Yardım bütçe 2000 tl pc toplamaya yardım edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Eyvallah hocam çok güzel anlatmışsın bende parçalarımı vatan bilgisayardaki sepete ekle seçeneği ile topladım ama netten alışveriş yapmadığım için pek bi deneyimim yok açıkcası :) en iyisi senin verdiğin mersin şubesinden birebir yüzyüze konuşarak almak,montajlattırmak. İşletim sistemine verecek para kalmadı :D eylülde elime geçince pc müsait olursan bi konuşmak isterim seninle emeğine sağlık hocam saygılar
Ben hep müsaitim hocam, fırsat buldukça buralardayım :D

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Çalışıyom bende ya ailem önceki pc nin anakartını yaktığım için ceza verdiler kendi ihtayacını karşıla artık die :D eylülde tamam olacak para :)R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı Vs GTX745
HANGİSİ DAHA PERFORMANSLIDIR ?

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Hocam GTX 745 Vatanda satılmıyor sanırım o yüzden yorum yapamıyorum pek fazla, kullanma deneyimimde olmadı henüz. Ama R9 280 harika bir karttır, bunu diyebilirim :good:

• Beğen
Tepkiler: deadboringQ7
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Eyw. Hocam pc şu an bi kaç ekleme yaptım manyak ötesi oldu ya :D ileride pc yi alınca biostan bana ram hızını falan nasıl ayarlayacağımı anlatırsınız umarım bu gün baktım baya karışık bi işleme brnziyo hadi hayırlısı :)

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Eyw. Hocam pc şu an bi kaç ekleme yaptım manyak ötesi oldu ya :D ileride pc yi alınca biostan bana ram hızını falan nasıl ayarlayacağımı anlatırsınız umarım bu gün baktım baya karışık bi işleme brnziyo hadi hayırlısı :)
Fırsat buldukça yardım ederim, vazifemiz :)

• Beğen
Tepkiler: deadboringQ7

Üst Alt