Emekli oldum emmeee daha ölmedim çok şükür abi :naughty: iyi anladım :zzz: :D
Nextman Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Emekli oldum emmeee daha ölmedim çok şükür abi Genişletmek için tıkla ... iyi anladım
Joker Emekli Yönetici hikmet366' Alıntı: hayırlı olsun burak Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Hikmet
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim yavru modluktan çıktı biz ne dicez şimdi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim Aras abi bulur birşey
achambo' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim yavru modluktan çıktı biz ne dicez şimdi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim Aras abi bulur birşey
achambo Üye Joker' Alıntı: Teşekkürler kardeşim Aras abi bulur birşey Genişletmek için tıkla ... tam porsiyon
Akva96 Üye Ben niye olmuyorummm!!! Oynamıyorum ya!! Hayırlı olsun kardeşim inşallah başarılı işler çıkarırsın. Rapçi adamın hali başka
Ben niye olmuyorummm!!! Oynamıyorum ya!! Hayırlı olsun kardeşim inşallah başarılı işler çıkarırsın. Rapçi adamın hali başka
Joker Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Tebrikler modum. Fakat sen bizim hala yavru modumuzsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim ağlarım bak
Kabız Civciv' Alıntı: Tebrikler modum. Fakat sen bizim hala yavru modumuzsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim ağlarım bak
Joker Emekli Yönetici Akva96' Alıntı: Ben niye olmuyorummm!!! Oynamıyorum ya!! Hayırlı olsun kardeşim inşallah başarılı işler çıkarırsın. Rapçi adamın hali başka Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim eksik olmayın
Akva96' Alıntı: Ben niye olmuyorummm!!! Oynamıyorum ya!! Hayırlı olsun kardeşim inşallah başarılı işler çıkarırsın. Rapçi adamın hali başka Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim eksik olmayın
Joker Emekli Yönetici TheFenomen' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim