rbatu
Üye
evt bunların cevabını bnde istiorum bişeyler yapıorum kendi kendine oynuyo anlamadım bi türlüreset generation nasıl oynanıyor bilen biri açıklayabilirmi.
mantığı
oynanışı
tuşları vs.
hiç denemedim videosunu izledim pek birşey anlamayınca kurmak gelmedi içimden.
evt bunların cevabını bnde istiorum bişeyler yapıorum kendi kendine oynuyo anlamadım bi türlü
reset generation nasıl oynanıyor bilen biri açıklayabilirmi.
mantığı
oynanışı
tuşları vs.
hiç denemedim videosunu izledim pek birşey anlamayınca kurmak gelmedi içimden.
Kurmasan daha iyi . Çok saçma bi oyun bence. Ben kurdum ama hiçbişey anlamadı ve sildim.Bounce çok daha zevkli, onu oyna
saol kardeş çözdüm işiselam oyun strateji oyunu amaç kaleden kızı kaçırmak öncelikle size bir şekil veriyor şekli haritaya yerleştirip rakibinizin yolunu kesmeye çalışıyorsunuz rakibiniz sizin renginizdeki yola geçerse ona gidip vurabiliyorsunuz her neyse şekli koyduktan sonra sizden yürümenizi istiyor unutmayınki rakibinizde sizin kızınızı kaçırmaya çalışıyor yürüdükten sonra size atış şansı veriyor atışı rakibinizin üstüne veya yoluna atabilirsiniz eyer yolu olmazsa sizin kalenize gelemez enerjisi bitirip kızı kaleden alıp kendi kalenize götüreceksiniz bu arada çıkan itemler var pil enerji bomba aldığınız zaman rakibinize bir bomba atma şansınız oluyor bide diğer itemler var daha ilerleyemedim okadar
sn nedion ya reset generattion güzel oyun ayrıca bounce bitti çoktanKurmasan daha iyi . Çok saçma bi oyun bence. Ben kurdum ama hiçbişey anlamadı ve sildim.Bounce çok daha zevkli, onu oyna
senin internette bi sorun var galiba çünkü bu mesajını okuduktan sonra baktım siteye açıldı ayrıca cuma günü de girmiştimEwt arkdaslar bende olan bir sorunu size soylemek ıstedım dünden beri cuma gununden beri N gage location home sayfasına girilemiyor google da aradıgımızda ortaya cıkmıyor adresi yazdıgımızdada sayfa goruntulenemıyor dıo ben eskişehirdenim sorun bendemi yoksa herkezdemi aynı siteden yeni cıkan oyuna bakacaktım yok bulamıom siteyi kayboldu anlamadım vallaha bir yardım bilgisi olan elbet vardır bysn:
Eline sağlık, teşekkürler.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dirk dagger and the fallen idol de düştü piyasaya burdan buyrun arkadaşlar
Öncelikle PC suite i yükleyip, telefonu USB ye taktıktan sonra PC suit modunu seçeceksin.yetkili bir arkdas bana yrdm etsın tr 2 yukledım ama secmen yerı gelmıyo programda ????usb göruyo ama connet deyincede reset atıyo trk2 yukluyorum usb takıp programa gırıyorum bltht aclsınmı dıyo hayır deyip settıgden usb secıyom coonnet dıyom olmmuyo???nasıl olcak bu sımdı bı yrdımcı olun bana
--------------- Ekleme ---------------
pc suet pcde yuklu degıl sadece cablemı dır nder ılk sayfada verılmıs o yuklu....sorunum ıılk verılen progrm connet deyınce olmuyo napcam??(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?