Eyvallah Osman :) osman mi? Dayı diyecektin sanırım :)
Astrosman Üye Joker' Alıntı: Eyvallah Osman Genişletmek için tıkla ... osman mi? Dayı diyecektin sanırım
Akıncı Üye Joker' Alıntı: ne zaman beğenin beni dedim ben Genişletmek için tıkla ... geçenki yönetim toplantısında - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: ne zaman beğenin beni dedim ben Genişletmek için tıkla ... geçenki yönetim toplantısında
Joker' Alıntı: ne zaman beğenin beni dedim ben Genişletmek için tıkla ... geçenki yönetim toplantısında - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: ne zaman beğenin beni dedim ben Genişletmek için tıkla ... geçenki yönetim toplantısında
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Konuyu kimse beğenmiyor Dansöz mü yeterli değil acaba Genişletmek için tıkla ... Fark attım diye içerledin mi ihtiyar
Tahir' Alıntı: Konuyu kimse beğenmiyor Dansöz mü yeterli değil acaba Genişletmek için tıkla ... Fark attım diye içerledin mi ihtiyar
KayraBey Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Fark attım diye içerledin mi ihtiyar Genişletmek için tıkla ... Senin farkini yerim
x-scarface' Alıntı: Fark attım diye içerledin mi ihtiyar Genişletmek için tıkla ... Senin farkini yerim
Akıncı Üye Tahir' Alıntı: Senin farkini yerim Genişletmek için tıkla ... gereksizlerde takıla takıla bize benzedi
Tahir' Alıntı: Senin farkini yerim Genişletmek için tıkla ... gereksizlerde takıla takıla bize benzedi
KayraBey Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: gereksizlerde takıla takıla bize benzedi Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle oldu Mücahit
-Akıncı' Alıntı: gereksizlerde takıla takıla bize benzedi Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle oldu Mücahit
Akıncı Üye Tahir' Alıntı: Aynen öyle oldu Mücahit Genişletmek için tıkla ... dede bu rütbe sana yakışmıyor şöyle caf caflısı yok muydu
Tahir' Alıntı: Aynen öyle oldu Mücahit Genişletmek için tıkla ... dede bu rütbe sana yakışmıyor şöyle caf caflısı yok muydu
Akıncı Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Muhabbete bak la. Genişletmek için tıkla ... ben gereksizlerde yaparım
Nextman Emekli Yönetici Kızınca niye kızdı diye soruyorsunuz.Arkadaşımıza görevinde başarılar dileyerekten