey youtubedeb video izliyorsun video ilerlerken sunucuya baglanmıyor diyo pat kapanıyo video bakıyorum kopmus net tekrar gelmıs nolur yardım et artık satıcam bu yuzden telefonu kac kere denedım hard format attım ama nafile.
sıfırdan flash atman gerekiyor yada nokia suitle yeniden güncelle.minnör güncelleme yapmışsın oda sorun çıkarmakta.

Üst Alt