Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

japonarme

Üye
TRK'yi yüklerken sertifika hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? (5320 Xp)

astamanana

astamanana

Üye
Beyler herkes dahili bileşen hatası alıyordu bende dahil, bu eklediğim programı kurun , kurduktan sonra telefonda rompatcher simgesi gelecek all patches i seçin. sonra apptrk yi kurabilirsiniz

PARDON PROGRAMIN İSMİ HELLO CARBİDE DEĞİL, HELLOX.. YANLIŞ YAZMIŞIM

burjuvazi35

Üye
eyw. kardeş saolasın

Necmati

Necmati

Üye
süpersin :D

--------------- Ekleme ---------------

bounce varmı oyunlar arasında?

reaurora

reaurora

Üye
bu yöntem süper dostum benim N73 te işe yaradı ama en son telefonu kapatıp açmak gerekiyor

Aziz™

Üye
:good:

togimer

Üye
emeğine sağlık paylaşım için sağol

Perfect!

Üye
teşekkürler

mehmet7126

Üye
kardeş bende N95 var n gage sürüm 1.10(1318) bu oyunlar çalışırmı

kartalspor

Üye
benim e66 var emüleeri kurdum arkadaşım çalışıyor ama hata veriyr oyunlarda :S (error 805306368) bu hatayı veriyor nedendir bilen varmı ?? yahut yardım edebilecek birisi varmı :S

tiaras34

tiaras34

Üye
bende hello carbide signed ve unsigned +Rompatcher 2.2 da işe yaramadı dostum.sertifika kısıtlanıyor diye hata veriyo

blazzers

Üye
slm ben n95 8gb'ta AppTrk2.sisx dosyasını yükleyemiyorum (bu dahili bir bileşen ) diyor ne yapmalıyım yardım edermisiniz

CoDeYs

CoDeYs

Üye
vala ngage ustune tanıyorum 6120c de ngageleri sorunsuz oynyorum saol..

ahmetben

Üye
5700 a olurmu

tiaras34

tiaras34

Üye
kimse niye ilgilenmiyo bu konuyla arkadaşım ya. AppTrk2.sisx dosyasını yükleyemiyorum (bu dahili bir bileşen ) diyor ne yapmalıyım yardım edermisiniz

sam-vs-sel

Üye
n gaga,e yeni oyunlar çıkacakmı bilen varmı?

by-trance

Üye
Konuyu AÇıp Bırakıyosunuz Yarım Eden Bişe Yapan Yok Hellox mudur nedir onu demiş arkadaş sözde oluyomuz ama verdii linktekini indirp kurmaya kalktığında sertifika kısıtlaması diye hata veriyor apptrk.sisx dahili bileşen diyo oda hata veriyo boşuna zaman kaybettiriyosunuz millete yazık...

atakandemır

Üye
kardes benım n81 war ona trk programını yukleyemıyorum dahılı bılesen yuklenemez yazıyo bı yardımcı olursan sımddıden tesekkurler kardes

cptalperen

cptalperen

Üye
eline sağlık

Üst Alt