modeminin markasını bilmiyorum ama sana nacizane bir öneri söyleyeyim.Modemi kurduğun bilgisayarda c program files kayıtlı yerde modem dosya ayar klasorunu acıp ordan net arızasını kontrol et vede yeniden telefon numarasını vede şifreni yazıp dene cözülmesi muhtemedir kesin.Selamun aleyküm .Benim sorunum şöyle yalın internet alalı 5 ay filan oldu ama arada internetim gidiyor.Modemin ısıkları yanık.Ama baglantı yok.bu 3-4 dür oluyor neden sizce.Ve geçen 3 ayda bana verilen ttnet hesap nosunda borcum gözükmedi ve tabiki int kesildi sonra cep telefonuna gelen hesap nosu başkaymıs borc onda gözükdü ve ödedim faturayı .Bnim adıma 2 adet hesao nosu var birin de borç gözükmüyor diğeri aktif bu sebepden dolayımı int yok.Ve ayrıca bilgisayarın fişini çekim internetim gidiyor modemin ısıklarında da problem yok 2-3 gün sonra yanlıs kullanıcı sifresi girdinizi diyip geliyor internetim lütfen yardım edin.
aRkadaşım bayiyim dedim bölge mdürLüğüyüm demedim dikkatini çekerim.Elimden geldiği sürece yaRdm etmeye çalşıyoRum.Varsa sorunun TTNeTLE Ankaraya gider konuşursun..müsteri hizmetlerini ara diyemi burda yardım ediyorsun.İnsanlar senden yardım bekliyorlar ve sen müşteri hizmetlerine yönlendiriyorsun.Daha niye bu konuyu actınki.Anlamış degilim.TTNET Politikası işte.Lütfen hatdan ayrılmayın sizi teknikservise yönlendiriyorum.Ondan sonra bekle kiiii bir insan evladı telefonu acsın.o ona yönlendiriyor o da başka kişiye yönlendiyor.En sonunda bıkıp telefonu kapatıyorsun.
Şu anda gündemde gözükmüyor öyLe biR kampanya nisan gibi olabilir..laptop kampanyası olacak mı
müsteri hizmetlerini ara diyemi burda yardım ediyorsun.İnsanlar senden yardım bekliyorlar ve sen müşteri hizmetlerine yönlendiriyorsun.Daha niye bu konuyu actınki.Anlamış degilim.TTNET Politikası işte.Lütfen hatdan ayrılmayın sizi teknikservise yönlendiriyorum.Ondan sonra bekle kiiii bir insan evladı telefonu acsın.o ona yönlendiriyor o da başka kişiye yönlendiyor.En sonunda bıkıp telefonu kapatıyorsun.
slm ylnzadam her ay hiç kullanmadığım halde sırf internet için sabit telefon faturası olan 20-25 tlyi ödüyorum.bunun için yapabileceğim birşeyler var mı?