Bursada TTNet Bayisiyim Yardım gerekirse yada işlemi olan yazabilir...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmtblbn

Üye
    Konu Sahibi
Bursada TTNet Bayisiyim Yardım gerekirse yada işlemi olan yazabilir...
Buyrun..

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
ben eskişehirdeyim ama yazıyım telefon hattım arızalandı (çevir sesi gelmiyor). türk telekomu aradım arıza kaydı bıraktım ne zaman teknik servis evime gelir ayrıca internetim sürekli kopuyor maksimum 3 saat bağlı kalabiliyorum modemimi daha önce değiştirmiştim modemden kaynaklanabilir diyerek ama yine devam ediyor bunun düzelmesi için ne yapmam gerek.

mmtblbn

Üye
    Konu Sahibi
444 0 375 i arayıp hattınızın değerlerine baktırıın.Ordan sizi yönlendiriceklerdir.Hat değerlerinizde bir sıkıntı var anladığım kadarı ile.

mmert1992

Üye
Selamun aleyküm .Benim sorunum şöyle yalın internet alalı 5 ay filan oldu ama arada internetim gidiyor.Modemin ısıkları yanık.Ama baglantı yok.bu 3-4 dür oluyor neden sizce.Ve geçen 3 ayda bana verilen ttnet hesap nosunda borcum gözükmedi ve tabiki int kesildi sonra cep telefonuna gelen hesap nosu başkaymıs borc onda gözükdü ve ödedim faturayı .Bnim adıma 2 adet hesao nosu var birin de borç gözükmüyor diğeri aktif bu sebepden dolayımı int yok.Ve ayrıca bilgisayarın fişini çekim internetim gidiyor modemin ısıklarında da problem yok 2-3 gün sonra yanlıs kullanıcı sifresi girdinizi diyip geliyor internetim lütfen yardım edin.

mmtblbn

Üye
    Konu Sahibi
Sabit telefon çaldığı zaman mı gidiyor internetiniz hiç dikkat ettiniz mi?

mmert1992

Üye
Telefon yok yalın internet kullanıcısıyım.

mmtblbn

Üye
    Konu Sahibi
müşteri hizmetlerini arayıp bir bilgi al istersen modem skıntısıda olabilir..

selly1310

selly1310

Üye
müsteri hizmetlerini ara diyemi burda yardım ediyorsun.İnsanlar senden yardım bekliyorlar ve sen müşteri hizmetlerine yönlendiriyorsun.Daha niye bu konuyu actınki.Anlamış degilim.TTNET Politikası işte.Lütfen hatdan ayrılmayın sizi teknikservise yönlendiriyorum.Ondan sonra bekle kiiii bir insan evladı telefonu acsın.o ona yönlendiriyor o da başka kişiye yönlendiyor.En sonunda bıkıp telefonu kapatıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: hamza416
fyaman

fyaman

Üye
laptop kampanyası olacak mı

tarxhn

tarxhn

Üye
Selamun aleyküm .Benim sorunum şöyle yalın internet alalı 5 ay filan oldu ama arada internetim gidiyor.Modemin ısıkları yanık.Ama baglantı yok.bu 3-4 dür oluyor neden sizce.Ve geçen 3 ayda bana verilen ttnet hesap nosunda borcum gözükmedi ve tabiki int kesildi sonra cep telefonuna gelen hesap nosu başkaymıs borc onda gözükdü ve ödedim faturayı .Bnim adıma 2 adet hesao nosu var birin de borç gözükmüyor diğeri aktif bu sebepden dolayımı int yok.Ve ayrıca bilgisayarın fişini çekim internetim gidiyor modemin ısıklarında da problem yok 2-3 gün sonra yanlıs kullanıcı sifresi girdinizi diyip geliyor internetim lütfen yardım edin.
modeminin markasını bilmiyorum ama sana nacizane bir öneri söyleyeyim.Modemi kurduğun bilgisayarda c program files kayıtlı yerde modem dosya ayar klasorunu acıp ordan net arızasını kontrol et vede yeniden telefon numarasını vede şifreni yazıp dene cözülmesi muhtemedir kesin.

mmtblbn

Üye
    Konu Sahibi
aRkadaşım bayiyim dedim bölge mdürLüğüyüm demedim dikkatini çekerim.Elimden geldiği sürece yaRdm etmeye çalşıyoRum.Varsa sorunun TTNeTLE Ankaraya gider konuşursun..

----------Eklendi @ 00:23:05 ---------- Yazıldı @ 00:21:53 ----------

Şu anda gündemde gözükmüyor öyLe biR kampanya nisan gibi olabilir..

----------Eklendi @ 00:24:52 ---------- Yazıldı @ 00:23:05 ----------

müsteri hizmetlerini ara diyemi burda yardım ediyorsun.İnsanlar senden yardım bekliyorlar ve sen müşteri hizmetlerine yönlendiriyorsun.Daha niye bu konuyu actınki.Anlamış degilim.TTNET Politikası işte.Lütfen hatdan ayrılmayın sizi teknikservise yönlendiriyorum.Ondan sonra bekle kiiii bir insan evladı telefonu acsın.o ona yönlendiriyor o da başka kişiye yönlendiyor.En sonunda bıkıp telefonu kapatıyorsun.
aRkadaşım bayiyim dedim bölge mdürLüğüyüm demedim dikkatini çekerim.Elimden geldiği sürece yaRdm etmeye çalşıyoRum.Varsa sorunun TTNeTLE Ankaraya gider konuşursun..

----------Eklendi @ 00:25:16 ---------- Yazıldı @ 00:24:52 ----------

laptop kampanyası olacak mı
Şu anda gündemde gözükmüyor öyLe biR kampanya nisan gibi olabilir..

gultekint69

Üye
hocam kolay gelsin. zonguldak ereğli deyim. telekomun başlatmış olduğu ipad2 kampanya cihazları buraya gelmediğini; telekom ile görüştüğümde ise her bayiye gönderildiğini söylüyorlar. ben bu kampanyaya katılmayı düşünüyorum. bu konuda sizin elinizde olan da olabilir tabii makul bir zamanda gelebilirim. şimdiden teşekkür ederim

mmtblbn

Üye
    Konu Sahibi
Henüz bizimde eLimize uLaşmadı kaRdeşim isteRsen uLaştığında giriş işLemLerini yapaRz cihazını teslm aLabiLiRsn

Buraxlive

Buraxlive

Üye

Arkadasin amaci gayet temiz bir sekilde yardim etmek. Bildigi kadarinida mutlaka edecektir. Fakat senide anliyorum isin icinde turk telekom gecince snirlenmemek elde degil eksikleri cok.

• Beğen
Tepkiler: hamza416

fuzzzuli

Üye
slm ylnzadam her ay hiç kullanmadığım halde sırf internet için sabit telefon faturası olan 20-25 tlyi ödüyorum.bunun için yapabileceğim birşeyler var mı?

clairvoyant75

Üye
slm ylnzadam her ay hiç kullanmadığım halde sırf internet için sabit telefon faturası olan 20-25 tlyi ödüyorum.bunun için yapabileceğim birşeyler var mı?

bildiğim kadarıyla yok ama biraz vaktini ayırıp İPTAL ediyorsun telefon hattını gayet güzel çözülüyor bu sorun :)
ben sonunda bunu yaptım. adsl'den uydunet'e geçtim zaten 1kaç ay önce, telefonu da iptal edince, ttnet ve turk telekom'suz güzel bir hayat merhaba dedi bana. hayatımda 1 tek vodafone var artık ehehe. ben de bundan gayet memnunum, vodafone beni aldatmadığı sürece :)

ag400xl

ag400xl

Üye
cep tlf şirketleri konuşmaları ucuzlatacagına birazda 3G paketlerini ucuzlatsalar daha çok müşteri çekerler zaten çogu internet kullanıcısı ttnetten kaçmak için çıkış yolu arıyor bu yolu açın ey turkcel ey vodafone ey avea

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt