oyazici26
Üye
-
Konu Sahibi
-
Özgür bey,
İmzanız var mı yine bu dosyada?
rofs3 lisans dosyasının içine Adımı yazmış olabilirim
size özel bir dosya da hemen derleyeyim isterseniz.
Yanlış anlamazsanız, isimsiz olarak orijinalden hiçbir farkı olmayan bir versiyon isteyebilir miyim? Tabi malum RomPatcher+ otomatik aktif özelliği hariç...
Çok teşekkür ederim... Yanlış anlamak derken bu kadar emeğin arkasındaki zatın ismini yazmak istemesi normal tabi, onun için dedim.
Nedense "hotfile" da problem yaşıyorum, sanırım server problemi, buraya eklemek mümkün müdür dosyayı? Zaten küçük bir dosya ne de olsa... Veya 4shared.com olabilir. Mümkün değilse başka bir lokasyondan deneyeceğim sonra... Yine de tekrar teşekkürler.
Özgür bey,
İsimsiz versiyon ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var, iki defa flash atmama rağmen ROMPatcher çalışmıyor, ROMPatcher Info diyalogu açılıyor, "OK" basınca tekrar menüye dönüyor. İmzalı olan versiyonda problem yoktu. Zaten dosya boyutu farkı da, sadece isim olup olmamasından daha fazla bir fark sanki...
Göz atabilirseniz sevinirim...
Teşekkürler,
Düzeltmeye bakar mısınız lütfen....
Özgür bey,
sevgili KELGER neyi farklı yapıyor veya telefon versiyonu farkı var mıdır bilemiyorum, ama benim n97'de daha önceki çalışmalarınızdan basit versiyon çalışıyor, ancak bu konu altındaki iki versiyon da (isimli ve isimsiz) çalışmadı nedense... Yardımlarınız her zamanki gibi çok değerli olacak...
Teşekkürler...
teşekkürler. kardeş ben daha önce flash atmıştım sonra senin isimsiz dosyanı ve otomatik rompatcher i görünce tekrar attım çoksaool bende iyi çalışıyor.
--------------- Ekleme ---------------
n97
Sorun yaşayan arkadaşların dikkatine:
Problem olmayacağını düşündüğüm dosyayı UPLOAD ettim.
Hayırlı olsun.
_________________________________________________________________________________________________
bu artık 5. flas atmamdı bugun delirmek üzereydim telefonu dahi kırmak istiyordum ya sagol evet bu çalısıyor sorun yok
inşallah başka bir sorun cıkmaz. ileride deneyince yorumlarımı yazarım
şimdiden ilgin için tesekkurler sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?