BÜTÜN 5800/N97(5TH) EMULATORLERİ (Ateri,Sega,GameboyAdvandce,Commondore64,Amiga,Dos ,SNintendo,Mame)

Sponsorlu Bağlantılar

client98

Üye
ben gpfce (ateri) emülatörünü kurdum fakat klavyesinden hiç memnun değilim. iki tuşa birden bastınmı hareket(komut) çalışmıyor özellikle dövüş ve macere oyunlarında çok sorun çıkıyor oyundan sıkılıyor insan. buna başka klavye yüleyebilirmiyim mesela konsol gibi yön tuşları olan yükleyebilirsem nasıl yükleyebilirm. o zaman bu sorun ortadan kalkar mı

--------------- Ekleme ---------------

mesela bu üsteki gibi bi konsol eklemek istiyorum oyunun içindede çıkacak ve emülatörün kalvyesi o zaman oyunu başlatmak ayarlar dışında kullanılmaz zaten.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben gpfce (ateri) emülatörünü kurdum fakat klavyesinden hiç memnun değilim. iki tuşa birden bastınmı hareket(komut) çalışmıyor özellikle dövüş ve macere oyunlarında çok sorun çıkıyor oyundan sıkılıyor insan. buna başka klavye yüleyebilirmiyim mesela konsol gibi yön tuşları olan yükleyebilirsem nasıl yükleyebilirm. o zaman bu sorun ortadan kalkar mı

mesela bu üsteki gibi bi konsol eklemek istiyorum oyunun içindede çıkacak ve emülatörün kalvyesi o zaman oyunu başlatmak ayarlar dışında kullanılmaz zaten.
dostum beni acayip şekilde güldürdün:kop::kop::kop: bu telefon çoklu dokunmatik olmadıgı için aynı anda 2 yere birden basınca telefon acayip acayip yerlere basılmış gibi algılar.bu yüzden aynı anda iki yere birden basmak istiyorsan ancak ve ancak gpsp deki gibi telefonun kendi tuşlarına ayarlayabilecegin bir emulator yüklemelisin.:oke:

client98

Üye
dostum beni acayip şekilde güldürdün:kop::kop::kop: bu telefon çoklu dokunmatik olmadıgı için aynı anda 2 yere birden basınca telefon acayip acayip yerlere basılmış gibi algılar.bu yüzden aynı anda iki yere birden basmak istiyorsan ancak ve ancak gpsp deki gibi telefonun kendi tuşlarına ayarlayabilecegin bir emulator yüklemelisin.:oke:

peki çoklu dokunmadan vazgeçtim. şu resimdeki gibi yön tuşları ekleyebilirmiyim sanal klavye berbat tek elle hem yön tuşları hemde diğer komut tuşlarını idare etmek zor oluyor.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
peki çoklu dokunmadan vazgeçtim. şu resimdeki gibi yön tuşları ekleyebilirmiyim sanal klavye berbat tek elle hem yön tuşları hemde diğer komut tuşlarını idare etmek zor oluyor.
sanal klavye programları var fakat buradaki gibi degil.birde bu telefon için en iyi klavyelerden birisi gpfce nin klavyesi.çünkü ben başka bir klavye programıyla oynamaya kalktım,klavye elimin altından kayıyordu.keşke şu telefona atari kolları baglanabilse:D

Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
Klavyede zorluk yaşayanlar;

Virtualkey programını ve VirutalkeyBoard programını indirin
Virtualkey'i açın ve Virdualkeyboard programından sanal tuş takımını açarak,Virtualkey'e kırmızı,yeşil ve menü tuşuna görev atayın.
Emulatöre dönün ve görev atatığınız 3 tuşu kafanıza göre ayarlayın
Sonuç;
Ekranda yön tuşları,sağ tarafta (kırmızı,yeşil,menü tuşu) A,b,c tuşları

crazybatu

crazybatu

Üye
Çoooookkk tşkler eline sağlık

A s i R u h

A s i R u h

Üye
ya kardes bende gpfcede güncelleştirme hatası alıyorum ve commodore64 de klavyeyi açamıyorum yardım ??? :(

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya kardes bende gpfcede güncelleştirme hatası alıyorum ve commodore64 de klavyeyi açamıyorum yardım ??? :(
gpfce den başka bir tane yüklü mü?veya gpce tarzı başka bir program yüklümü?egerki yüklüyse eskisini sil.güncelleştirme hatası eski bir uygulama varsa verir.:oke:

A s i R u h

A s i R u h

Üye
gpfce den başka bir tane yüklü mü?veya gpce tarzı başka bir program yüklümü?egerki yüklüyse eskisini sil.güncelleştirme hatası eski bir uygulama varsa verir.:oke:

saol onu hallettim ama c 64 hala klavye çıkmıyo

moons94

Üye
Sinir oldum arkadaş

Şu anda zaten bir indirme yapıyorsunuz..
Normal kullanıcılar aynı anda sadece 1 indirme yapabilir..
Diyor BEN DOSYA İNDİRMİYOMKİ :@
1 saatir aynı yazı.
Bilgisayarı açıp kapadım
Modeme Res attım
yok düzelmiyor :@

GNUBOY beta by soneday

Yüklemiyor.
Açılamıyor.Dosya türü desteklenmiyor.
DİYOR.

Link kırık:
GBA bios için buyrun:

gPsp 0.62 Dokunmatik GBA Emulatoru by soneday

Abi çok sağ ol.
Çok işime yaradı.

GUJSA

GUJSA

Üye
sağol

KELGER

KELGER

Üye
MameXM 1.03.182 by soneday

bu programda yön tuşları açılmıyor tel:n97

hunter512

Üye
dostum su mame emu ya bi baksana oyunu atıorm bulunamadı dio
kafaı yicem :D 2 saattr ona urasıorm bi yardımcı oluver
neogeo.zip i rooms a atıorm
oyunlarıda yanıa atıorm( farklı sekillerdede denedm, oyunları zipden cıkardım, neogeo u cıkardım olmadı :D oyunları zipli neogeo nun icine attım, neogeo nun ismini rooms yaptım attım...)
emulator e geldiimde gene aynı hatayı veriyor( su flag olayınıda yaptım)

tamam kardes sorun cözüldü eksik acıklama var :D
beyler mame emu icin oyunları attıkdan sonra mutlaka scan for games e basın yoksa olmuyor

KELGER

KELGER

Üye
dostum su mame emu ya bi baksana oyunu atıorm bulunamadı dio
kafaı yicem :D 2 saattr ona urasıorm bi yardımcı oluver
neogeo.zip i rooms a atıorm
oyunlarıda yanıa atıorm( farklı sekillerdede denedm, oyunları zipden cıkardım, neogeo u cıkardım olmadı :D oyunları zipli neogeo nun icine attım, neogeo nun ismini rooms yaptım attım...)
emulator e geldiimde gene aynı hatayı veriyor( su flag olayınıda yaptım)

tamam kardes sorun cözüldü eksik acıklama var :D
beyler mame emu icin oyunları attıkdan sonra mutlaka scan for games e basın yoksa olmuyor

kardeş sende mame nin yön tuşları çıkıyormu

okanbaba34

okanbaba34

Üye
emeginize saglık çok teşekürler
benim ricam cm0102 oyununu 5800da oynayabilirmiyim

sawyer32

sawyer32

Üye
gPsp yi açtığımda bütün tuşlar(ana menü de ) WW diye görünüyor. aynı şey dosya seçerken vs. de var sorun nerede acaba tekrar tekrar indirdim .. :/

abdulmeliq

abdulmeliq

Üye
bazı dosyalar silinmiş:nono:

Bogard

Bogard

Üye
bende yaşanan sorun kimsede yok sanırım? oyunlar ı görüyor ancak load yaptığımda bar 100 % oluyor start dediği anda program kapanıyor. problem nedir sizce? cihaz n97

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende yaşanan sorun kimsede yok sanırım? oyunlar ı görüyor ancak load yaptığımda bar 100 % oluyor start dediği anda program kapanıyor. problem nedir sizce? cihaz n97
bios dosyasını tanıttınız mı? birde bazı oyunları desteklemiyor.sebep bence bunlar.

Bogard

Bogard

Üye
bios dosyası tanıtımı çok açıklayıcı değil yapamamış olabilirim, denedğim oyunlarda kof94 kof 2000 final fight final fight3 oldu ama hepsinde de aynı durum oldu.

Üst Alt