Telefon Tavsiyesi bütçe 1600

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
onu bende duydum batarya konusunu yani oyun oynamadığım için ısınmasıyla ilgili bi sıkıntım yok

c7 yi inceledim güzel cihaz samsunga gittim o seri türkiyeye gelmeyecek falan dedi adam s6 ya baktım bana uygun gibi yada a7 iyidir a7 biraz küçük olsa daha güzel olurdu da olsun
c7 türkiyede var ama mağazalarda yok
mi5 de önerebilirim s7 seviyesinde

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov

Karacaahmet1993

Karacaahmet1993

Kapalı Hesap
G4 yada s6 alın hocam.Yada ikinci el G5

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
iPhone 5s kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim.Fakat şarj konusunda çok iddaalı olduğu söylenemez.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

Invoke

Invoke

Üye
mi5 aldık birkaç hafta önce hepsiburadan, tavsiye edebilirim.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5s kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim.Fakat şarj konusunda çok iddaalı olduğu söylenemez.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.
günü çıkarabiliyosa ne ala daha önce iphone 4 kullandım 2 yıl falan hoş düşük model olmasına rağmen memnundum herşeyinden

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
günü çıkarabiliyosa ne ala daha önce iphone 4 kullandım 2 yıl falan hoş düşük model olmasına rağmen memnundum herşeyinden

Günü çıkarıyorum tabi ki.Yani aşağı yukarı bir gün kadar gidiyor sarjı.Telefon elinden düşmeyen birisi iseniz powerbank tavsiyemdir. [emoji846]

#

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: İhtiyar.
lazye

lazye

Üye
benim tavsiyem marka takıntın yoksa mi 5 alman çok yararlı bir seçim olacaktır öyle bilinmedik marka dersen Türkiyede bilen kişi azdiye dedim o zaman S6 al kardeşim

Furkan5185

Furkan5185

Üye
iPhone SE alabilirsin hem çok güçlü hemde sarjı iyi giden bir telefon(1 günü çıkartır)tek kötü yanı ekranı küçük güncelleme konusunda rahat ol 3 yıl daha güncelleme alıcak bir cihaz o Apple'ı sakin diğer markalarla karıştırma güncellemeyi 1 sene önceki cihazlarına vermeyen dandik firmalardan değil bu konuda için rahat olsun eğer ekran boyutu sorun olmayacaksa çok memnun olacağınız bir cihaz olabilir tavsiye ederim.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
iPhone SE alabilirsin hem çok güçlü hemde sarjı iyi giden bir telefon(1 günü çıkartır)tek kötü yanı ekranı küçük güncelleme konusunda rahat ol 3 yıl daha güncelleme alıcak bir cihaz o Apple'ı sakin diğer markalarla karıştırma güncellemeyi 1 sene önceki cihazlarına vermeyen dandik firmalardan değil bu konuda için rahat olsun eğer ekran boyutu sorun olmayacaksa çok memnun olacağınız bir cihaz olabilir tavsiye ederim.
onun içinde güncelleme desteği kesilecek dendi öyle okudum

byAndroid

byAndroid

Üye
Mi 5 bencede. Onun yanında S6 veya Samsung C5 - C7 arasından seçim yap. C modelleri yeni çıktı bomba gibi cihazlar herseyiyle tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Furkan5185

Furkan5185

Üye
onun içinde güncelleme desteği kesilecek dendi öyle okudum
Yalan haber yapmışlar..Apple müsterisine böyle saçma şeyler yapıcak kadar dandik firma değil emin olabilirsin..En az 3 yıl daha güncelleme desteği var SE'nin..

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
Mi 5 bencede. Onun yanında S6 veya Samsung C5 - C7 arasından seçim yap. C modelleri yeni çıktı bomba gibi cihazlar herseyiyle tavsiye ederim
samsung çalışanına c serisini sordum bana alma pişman olursun dedi türkiyeye gelmeyecek falan dedi yoksa c serisi efsane güzel

lazye

lazye

Üye
Yalan haber yapmışlar..Apple müsterisine böyle saçma şeyler yapıcak kadar dandik firma değil emin olabilirsin..En az 3 yıl daha güncelleme desteği var SE'nin..
3 yıl yılan hikayesi yalnız 3 yıl olacağını söyleyemezsin en fazla 1-1.5 yıl olur o kadarda olmaz

Furkan5185

Furkan5185

Üye
3 yıl yılan hikayesi yalnız 3 yıl olacağını söyleyemezsin en fazla 1-1.5 yıl olur o kadarda olmaz
Daha önceden hiç iPhone kullandınmı Apple hangi cihazına 2-3 yıl güncelleme verip kesti hiç bir cihazını toplamda kaç yıl aldığını cihazların bi araştır istersen SE geçen yıl çıkan cihaz ve hala daha 3 YIL ! Güncelleme alıcak emin olabilirsin.

byAndroid

byAndroid

Üye
samsung çalışanına c serisini sordum bana alma pişman olursun dedi türkiyeye gelmeyecek falan dedi yoksa c serisi efsane güzel
Cihazlar geldi satışta ama hangi çalışan bu tarz şeylerden anlıyor ki? Çoğu neyin ne olduğunu bile bilmiyor
Bu arada mi 5 beyaz 1150 liraya düşmüş inanamıyorum :D

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
Cihazlar geldi satışta ama hangi çalışan bu tarz şeylerden anlıyor ki? Çoğu neyin ne olduğunu bile bilmiyor
Bu arada mi 5 beyaz 1150 liraya düşmüş inanamıyorum :D
nasıl bi cihaz ben şunu bi detaylı inceleyeyim ya :D bugün biri daha söyledi bana

Üst Alt