bunu yapabilen varmı 5800 süper bişey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ash54

ash54

Üye
    Konu Sahibi
bunu yapabilen varmı 5800 süper bişey

nokia ve 5800 ın oyunlarını ıphone la satioyla kıyaslayanlara gelsin işte symbianın gücü izleyin...

:yuru

laveled

laveled

Üye
bence uygulamalarda ve oyunlarda iphoneden iyisi yok.

rapman

rapman

Üye
harika bir oyun bilgisayarda çok oynardım.
5800 için gerçekten varsa güzel.

aryscat

aryscat

Üye
bakmak lazm...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
emülatör galiba..

mustafa

mustafa

Üye
bu muydu yani :D bende hakikaten bir şey sandım. dostum sen heralde iphone oyunu oynamadın hiç :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
iphoneyi bilmem ama,en güzel oyun oynamak için taşınabilir platform kırık bir psp dir.bende psp var,alete cod roads of victory attım.bu en basit oyunlardan biri.bunu ne iphone ne de 5800 oynatabilir.her cihazın kendine özgü bir yanı vardır.iphone çok yönlüdür ama en belirgin özelligi uygulamalarıdır.5800 da çok yönlüdür ama onun en belirgin özelligi dokunmatikligidir.bana göre artık iphone ile 5800 ı karşılaştırmayın ve 5800 ı iphone ye benzetmeye çalışmayın.ne iphone samsung ev ekranı eklenemez ve symbian olamaz,ne de 5800 çoklu dokunmatik ve ios olamaz.bu kadar basit.:lamer::lamer:

mıttık

Üye
nasıl yüklndğini çözemdim ama bu oyun için bi donwload linki buldum

pc den bişiler yapmak gerkiyo sanırım çözen yazsın

bilgehan_kalkan

bilgehan_kalkan

Üye
Bide gelmiş iPhone oyunlarına laf atıyorsun, Real Racing 2 oyna da gör nasıl grafikmiş. :ehe

mıttık

Üye
iphone savunanlar konuyu bırakıp gitsin lütfen..verdiğim linkteki oyunu yükleyebilen veya çözen varsa yazsın bize yeter

SilentOne

SilentOne

Üye
iphone oyunları na kafa tutulamaz be ama symbian ada kafa tutulmaz :D

merhamet123456

merhamet123456

Üye
ben zaten iphone alanların oyun için aldığını sanmıyorum.. 5800 iile iphone yi karşılaştırmakta komik bi durum:)
böle oyunlar oynucaksan psp öneririm. tele yüklemesi dert oynaması dert ..

nalcam22

nalcam22

Üye
Bide gelmiş iPhone oyunlarına laf atıyorsun, Real Racing 2 oyna da gör nasıl grafikmiş. :ehe

İpone oyunları çok daha güzel ama kıyaslamak yanlış çünkü iponeilk çıktığına 2000tl idi 5800 ise 800-900 arası idi sizin yaptığınız bir kişi ile iki kişiyi kıyaslama

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bu oyun emülatör oyunu galiba

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ohooo biz 5800'da quake ve quake 2 bile oynadık.

black1992

black1992

Üye
dostum çözdüm ama senin patchte hata var önce virtual keyboard kur sonra bu dosyaları dediği gibi yap ama kurulumu yapma bu sitedeki fpsyi kur çalışıyor.
koti.mbnet.fi/hinkka/

coldman41

coldman41

Üye
sen 500 tl (suan daha düşük galiba) aldığın telefonu baskasının 1.500 tl verip aldığı telefonla kıyaslayamazsın tabi iphone her yönden daha iyi olucak adamda ona göre para veriyo o telefona. ama 5800 da o para alınacak iyi bi telefon kimse 5800 yabana atmasın.

giray38

giray38

Üye
Arkadaş Iphone nin uygulamalarıyla Symbian ı mı karşılaştırdı ben mi yanlış okudum :kop::kop: Neyse yenidir elbet geçer hevesi :d::d:

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt