Aradığın şey bulunmuyor yaaradığım emojiyi kullanacağım zaman bulmakta zorluk çekiyorum. ama kullanmıycağım zaman ise hep gözümün önünde duruyor![]()
Önerilerde çığır açıyorsun kardeş takdir ettimSürekli kullandığın baş sıralara gelmeli![]()
En komiği bence deBu emojiye
karnıma ağrı girdi

bence de öyle olmalı. @Genc007 harun abiye iletSürekli kullandığın baş sıralara gelmeli![]()
Konu açmak daha iyi olur site hakkındayabence de öyle olmalı. @Genc007 harun abiye ilet
evet ama yeni üyeler düşünsün onuKonu açmak daha iyi olur site hakkındaya

sen de yeni üye sayılırsın yavru hindievet ama yeni üyeler düşünsün onu![]()

eskilerdenim ben. dedeyi bile tanıyorumsen de yeni üye sayılırsın yavru hindi![]()

toplam altı ay kalmamışsındır herhalde forumdaeskilerdenim ben. dedeyi bile tanıyorum![]()

olsun kayıt tarihim ne diyortoplam altı ay kalmamışsındır herhalde forumda![]()

yeni üyesin demedim zaten yeni üye sayılırsın dedimolsun kayıt tarihim ne diyor![]()

tamamyeni üyesin demedim zaten yeni üye sayılırsın dedim![]()

Mantıklı@Genc007 hayır , açmadım. Tüm listeyi dolaşmakta mantıklı . O anki düşünceyi sürekli kullandığı değil de farklı bir ifade (smiley) daha iyi anlatabilir . Tüm listeyi dolaşmak daha iyi .

Symbian kullanıcıları sık kullanılanlara ekleyip simgeyi buradan ekleyebilir@Genc007 hayır , açmadım. Tüm listeyi dolaşmakta mantıklı . O anki düşünceyi sürekli kullandığı değil de farklı bir ifade (smiley) daha iyi anlatabilir . Tüm listeyi dolaşmak daha iyi .