Püf Noktası Bunlar ne işe yarar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar ne işe yarar ?
Arkadaşlar sadece kırmızı ile işaretlediğim yerlerin ne işe yaradığını söyler misiniz titanium backup ile dondurmayı düşünüyorumda ve sorun olur mu ne gibi sorun veya sorunlar olur dondursam bu işaretlediklerimi detaylı olarak anlatıp söylerseniz iyi olur...

adanalı1

adanalı1

Üye
Exchance hizmeti e posta hesabından alakali uygulama
Badge prvdr cihazın bildirimleri yle alakali.mesaj filan geldiğinde menüde mesajın üstünde baloncukları çıkıyor ya o işte :)
Picasa uploader Google'ın fotoğraf yönetici uygulaması.
Diğerlerini fazla bilmem :)

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Exchance hizmeti e posta hesabından alakali uygulama
Badge prvdr cihazın bildirimleri yle alakali.mesaj filan geldiğinde menüde mesajın üstünde baloncukları çıkıyor ya o işte :)
Picasa uploader Google'ın fotoğraf yönetici uygulaması.
Diğerlerini fazla bilmem :)
Çok teşekkür ederim bunlar hakkında bilgi aldım sayende :) şimdide ötekiler kaldı bakalım merak ettim

adanalı1

adanalı1

Üye
All share control share ve altındaki uzaktan kumanda uygulamasidır. Aynı zamanda remote control de uzaktan kumanda uygulamasının ta kendisidir :)

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Öyleyse bu söylediklerine ihtiyacım yok dondurayım bunları :)

adanalı1

adanalı1

Üye
Piyasayı silebilirsiniz kullanmiyorsaniz. All share control share bağlantı ayarlarında mevcut kapatabilirsiniz kardesim

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
    Konu Sahibi
Titanium backup kullanıyorum bildiğim gereksiz şeyleri dondurdum sildim zaten. bi bunları paylaşayım dedim bilmediğim için ellemeyim dedim

Takipçi Satın Al

Üst Alt