bunu biliyor muydunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
bahsedilen şey menü değil kısayol tuşları mevcut orada menüye girmek için menü tuşuna basıyorsun dostum

hayır tuş falan yok sürükleme yapıyorum menüye giriyor birşeye basmıyorum yani

SilentOne

SilentOne

Üye
süper bi özellikmiş bizede gelince deneriz :D

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşım uzun zamandır belle kullanıyorum öylediğin şeye ne rastladım ne de sen söledikten sonra denediğimde oldu.. neden bahsettiğini bile anlayamadım.. menü falan açılmıyor.. açılan sadece bildirim menüsü...

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
video çektim izleyin kalite düşük ama anlamanıza yeter
m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=ZfiMnLP16-A

Jerkez38

Jerkez38

Üye
video bende açılmıyor

mıttık

Üye
bu yüklediğiniz cfw kaynaklı bişey olsa gerek çünkü bellede bu şekilde bildidirim menüsü açlıyor menüye girmek için menü tuşuna basmanız yada ekrandaki meni kısayoluna dokunmanız gerekir

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
bu yüklediğiniz cfw kaynaklı bişey olsa gerek çünkü bellede bu şekilde bildidirim menüsü açlıyor menüye girmek için menü tuşuna basmanız yada ekrandaki meni kısayoluna dokunmanız gerekir

bu dediğim olay ekranın en sol köşesinde olan bir durum diğer taraflarda dediğin bildirim menüsü açılıyo cfwde kullanmıyorum yani c7ye gelen ilk sızıntı belleyi kullanıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
ya cfw nin özelliği yada belle ile gelen şey orjinal belle geldimi durum ıspatlsnır

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
normal linki veriyorum

betoner

betoner

Üye
Gereksiz ama enteresan. N8 bir sürü belle kurdum. Hiç böyle bir olaya rastlamadım.

SilentOne

SilentOne

Üye
ya arkadaşn kuruduğu cfw de bişilik var yada gerçekten var

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten var ama sanırım c7lerde var bendeki orjinal çünkü

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla denedm ama kurtulus abinin cfw'de yok sanırım olmuyo

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
iyide bu ozellik proram N9 menu gecisi var oyle bir pro ama deneme asamasinda oldugu icin pek kullanisli degil.menu tusu daha kolay bence :kotu:

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Re13eL

Re13eL

Üye
bendekide ilk çıkan sızıntı belle ama olmuyo yüklediğin programlara bak bence aralarından birinde bu özelliği olabilir
kimsede olmuyoda sende oluyosa demekki sende bişi vardır bence.

SilentOne

SilentOne

Üye
yada programlar bir biri ile çakıştığıdından da olur

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
bendekide ilk çıkan sızıntı belle ama olmuyo yüklediğin programlara bak bence aralarından birinde bu özelliği olabilir
kimsede olmuyoda sende oluyosa demekki sende bişi vardır bence.

dedimya program yok belkide c7lerde oluyodur ben belleyi anna dosyalarıyla atmadım bazıları anna dosyalarınıda koymuş flash atarken bundan olabilir mi?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sadece C7 de olma olasılıgı yüksek bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt